Starity

Segítség

61 oldal 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. november 02. 07:26 #921
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15117
Csatolások: 6682
Azonosító: 44
Idézet (Betti90 @ 2012.11.01. 19:42)

Sziasztok!
Segítség!!
Tegnap indítottam 3 témát a női sztárok képei - magazinok topikba mára pedig eltűnt. A profiloldalamon ott van hogy índított téma: 5, de ha rá kattintok akkor csak kettőt hoz be. reklamalo.gif  reklamalo.gif 
Ha valaki tud kérem segítsen!!!
Előre is nagyon köszönöm!!

Egészen pontosan azért nem látod három témádat, mert törölve lettek. Az ok pedig az, hogy a képeket nem direkt linkkel kell beilleszteni a hozzászólásba, hanem a fórum képfeltöltő alkalmazását kéretik használni.

Ezzel párhuzamosan pedig figyelni kell a képek méretére, és ezáltal arra is, hogy hová nyitod a topikot.
5 felhasználónak tetszik: Darkness, Lizania, Grace Benning, Beba13, Luckie
2012. november 02. 14:02 #922
Vampire Lady
Vampire Lady
kiss me or kill me.

Státuszfootball.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2397
Csatolások: 151
Azonosító: 156029
Valaki meg tudná mondani,hogy hozzászóláskor hogyan kell elfehéríteni a szöveget?(a spoilerek miatt)
2012. november 02. 14:04 #923
AlízGirl.
AlízGirl.
visszatérő vendég

StátuszAlízGirl 1 hétig nem lesz elérhető.De az üziket továbbra is fogadja ;D
Hozzászólás: 136
Csatolások: 4
Azonosító: 188108
Valaki megtudná mondani,hogy hogyan lehet megakadályozni hogy valaki bejelöljön.?? Köszönöm.smileeee.gif
2012. november 02. 14:05 #924
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

StátuszHamarosan frissittem a sztáradatlapokat
Hozzászólás: 8003
Csatolások: 8879
Azonosító: 175987
Idézet (AlízGirl. @ 2012.11.02. 14:04)
Valaki megtudná mondani,hogy hogyan lehet megakadályozni hogy valaki bejelöljön.?? Köszönöm.smileeee.gif

itt beállíthatod kik jelölhetnek be barátnak
2 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, AlízGirl.
2012. november 03. 20:06 #925
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Én azt szeretném megkérdezni, hogy ha filmes témát indítok, hogyan lehet sztárokat hozzákapcsolni?
2012. november 04. 15:00 #926
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Idézet (Vampire Lady @ 2012.11.02. 14:02)
Valaki meg tudná mondani,hogy hozzászóláskor hogyan kell elfehéríteni a szöveget?(a spoilerek miatt)

[ color=white ]szöveg[ /color ] (szóközök nélkül)
1 felhasználónak tetszik: Vampire Lady
2012. november 04. 15:26 #927
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (Barbus87 @ 2012.11.03. 20:06)
Én azt szeretném megkérdezni, hogy ha filmes témát indítok, hogyan lehet sztárokat hozzákapcsolni?

Kicsit trükkösen. biggrin.gif Megnyitod a filmes témát, majd a szerkesztem gombbal utánszerkeszted. Akkor már látni fogod a kapcsolódó sztárok helyét. wink.gif Azt azért ne feledd, hogy 30 perced van utána szerkeszteni.
2 felhasználónak tetszik: Kazuo, pink_bunny
2012. november 17. 13:38 #928
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Sziasztok!!
Nem tudom, hogy jó helyre írok e vagy sem, bár nem technikai segítséget szeretnék kérni, ezért gondoltam, hogy inkább ide írok..
Szóval afelől szeretnék érdeklődni, hogy van itt esetleg valaki olyan aki jártas a színházakban ?
Nem tudja véletlen valaki, hogy egy decemberi előadás-ról mikor lehet megtudni, hogy ki lesz a főszereplő színész ?

http://jegyajanlo.jegy.hu/info.php?event=37270

Leginkább a December 23-i előadásra gondolok! De ha valaki az összes Decemberi Rómeó és Júliáról megtudná mondani, hogy ki játssza Rómeót , annak nagyon örülnék

Nagyon szeretnék elmenni az egyik Rómeó és Júlia előadásra decemberben, de csak akkor ha Dolhai Attila fogja játszani Rómeót, viszont amíg nem tudom, hogy a 3 színész közül ki játssza, addig nem merek lefoglalni jegyeket...
Viszont ha későn tudom meg, akkor meg már nem lesz hely..: S

Remélem valaki tud segíteni, előre is köszönöm
2012. november 17. 17:02 #929
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Idézet (nicol bellox @ 2012.11.17. 13:38)
Sziasztok!! 
Nem tudom, hogy jó helyre írok e vagy sem, bár nem technikai segítséget szeretnék kérni, ezért gondoltam, hogy inkább ide írok..
Szóval afelől szeretnék érdeklődni, hogy van itt esetleg valaki olyan aki jártas a színházakban ?
Nem tudja véletlen valaki, hogy egy decemberi előadás-ról mikor lehet megtudni, hogy ki lesz a főszereplő színész ?
Leginkább a December 23-i előadásra gondolok! De ha valaki az összes Decemberi Rómeó és Júliáról megtudná mondani, hogy ki játssza Rómeót , annak nagyon örülnék
Nagyon szeretnék elmenni az egyik Rómeó és Júlia előadásra decemberben, de csak akkor ha Dolhai Attila fogja  játszani Rómeót, viszont amíg nem tudom, hogy a 3 színész közül ki játssza, addig nem merek lefoglalni jegyeket...

