Segítséget szeretnék kérni.
Találtam egy tutorialt, ahol le van írva, hogyan kell animációt készíteni Photoshopban. Addig eljutottam, hogy a videót betettem, de én nem akarom a videó elejétől felvenni az animációt.
Mit kell csinálnom, hogy ne az elejétől vegye fel?
Illetve az utána lévő műveleteket is érdekelnének
Remélem, hogy valaki tud segíteni.
Köszönöm
Photoshop animációkészítés
2010. április 01. 17:12
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Na te legalább eljutottál odáig. Én kicsit trükközök az animáció készítésnél Photoshoppal nem tudom hogyan kell nekikezdeni. Egyedül kivágni tudom a megfelelő méretre
Remélem lesz valaki aki tud segíteni
1 felhasználónak tetszik:
Fancsilio
2010. április 01. 17:16
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet (Bessie @ 2010.04.01. 17:12)
Na te legalább eljutottál odáig. Én kicsit trükközök az animáció készítésnél Photoshoppal nem tudom hogyan kell nekikezdeni. Egyedül kivágni tudom a megfelelő méretre
Én itt találtam róla leírást: http://www.starszz.com/forums/index.php?topic=29014.0
De a beillesztésen kívül nem jutottam semmire
2010. április 01. 17:18
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (prézli @ 2010.04.01. 17:16)
Én itt találtam róla leírást: http://www.starszz.com/forums/index.php?topic=29014.0
Én a Windows Media Player-el kinyerem a képeket, photoscape-el animációvá alakítom, és a photoshoppal méretre vágom. Remélem van ettől egyszerűbb megoldás is
Köszi a linket. Megnézem
Zsüdi
2010. április 01. 17:22
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet (Bessie @ 2010.04.01. 17:18)
Én a Windows Media Player-el kinyerem a képeket, photoscape-el animációvá alakítom, és a photoshoppal méretre vágom. Remélem van ettől egyszerűbb megoldás is
Köszi a linket. Megnézem
Köszi a linket. Megnézem
Nincs mit
Én is Photoscape-pel csinálom, de az animáció valamikor összenyomott lesz Photoshopban meg (állítólag) lehet színezni, effektelni meg stb., én kiváncsi lennék rá
2010. április 01. 17:27
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3292 Csatolások: 6247 Azonosító: 24869 offline |
Idézet (Bessie @ 2010.04.01. 17:18)
Köszi a linket. Megnézem
Köszi a linket. Megnézem
Én is így szoktam.
Csak Photoshop helyett én a Paint Shop Pro-t használom, amihez van egy f.asza Animation Shop Pro program
2010. április 01. 17:32
petruss.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.17. Hozzászólás: 241 Csatolások: 183 Azonosító: 98923 offline |
én úgy szoktam, hogy készítek kivágott képeket abból a részből, amiből az animációt szeretném (Gom playerem van szóval azzal) azokat után megnyitom photoshopban.
beeffektezem a képeket, azután pedig egymásra rakom őket, hogy egy fájlban legyenek.
az eszköztárnál vagy minél, ahol vannak a tollak, ecsetek, festékesvödör stb. van egy ilyen kis kép amin a ps jele van és azt hiszem egy nyíl, ha erre rákattintasz átvisz az image ready-be. ott meg csak simán megcsinálod az animációt
remélem érthető egyébként ez az effektezés csak akkor szívás, ha sok a kép...
beeffektezem a képeket, azután pedig egymásra rakom őket, hogy egy fájlban legyenek.
az eszköztárnál vagy minél, ahol vannak a tollak, ecsetek, festékesvödör stb. van egy ilyen kis kép amin a ps jele van és azt hiszem egy nyíl, ha erre rákattintasz átvisz az image ready-be. ott meg csak simán megcsinálod az animációt
2010. április 01. 20:21
BessieJung Kook |
Idézet (petruss. @ 2010.04.01. 17:32)
én úgy szoktam, hogy készítek kivágott képeket abból a részből, amiből az animációt szeretném (Gom playerem van szóval azzal) azokat után megnyitom photoshopban.
Na ezt többször átolvastam, hogy megértsem.
Egyébként ha egy videó jelenetét akarod alakítani, sajnos az nyilván sok képből áll.
2010. április 01. 20:26
BessieJung Kook |
Idézet (prézli @ 2010.04.01. 17:22)
Nincs mit
Én is Photoscape-pel csinálom, de az animáció valamikor összenyomott lesz Photoshopban meg (állítólag) lehet színezni, effektelni meg stb., én kiváncsi lennék rá
A photoscape-el is lehet különféle effekteket készíteni. Nyisd meg a kötegszerkesztőt, válaszd ki a képeket és ott vannak különféle lehetőségek. Írhatsz, effekteket tehetsz bele, stb... Nem részletezném, próbáld ki.
u.i.:Az összenyomottságot hogy érted?
