Nyáron lesz 18 éves a kedvenc mosolygós Disney-sztárunk, Selena Gomez. Most megtudhatjuk, milyen szülinapi bulit képzel el magának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez szülinapi tervei
2010. április 14. 18:56
Szerinte jó, hogy nem szállt el, és szerintem se akkor jó egy buli, ha hatalmas torta van és csomó ember! Rokonokkal is jól lehet érezni magunkat!
2010. április 14. 18:59
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Valahogy én is így képzeltem el az Ő terveit
Szerintem attól mert nincsenek botrányai még lehet nagyonis híres... Szerintem azok akik botrányos képeket tesznek magukról fel az internetre azok nagy egoisták...:S Hát Sel nem ilyen
Szerintem attól mert nincsenek botrányai még lehet nagyonis híres... Szerintem azok akik botrányos képeket tesznek magukról fel az internetre azok nagy egoisták...:S Hát Sel nem ilyen
2010. április 14. 19:34
adriiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 124233 offline |
ez az igazán nagy dolog! a mostani sztárok többsége csak azzal tud rivaldafénybe kerülni/vagy ott maradni ha folyamatosan bortányokat kavar mert csak így beszélnek róla..viszont Selena egyáltalán nem csinál botrányokat és mégis egyre többet beszélnek róla. ehhez már kell tudás!!kedvenc^^
2010. április 14. 23:32
Nagyon szimpatikus, egyszerű de nagyszerű csaj, érett gondolkodású, rafinált ízlésű...
Sok sikert neki továbbra is
Sok sikert neki továbbra is
2010. április 15. 14:58
Nagyon kedvelem Selenat nagyon szipmatiku és aranyos lány nem hiába hogy ő a példaképem
2010. április 15. 15:16
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4734 Azonosító: 2282 offline |
Idézet (Lucy-chan @ 2010.04.15. 14:44)
Szimpatikus. Azért lenne egy sztár unalmas, mert nem hallunk agyba - főbe a drogbotrányairól?! Vagy mert nem tesz fel pucér fotókat a netre?!
Hát ezt az unalmas jelzőt, főleg amcsi fórumokon szoktam olvasni, ahol a Miley és Demi fan-ek illetik állandóan ezzel a jelzővel Selenát.
Jelzők: - Unalmas (csak azért, mert nem hiszik el róla, hogy ő tényleg ilyen kedves és aranyos az életben is)
- Úgy öltözik, mint egy harmincas nő (nem értem, öltözzön úgy, mint egy ribi?? Kösz, inkább nem!)
- másolja állandóan Demi-t és Miley-t (csak azért, mert ő is zenélni kezdett, és divatkollekciót hoz ki. Demi 2.lemeze még nem érte el az aranyat, míg Selena 1.lemeze már igen)
Szóval ezeken a kommenteken totál fel szoktam magam húzni én. Lényeg, hogy én elhiszem Selena tényleg egy csupa szív, rajongóival közvetlen, egyszerű fiatal lány!
2010. április 16. 09:40
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1806 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline |
sztm is csak irigyek...a többi sztár mind meg...bolondult a nagy sztárság közepett...de sztm ez nagy dolog hogy ő normális "ember" is tudott maradni és nem csak egy újgazdag híresség akinek nincsen magánélete mert a magánélete is nyílvánosság elé kerül amiből később lehet hogy botrány lesz. selena tud élni mindkét életben is...miközben híresség aközben családja is középpontba kerül nálla és soha nem hagyja cserben azt akit szeret... és így már érthető hogy őt sem hagyják cserben mert szeretik!!!
2010. április 17. 16:31
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
hát egészségére, de miért ünnepelné különösebben a 18-at? Amerikában 21-től számítanak nagykorúnak az emberek, nem? legalábbis attól kezdve ihatnak legálisan olyat is, ami nem málnaszörp
2010. április 22. 20:42
Fanka-cicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 125654 offline |
Sztem jó.Más sztároknak úgy elbir szálni az agya h már azt se lehet tudni h ki ő.Remélem Selena ilyen marad.Így szimpi
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.