Lehet, hogy butaságot fogok kérdezni, de miért nem hívod fel magát a színházat vagy (persze, csak ha a városodban van a színház) mész el személyesen és kérdezed meg? Gondolom, a jegyirodában ezt meg tudják mondani vagy tudnak adni infót, hogyan kaphatnál pontos választ. Más lehetőségre nem tudok gondolni.
2012. november 17. 17:39 #930
- törölt felhasználó -    
Szia!
Egy gyakorta színházba járta ismerősöm azt mondta, hogy Dolhai játssza 23-án Rómeót wink.gif Amúgy mindig más.

Idézet (nicol bellox @ 2012.11.17. 13:38)
Sziasztok!! 
Nagyon szeretnék elmenni az egyik Rómeó és Júlia előadásra decemberben, de csak akkor ha Dolhai Attila fogja  játszani Rómeót, viszont amíg nem tudom, hogy a 3 színész közül ki játssza, addig nem merek lefoglalni jegyeket...
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2012. november 19. 17:36 #931
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Idézet (Chelsy @ 2012.11.17. 17:39)
Szia!
Egy gyakorta színházba járta ismerősöm azt mondta, hogy Dolhai játssza 23-án Rómeót wink.gif Amúgy mindig más.

Szia : ) Köszönöm szépen, hogy válaszoltál wink.gif smileeee.gif
Közbe keresztanyum is megkérdezte Atit, és tényleg ő lesz Rómeó, szóval most nagyon örülök : ) : ) Juppy blush.gif smileeee.gif
2012. november 19. 19:06 #932
LuluDarling
LuluDarling
visszatérő vendég

StátuszLove your life...because your life is what you have to give. - Tom Hiddleston
Hozzászólás: 112
Csatolások: 618
Azonosító: 50966
Sziasztok!

Szükségem lenne egy kis segítségre, mert eddig meg tudtam változtatni a hátteremet, fel tudtam tölteni akár jpeg, akár gif háttereket, de most csak "háttér törlése" gomb van, hiába írja, hogy töltsek fel képet ilyen meg olyan méret erejéig, de a feltöltés gomb eltűnt. sorry.gif Nem tudom, hogy miért van most ez, valami új szabály vagy beállítás, vagy csak nekem csinálja ezt?

Előre is köszönöm a választ! meghajolo.gif
2012. november 19. 19:10 #933
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Idézet (LuluDarling @ 2012.11.19. 19:06)
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre, mert eddig meg tudtam változtatni a hátteremet, fel tudtam tölteni akár jpeg, akár gif háttereket, de most csak "háttér törlése" gomb van, hiába írja, hogy töltsek fel képet ilyen meg olyan méret erejéig, de a feltöltés gomb eltűnt.  sorry.gif  Nem tudom, hogy miért van most ez, valami új szabály vagy beállítás, vagy csak nekem csinálja ezt?
Előre is köszönöm a választ!  meghajolo.gif

Nem tudom mi lehet a gond, Lulum, nekem ott a Feltöltés gomb. Talán próbáld meg azt, hogy kilépsz és újra belépsz, esetleg újra csatlakozol a nethez is. Vagy valami. Nem értek hozzá, de nekem általában a ki-belépés be szokott jönni. smileeee.gif
2012. november 19. 19:22 #934
LuluDarling
LuluDarling
visszatérő vendég

StátuszLove your life...because your life is what you have to give. - Tom Hiddleston
Idézet (Grace Benning @ 2012.11.19. 19:10)
Nem tudom mi lehet a gond, Lulum, nekem ott a Feltöltés gomb. Talán próbáld meg azt, hogy kilépsz és újra belépsz, esetleg újra csatlakozol a nethez is. Vagy valami. Nem értek hozzá, de nekem általában a ki-belépés be szokott jönni. smileeee.gif

Köszönöm, de sajnos már lassan 3 hete ez a helyzet és hiába csinálok bármit. Most azt gondoltam, ha talán kitörlöm az eddigi hátteremet, kijön az a gomb, természetesen nem jött ki, úgyhogy most még az eddigi hátterem is elveszett... ohmy.gif
Utál a Starity...
Nem lehet, hogy esetleg hozzászólás mennyiséghez kötötték a háttér feltöltést? És ti ezért látjátok a gombot én meg ezért nem?
2012. november 19. 19:38 #935
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (LuluDarling @ 2012.11.19. 19:22)
Köszönöm, de sajnos már lassan 3 hete ez a helyzet és hiába csinálok bármit. Most azt gondoltam, ha talán kitörlöm az eddigi hátteremet, kijön az a gomb, természetesen nem jött ki, úgyhogy most még az eddigi hátterem is elveszett... ohmy.gif 
Utál a Starity...
Nem lehet, hogy esetleg hozzászólás mennyiséghez kötötték a háttér feltöltést? És ti ezért látjátok a gombot én meg ezért nem?