Egyébként a GIMP is nagyon jó program. Majdnem olyan, mint a Photoshop... És nem próbaidős program
2010. április 01. 20:33
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Én az Adobe ImageReady programmal szoktam gif képeket készíteni. A videót átkonvertálom .mov kiterjesztésbe, utána meg lehet nyitni és lehet vele dolgozni. Sajnos trükköket nem igazán ismerek, de egyszerűbb dolgokat meg tudok oldani.
selena arwa
2010. április 01. 20:39
BessieJung Kook |
Idézet (Necros @ 2010.04.01. 20:33)
Én az Adobe ImageReady programmal szoktam gif képeket készíteni. A videót átkonvertálom .mov kiterjesztésbe, utána meg lehet nyitni és lehet vele dolgozni. Sajnos trükköket nem igazán ismerek, de egyszerűbb dolgokat meg tudok oldani.
Megosztánád velünk? Mint olvashattad photoshopban kezdő vagyok
Köszi
(Lehet, hogy hülye kérdés, de miért jobb, ha .mov kiterjesztéssel dolgozol? )
És mivel jobb az ImageReady, mint a sima Photoshop propgram? Én nem nagyon találtam benne különbséget
2010. április 01. 21:03
prézliPókasszony |
Idézet (Bessie @ 2010.04.01. 20:26)
A photoscape-el is lehet különféle effekteket készíteni. Nyisd meg a kötegszerkesztőt, válaszd ki a képeket és ott vannak különféle lehetőségek. Írhatsz, effekteket tehetsz bele, stb... Nem részletezném, próbáld ki.
Egyébként a GIMP is nagyon jó program. Majdnem olyan, mint a Photoshop... És nem próbaidős program
Rendben, megnézem, köszönöm
Az összenyomottságot úgy, hogy csináltam egy animációt. Itt nézd meg. GOM Playerrel 100x100-asra vettem a méretét - avatar méretűt szeretnék ugye - és így összenyomja
Hogyan kellene beállítanom, hogy ne ilyen ronda legyen?
2010. április 01. 21:04
prézliPókasszony |
Idézet (Bessie @ 2010.04.01. 20:39)
Lehet, hogy hülye kérdés, de miért jobb, ha .mov kiterjesztéssel dolgozol?
Mert a Photoshop csak azt a formátumot fogadja el. (Ezt még én is tudom. )
2010. április 01. 21:55
BessieJung Kook |
Idézet (prézli @ 2010.04.01. 21:03)
Rendben, megnézem, köszönöm
Az összenyomottságot úgy, hogy csináltam egy animációt. Itt nézd meg. GOM Playerrel 100x100-asra vettem a méretét - avatar méretűt szeretnék ugye - és így összenyomja
A photoscape-el animációt elkészítem. Nagyobb méretre, mint amit szeretnék. Azt elmentem. Majd az elmentett animációt betöltöm vagy a GIMP-be vagy a photoshopba, és abból vágom ki a megfelelő méretű animációt. Elmentem és kész.
Mint írtam a 2-es hsz-emnél, ez kicsit macerás, de másképp nem tudom hogyan kell megcsinálni.
2010. június 14. 11:50
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline |
Látom már megoldódott a probléma, de azért leírom az én módszeremet is. Tulajdonképpen nem sokban tér el.
Én VirtualDUB-al kivágom a jeleneteket a filmből, amiből animációt szeretnék csinálni és Adobe ImageReady-ben .gif-ként mentem, előtte effektezem, körbevágom, ha kell. Sajnos CS2-vel megszűnt az ImageReady, de én a mai napig ezt használom ilyen célokra Photoshop-ból már nem a CS2-t használom.
Ugye CS3 óta már lehet gif-et szerkeszteni PS-ba is, de nekem valahogy nem adta a dolog szóval visszaraktam CS2 ImageReady-t.
Én VirtualDUB-al kivágom a jeleneteket a filmből, amiből animációt szeretnék csinálni és Adobe ImageReady-ben .gif-ként mentem, előtte effektezem, körbevágom, ha kell. Sajnos CS2-vel megszűnt az ImageReady, de én a mai napig ezt használom ilyen célokra Photoshop-ból már nem a CS2-t használom.
Ugye CS3 óta már lehet gif-et szerkeszteni PS-ba is, de nekem valahogy nem adta a dolog szóval visszaraktam CS2 ImageReady-t.
2010. október 02. 19:29
Idézet (Bessie @ 2010.04.01. 20:26)
Köszi
2010. október 02. 19:33
HannahmileyBritney Spears Mania!!! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 1414 Csatolások: 233 Azonosító: 128944 offline |
Idézet (prézli @ 2010.04.01. 17:22)
Nincs mit
Én is így csinálom
2012. október 28. 11:23
Nekem már nagyon jól megy az animáció vágás Photoshopban.Egyetlen egy problémám az hogy az animációt photoshopban nem tudom világosítani.Csak egyetlen egy képkockát enged,a többit már nem.Valaki tudna segíteni?
2013. március 14. 00:54
maci85új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 1 Azonosító: 197796 offline |
Hol lehet letölteni, a Video Avatart?
Aki tud ilyet, légy szives segits,nekem már volt video avatar, nagyon jól müködött, sajna elvaszitettem azóta is keresem!
Előre is köszi !
Aki tud ilyet, légy szives segits,nekem már volt video avatar, nagyon jól müködött, sajna elvaszitettem azóta is keresem!
Előre is köszi !
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.