X-Faktor (2010-11)
2010. november 09. 14:52
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Egyértelműen Takács Nikolas
remek hang, tehetség, kiállás, és tiszta rendes is, na meg pasinak sem utolsó...
Norbi is elmegy, de NIKOLAS e párosíásból a tuti befutó
Norbi is elmegy, de NIKOLAS e párosíásból a tuti befutó
2010. november 09. 15:03
|
|
Adam and Ashleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 329 Csatolások: 24 Azonosító: 129893 offline
|
ez jó kérdés mert ők ketten a kedvenceim
Norbi a jófej és Nicolas a hejes
Norbi a jófej és Nicolas a hejes
2010. november 09. 15:17
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Bárhonnan nézve is Takács Nikolas, és nem, nem azért mert szép, de a többi maradjon az én titkom!
2010. november 09. 15:24
|
|
Sol Alexandriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.06. Hozzászólás: 191 Csatolások: 148 Azonosító: 82289 offline
|
Király L. Norbi, nem is kérdés
Bár Nicolast is bírom. Mikor anno a sok szerencsétlen, tehetségtelen önkéntes sztárjelölt után felment a színpadra. Na mit fogsz énekelni? Leonard Cohen-től a Hallelujah-t. Az összes mentor fetrengett, meg rosszul volt, hogy na már megint aztán hogy megmutatta nekik.
De akkor is Norbi
De akkor is Norbi
2010. november 13. 17:53
Idézet (CandyHart @ 2010.11.13. 17:50)
Szerintem Veca
Szerintem meg Nikolas
2010. november 13. 17:54
|
|
cassy*új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.01. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 86035 offline
|
Idézet (buckodani @ 2010.11.13. 17:52)
Szerintem Nikolas vagy Király L.
De ha rajtam múlna akkor : Veca
De ha rajtam múlna akkor : Veca
Igen, szerintem is..
Én is örülnék Vecának, vaagy Wolf Katinak.. de nem hiszem, hogy ők fogják megnyerni.
2010. november 13. 17:59
Más az hogy szerintem ki nyeri meg és más az hogy kit szeretek.
A legesélyesebb szerintem Nicolas talán de én örülnék például Dorkának,Norbinak vagy a Non-Stopnak is.
A mezőnyben jelenleg számomra Vastag Tamás tűnik a leggyengébbnek,legalábbis az eddigi produkciók alapján de ki tudja...nem tudom mekkora a rajongó tábora,egy ideig még biztosan továbbviszik.
A legesélyesebb szerintem Nicolas talán de én örülnék például Dorkának,Norbinak vagy a Non-Stopnak is.
A mezőnyben jelenleg számomra Vastag Tamás tűnik a leggyengébbnek,legalábbis az eddigi produkciók alapján de ki tudja...nem tudom mekkora a rajongó tábora,egy ideig még biztosan továbbviszik.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.

0 felhasználónak tetszik: