Idézet (timi5 @ 2015.07.11. 20:43)
én nem is egy konkrét segítséget kérnék, inkább lelki tanácsot:
én nyertem a violettás titoknaplót a legutóbbi nyereményjátékban, amire azért neveztem ,mert szeretem a violettát
de 2 lány az üzenőfalamra nagyon gonosz szöveget írt nekem, és most szépen fogalmaztam, és azt írták, h nem is szeretem a violettát és rengeteg bántó, alaptalan dolgot
szerencsére sok lány írta erre nekem,h ne is foglalkozzak vele és gratulálnak, h én nyertem
én örülök,h én nyertem , de kimondhatatlanul rosszul esik az irigy starity-tagok kommmentje
Idézet (Bessie @ 2015.07.12. 13:23)
Másodszor: ha ilyesmi történik jelezd a moderátoroknak. Intézkedni fogunk. Plusz ott a tiltás gombocska is.
Ha ilyen történik, az lenne a legjobb, ha kép is készülne akár üzenőfalra, akár priviben érkezik ilyen üzenet.
Magam nevében beszélek, de kezd már roppantul unalmas lenni, hogy egy bizonyos korosztály sem kulturált formában megnyilvánulni, sem viselkedni nem tud. De ha csak ez kell, akkor csinálok egy szégyenfalat, amire kikerülnek ezek a privát üzenetek, üzenőfalra írt hozzászólások, és akkor meglátjuk, hogy ezek a rosszindulatú tagok hogyan fogják magukat érezni.
A legsajnálatosabb pedig az, hogy már ebben a fiatal korosztályban megfigyelhető az a fajta viselkedésminta, ami erre az egész kib****t országra jellemző. Nevezetesen mindenki mindent jobban tud, fix meggyőződése, hogy csak az ő ötlete, mondandója, tette a követendő példa, a másikat, aki nem áll be a csordába bégetni, azt meg porig kell alázni. Csak gratulálni tudok ennek a fiatal nemzedéknek, és kissé kárörvendő módon várom, hogy hamarosan pofára essen, és feltűnjön egyeseknek, hogy is működik a világ.