A STOP információi szerint Robert Pattinson, az Alkonyat filmek sztárja a rajongók óriási érdeklődése miatt kiköltözött a budapesti Four Seasons Hotelből. A sztárt egy magánlakásba vitték, ahol nyugodtabb körülmények között regenerálódhat a forgatások után.


Robert Pattinson vasárnap érkezett meg Budapestre a Bel Ami című film forgatására. A sztár a Four Seasons Hotelben szállt meg, ám információink szerint ma úgy döntött, elhagyja a szállodát. Úgy tudjuk, Pattinson egy magánlakásba költözött át.

Információnkat a szálloda munkatársai sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták, mivel vendégekről nem adhatnak ki információkat. Megkerestük a hotel marketing-igazgatóját is, ám ő egyelőre nem reagált kérdéseinkre. Cikkünk megjelenése után Sherryn Bates azt közölte: mivel a vendégekre vonatkozó információkat a legnagyobb diszkrécióval kezelik, ezért nem adnak tájékoztatást.

Ma egyébként a Magyar Rádió épülete előtt, a Pollack Mihály tér környékén a Múzeum utca - Ötpacsirta utca kereszteződésénél tűnik fel a Bel Ami szereplőgárdája. Nagypénteken, április másodikán a VIII. kerületbe, a Bókay utcába költözik a forgatás, míg szombaton, 3-án éjféltől reggel hatig a Dohány utca környékén, az Erzsébet körúton, illetve az Osváth utcánál nyílhat lehetőség találkozni Robert Pattinsonnal.

Információink szerint Uma Thurman az előzetes hírekkel ellentétben csak a jövő héten érkezik Budapestre, így akik őt akarják látni, azoknak még várniuk kell.

forrás: stop