A botrányhősnő eladná esküvője és annak előkészületeinek illetve nászútjának közvetítési jogát, de a tévétársaságok nem vevők rá.
A teljes cikkhez kattints ide!
Paris Hilton lejárt lemez lett
2010. március 28. 01:02
Promisedland |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.13. Hozzászólás: 781 Csatolások: 7387 Azonosító: 83519 offline |
2010. március 28. 01:24
headhunter86új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.10. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 31967 offline |
Mikor volt felkapott? Kár hogy már szarrá kereste magát eddig. Szóval neki már tök mind1. Sose értettem miért olyan nagy szám. Fulladjon bele a médiába.
2010. március 28. 08:47
Én sem értettem soha hogy mit esznek rajta.Őrülök hogy végre eltünik a képernyőröl-_-
2010. március 28. 12:55
eddig tartott a 15 perc hírnév , remélem a hasonló kaliberű "celebek" is gyorsan hasonló sorsra jutnak
2010. március 28. 13:00
Én imádom Parist! És szerintem tök jó kép, miért lenne gusztustalan? Ti nem csináltok ilyet?
2010. március 28. 15:09
Hilton kisasszony már ország - világnak megmutatta mekkora egy... lepedőakrobata és teljesen véletlenül ki is került a felvétel. Egy nyelves puszin már meg se lepődünk hidd el!
2010. március 28. 15:26
zoomify |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.19. Hozzászólás: 1799 Csatolások: 46 Azonosító: 5440 offline |
Igaza van, ha lehet vele keresni akkor miért ne, és gondolom a menetrendszerűen 1 év múlva bekövetkező szakítást (sorozatos megcsalások miatt) követő válóper is hoz egy kicsit a konyhára és így tovább. Gyakorlatilag soha nem fog eltűnni a celebradarról maximum ha lezuhan a repülőgépe
(erről jut eszembe, a celebek vajon miért házasodnak meg mikor az ő világukban még annyi értelme sincs (a gyakori partnercsere lehetőségek miatt) mint az átlagembereknél?
utóbbira komolyan kíváncsi vagyok, mivel a társadalmi elvárás maximum a politikusok esetében nagy csak ezirányban és slussz passz...
(erről jut eszembe, a celebek vajon miért házasodnak meg mikor az ő világukban még annyi értelme sincs (a gyakori partnercsere lehetőségek miatt) mint az átlagembereknél?
utóbbira komolyan kíváncsi vagyok, mivel a társadalmi elvárás maximum a politikusok esetében nagy csak ezirányban és slussz passz...
2010. március 28. 15:31
LOL, az meg akkor elég gáz... mondjuk én örülök, hogy engem nem fotóznak közben azért!
2010. március 28. 17:46
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
hát szerintem az egyetlen valódi kérdés, hogy lesz-e esküvő? hány emberrel is tervezgette már? hmm.. ezt hívjuk uncountable-nak
2010. március 28. 17:47
ez igaz... én pont ezért nem fogok férjhez menni soha. Úgyis szakít az ember előbb vagy utóbb, csak válni nehezebb.
2010. március 30. 18:26
na én már azokat az embereket sem értem akik úgy gondolták hogy egy esküvőről/esküvőből profitáló valóságshow-t lehetne csinálni.
Kapcsolódó sztárok
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.