Nem, ez hülyeség. Valószínűleg a gépeddel lehet valami probléma wink.gif
2012. november 19. 19:41 #936
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Idézet (LuluDarling @ 2012.11.19. 19:22)
Utál a Starity...

Nem, nincs hsz mennyiséghez kötve a háttérkép feltöltése. Ha az lenne, korábban se tudtál volna feltölteni. Lizaniának igaza lehet, talán a gépeddel van valami. Próbáld meg esetleg másik böngészővel, bár nem tudom most milyet használsz. Nekem Google Chrome-on működik, de a jó öreg firefos is behozza a Feltöltés gombot. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: LuluDarling
2012. november 19. 19:51 #937
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

Idézet (LuluDarling @ 2012.11.19. 19:06)

Sziasztok!

Szükségem lenne egy kis segítségre, mert eddig meg tudtam változtatni a hátteremet, fel tudtam tölteni akár jpeg, akár gif háttereket, de most csak "háttér törlése" gomb van, hiába írja, hogy töltsek fel képet ilyen meg olyan méret erejéig, de a feltöltés gomb eltűnt.  sorry.gif  Nem tudom, hogy miért van most ez, valami új szabály vagy beállítás, vagy csak nekem csinálja ezt?
Előre is köszönöm a választ!  meghajolo.gif

1; Frissítsd a Flash plugin-t:

http://get.adobe.com/flashplayer kiválasztod a megfelelő verziót, letöltöd, és telepíted.
(A Yes, install McAfee Security Scan Plus - optional (0.9 MB) elől vedd ki a pipát.)

2; Töröld a böngésződ gyorsítótárát (cache memória)

A három gyakran használt böngészőben itt találod a gyorsítótár törlésének lehetőségét:

IE: Eszközök -> Internetbeállítások -> Böngészési előzmények -> Törlés...

Firefox: Eszközök -> Beállítások -> Haladó -> Hálózat -> Gyorsítótár -> Törlés most...

Chrome: Beállítások -> A motorháztető alatt -> Adatvédelem -> Böngészési adatok törlése...

3; Újraindítod a géped.

4; Ha működik, akkor örülsz, ha nem, akkor majd zaklatjuk egy kicsit Freeze-t a kérdéssel. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, LuluDarling, Darkness, Bessie
2012. november 19. 20:07 #938
LuluDarling
LuluDarling
visszatérő vendég

Idézet (joe_r @ 2012.11.19. 19:51)
1; Frissítsd a Flash plugin-t:
http://get.adobe.com/flashplayer kiválasztod a megfelelő verziót, letöltöd, és telepíted. 
(A Yes, install McAfee Security Scan Plus - optional (0.9 MB) elől vedd ki a pipát.)
2; Töröld a böngésződ gyorsítótárát (cache memória)
A három gyakran használt böngészőben itt találod a gyorsítótár törlésének lehetőségét:
IE: Eszközök -> Internetbeállítások -> Böngészési előzmények -> Törlés...
Firefox: Eszközök -> Beállítások -> Haladó -> Hálózat -> Gyorsítótár -> Törlés most...
Chrome: Beállítások -> A motorháztető alatt -> Adatvédelem -> Böngészési adatok törlése... 
3; Újraindítod a géped.
4; Ha működik, akkor örülsz, ha nem, akkor majd zaklatjuk egy kicsit Freeze-t a kérdéssel.  biggrin.gif

Sajnos egyik sem jött be, de azért köszönöm! unsure.gif
2012. november 19. 20:15 #939
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

Idézet (LuluDarling @ 2012.11.19. 20:07)

Sajnos egyik sem jött be, de azért köszönöm!  unsure.gif

Küldtem Freeze-nek privit, remélhetőleg talál megoldást a problémára.
2012. november 19. 20:17 #940
LuluDarling
LuluDarling
visszatérő vendég

Idézet (joe_r @ 2012.11.19. 20:15)
Küldtem Freeze-nek privit, remélhetőleg talál megoldást a problémára.

Nagyon szépen köszönöm a közbenjárásodat! meghajolo.gif

Most olvastam, mit írt Grace, megpróbáltam Explorerrel, úgy ott van a gomb... dry.gif Úgyhogy maximum majd ott beállítom a hátteret, és minden másra meg ott a Firefox...ezek szerint a böngészőm van megzakkanva... blink.gif

Köszönet mindenért! meghajolo.gif
61 oldal 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!