Predators / Ragadozók (2010)
2011. április 30. 21:55
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Ez a film igen is jó *o*..közepesnél SOKKAL jobb az tuti*o*
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. június 21. 14:22
gayboy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.20. Hozzászólás: 1175 Csatolások: 0 Azonosító: 115121 offline |
COOL! MANY THANKS!!!
1 felhasználónak tetszik:
Marina Salvatore
2015. július 13. 14:00
=IRISHKA=visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.21. Hozzászólás: 114 Csatolások: 2840 Azonosító: 52928 offline |
Predators - Adrien Brody, Alice Braga
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
standoffan
2016. szeptember 18. 08:23
Biztos ami biztos megnéztem a Predators-t is újra ha már az első kettőt újráztam akkor ez se maradhat ki! Ez a film egy OK kategória tiszteli az eredetit de viszont nem sokat ad hozzá. A legnagyobb bajom a filmmel az a zenéje totál jellegtelen a fő témát nem sokat használja a film és szerintem a Predator filmeknek az egyik legnagyobb erénye az a zenéjük.És ennél a filmnél a zene teljesen elveszik... Az hogy mennyire kapcsolódik az első két filmhez háááá annyiban mindössze hogy megemlítik az 1987-es film eseményeit viszont a Predator 2-ben történt dolgokkal nem foglalkozik a film. Nemtom a két nagy elöző film árnyékában (bár a második rész méltatlanul alulértékelt) ez a film olyan izé pici kistestvér marad mindig. De mindenképpen arra törekszik a film hogy megidézze az eredeti első film hangulatát és azt többé kevésbé jól teljesíti. Bár egy dolgot kihagyhattak volna a filmből Morpheust én nem is értem azt a szálat és Laurence Fishburne jeleneteit teljesen ki lehetett volna vágni a filmből nem is vezetett sehova az egész szerepeltetése egy időhúzás volt. A másik pedig hogy mindjárt van itt 3 darab Ragadozó értitek az első két részben alig bírnak el eggyel de itt hármat is elintéznek elég könnyedén öhm hááá ok! De viszont méltó a film arra hogy Predator filmnek nevezzék mivel minden meg van benne amit az eredetiben szerettem kivéve a zenét azért többször használhatták volna a főtémát. Mondanám hogy ez a film egy remek ráhangolódása lehetne ez új Predator filmnek de hááá ezt a filmet is már 2010-ben be mutatták és azóta el telt már 6 év remélem az idő nem lesz az ellensége ennek a vérszomjas dögnek!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.