Mindnyájan híres és gazdag szülők csemetéi, de az életük nem is lehetne különbözőbb. Hiszen minden azon múlik, hogy a szüleik hogyan nevelik őket. Vajon melyik sztárszülő nevelési elvei követendők?
A teljes cikkhez kattints ide!
Gyereknevelés: Jolie-Pitt vs. Cruise-ék
2010. április 21. 13:01
2010. április 21. 13:24
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline |
Én Brad Pittékre szavazok. Tom Cruise-ék már most elrontották a gyereket úgy ahogy van.
2010. április 21. 13:32
Arra én is kiváncsi volnék, milyen felnőtt lesz Suriból, ő lesz Paris Hilton 2?
2010. április 21. 14:42
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Én sajnálom Surit. Nagyon aranyos, de tönkretették a gyerekkorát. Ha már most ennyi dolga van mi lesz később?Nem csak játszani, de aludni se lesz ideje.
2010. április 21. 14:54
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline |
Jolie és Pitt szerintem tökéletes szülők. Ezt kellene követnie mindenkinek. A kis Surit csak sajnálni tudom, mert ha valami mégsem úgy jön majd össze neki az életben, ahogy ő megálmodta, akkor majd koppan egy hatalmasat, nekiáll drogozni, inni stb... idióták. Ezek a Cruise-ék szánalmasak. Csak a feltűnés kell nekik szerintem, meg, hogymegmutassák, hogy az ő gyerekük mennyivel jobb, mint a többi. Szerintem pedig akinek küzdenie kell az életben, az többre fogja vinni. Bár van egy-két példa ez ellen, pl. Olsenék meg Paris. Na de mindegy.
2010. április 21. 14:57
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline |
Jolie és Pitt
2010. április 21. 16:33
Jolie és Pitt ez teljesen egyértelmű..A gyereknek valóban jobb ha nem kényeztetik el...Szegény Suri,Cruisék módszere az elejétől a végéig rossz
2010. április 21. 18:17
krisztina9933új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 125365 offline |
egyértelmű h Angelina és Brad neveli jól a gyerekeit...szegény Surinak így nincs is gyermekkora:S Oké h világsztár szülők gyereke ,és h azt akarják h sikeres legyen, de ahoz nem kell feltétlen egy kis hercegnőcskét csinálni belőle :S:S:S
2010. április 21. 18:17
krisztina9933új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 125365 offline |
egyértelmű h Angelina és Brad neveli jól a gyerekeit...szegény Surinak így nincs is gyermekkora:S Oké h világsztár szülők gyereke ,és h azt akarják h sikeres legyen, de ahoz nem kell feltétlen egy kis hercegnőcskét csinálni belőle :S:S:S
2010. április 21. 18:18
Sztivi2107visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 124436 offline |
Jolie-Pitt !!!!!!!!!!!!!!
Cruise-ék már most elkényeztetik Suri-t!!!!Nagyon elrontoták az életét nem felnőtt az a gyerek még!!!!Brad Pitt-ék úgy bának a 6 gyerekükkel mint bárki más,
normálisan kezelik őket!A gyerekeknek nem sok pénz kell,drága holmik hanem SZERETET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És a SZERETET nem csak a dádától kell a különböző barátoktól,család tagoktól hanem legfőképpen a szülőktől amit Brad-ék megadnak nem úgy mint Cruise-ék!!!
Szóval én szerintem Brad-ék a jobbak!!!
Csak ennyit akartam mondani. #Đ
Cruise-ék már most elkényeztetik Suri-t!!!!Nagyon elrontoták az életét nem felnőtt az a gyerek még!!!!Brad Pitt-ék úgy bának a 6 gyerekükkel mint bárki más,
normálisan kezelik őket!A gyerekeknek nem sok pénz kell,drága holmik hanem SZERETET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És a SZERETET nem csak a dádától kell a különböző barátoktól,család tagoktól hanem legfőképpen a szülőktől amit Brad-ék megadnak nem úgy mint Cruise-ék!!!
Szóval én szerintem Brad-ék a jobbak!!!
Csak ennyit akartam mondani. #Đ
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.