Starity

Lindsay Lohan : Igen, Drogoztam

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2006. január 05. 12:54 #1
zero_cool51
zero_cool51
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 04.10.09.
Hozzászólás: 2341
Csatolások: 1086
Azonosító: 49
Offline offline
Wed Jan 4, 2006 -- NEW YORK (Reuters) - Teen actress Lindsay Lohan, who was hospitalised in Miami this week suffering from asthma, said dabbling in drugs and battling bulimia pushed her close to emotional and physical collapse.

"I knew I had a problem and I couldn't admit it," Lohan, the star of movies such as "Mean Girls" and "Confessions of a Teenage Drama Queen," told Vanity Fair magazine.

"I was making myself sick. I was sick and I had people sit me down and say 'You're going to die if you don't take care of yourself,'" she said in the magazine's latest issue, which hit news-stands on Wednesday.

Lohan said she used drugs "a little" but quickly tried to retract the admission and denied that she had taken cocaine. "I don't want people to think that I've done ... you know what I mean? It's kind of a sore subject," she said.

Lohan's publicist called Vanity Fair the day after the interview to try to get the confession omitted from the article, the New York Post reported.

In an apparent U-turn from interviews last year, the actress admitted fighting the eating disorder bulimia, which made her lose weight at an alarming rate.

It was when she saw footage of herself on a "Saturday Night Live" television appearance looking skeletal that Lohan became aware of how ill she really was.

"I saw that 'SNL' after I did it. My arms were disgusting. I had no arms," she said.

Her physical condition led to a two-week hospitalisation with a swollen liver and kidney infection last year.

Lohan was admitted to hospital on Monday after experiencing breathing difficulties in her hotel room in Miami, spokeswoman Leslie Sloane told Reuters.

Sloane said the actress, who has suffered from asthma since childhood, was "resting comfortably" while she remained under observation and expects to be discharged on Wednesday.


--------------------------------------

Aki nem érti angolul, annak lefordítom szívesen majd.
2006. január 05. 13:13 #2
- törölt felhasználó -    
She did look sick over that time. I wonder whether her career will end while she gets her life back together...
2006. január 05. 13:23 #3
zero_cool51
zero_cool51
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 04.10.09.
Hozzászólás: 2341
Csatolások: 1086
Azonosító: 49
Offline offline
I hope no. Now that she has some weight back, i like her. She looks like a woman now. But she was then pretty, when the pool pictures were taken, when she had a blue bikini on. Than she where like a godess. Now... a pretty girl...

Here was she a godess...
2006. január 08. 14:43 #4
zero_cool51
zero_cool51
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 04.10.09.
Hozzászólás: 2341
Csatolások: 1086
Azonosító: 49
Offline offline
Lindsay Lohant tegnap kiengedték abból a miami kórházból, ahová hétfőn vitték be, súlyos asztmás rohammal. A 19 éves színész-énekesnő rosszullétéről szóló hírekkel szinte egyszerre látott napvilágot néhány részlet abból az interjúból, ami a Vanity Fair februári számában fog megjelenni.

Érdemes lesz elolvasni, hiszen a még nagyon fiatal Lindsay komoly dolgokról beszél benne, őszintén.

Az egyik rázós téma a bulémiával folytatott harca. Állítása szerint annyiszor hányattatta meg magát, hogy a végén már csak egy roncs volt, akit az ismerősei nem győztek figyelmeztetni, ha így folytatja, már nem húzza sokáig. A másik az a bulizás és a drogok. Lindsay ugyanis eddig se nagyon titkolta, hogy igen fiatalon kezdett bulikba járni. Cigizett, ivott és úgynevezett party drogokkal is élt. Ennek azonban állítása szerint már vége.

"A (19.) születésnapomon átrepültem LA-be, hogy a barátaimmal töltsem a hétvégét. Beültünk egy étterembe, megvacsiztunk, visszamentünk a haverjaim lakására, ahol tulajdonképpen semmit se csináltunk. Ennyire megváltoztam. A 18. szülinapomon még hatalmas partyt rendeztem az Avalonban, aminek a fő témája az I'm a Slave 4 You volt (magyarul kb. a szolgád vagyok)." - mesélte az új, szolíd Lindsay a Vanity Fairnek. És, hogy miért nyilatkozott őszintén életének az árnyoldalairól? A választ Lindsay következő szavaiban találjátok: "A fiataloknak tisztában kell lenniük vele, hogy nincs azzal semmi baj, ha kipróbálnak ezt-azt. Ezzel nem azt mondom, hogy szerezzenek be egy hamis személyit, és keveredjenek mindenféle rázós helyzetbe, vagy hogy ők is küzdjenek étkezési rendellenességekkel. Én csak azt mondom, hogyha valaki bevallja, hogy ezek a dolgok bizony bárkivel megtörténhetnek, akkor talán nem fogják úgy érezni, hogy nekik is feltétlenül ezt az utat kell választaniuk."


Forrás: Esti Hírlap
2006. január 16. 19:56 #5
Jamesch
Jamesch
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 04.12.02.
Hozzászólás: 213
Csatolások: 45
Azonosító: 1910
Offline offline
Engem az érdeekelne hogy most akkor volt szilikonja vagy nem? Mondjuk az igaz hogy tul fiatal hozzá(18 alatt lehet egyáltalán), de brutális méretű mellei voltak, és szépek is! Pl van egy candid sor amikor vmi feszülős fehér topban virít vmi versenypályán fekete napszemcsivel, na ott is látszott mekkora mellei voltak.
naszoval csak a kíváncsiság hajt smileeee.gif
2006. január 16. 21:26 #6
Robin
Robin
사랑해 한국
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 04.10.27.
Hozzászólás: 1831
Csatolások: 978
Azonosító: 736
Offline offline
"A fiataloknak tisztában kell lenniük vele, hogy nincs azzal semmi baj, ha kipróbálnak ezt-azt."

Ez a mondat a hibas. Marmint Lindsay-tol. Talan ne probalt volna ki mindent, es akkor nem jutott volna el ide.
2006. január 16. 22:59 #7
csapoati
csapoati
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 04.11.05.
Hozzászólás: 476
Csatolások: 23
Azonosító: 1060
Offline offline
Csókolózott Lindsay Lohan és Kate Moss
2006-01-16

New York - Egyedülálló élményben volt része egy New York-i klub közönségének az egyik éjjel. Leszbiszámot adott elő a bár színpadán a rúd mellett Lindsay Lohan (19) és a társaságában érkező Kate Moss (31).


A két szépség hajnali kettő után érkezett a Scoeres on the Upper East Side nevű szórakozóhelyre, majd irtózatos mennyiségű ital elfogyasztása után pattantak fel a színpadra.

- A két híresség először a bárpult mögül szemlélte a sztriptíztáncosnők előadását, ezalatt szépen felöntöttek a garatra - tudatta a brit The Sunnal az egyik szemtanú.

- A vodkát sörrel és koktélokkal locsolták le, mindennek meg is lett az eredménye. Felpattantak a színpadra a rúd mellé, átfogták egymás derekát, és szexi tánc közben simogatták és csókolgatták egymást.

Kate közben azt kiabálta a másiknak, olyan jó vagy, hogy elmehetnél profi táncosnak”.

Kate Moss, miután összeveszett a drogfüggő Pete Dohertyvel, a húszéves Jamie Burke-kal melegedett össze, ám a fiút a görbe estére nem vitte magával.


Forrás: Blikk bokkod.gif biggrin.gif


De ott lettem volna!!! smileeee.gif
2006. április 01. 19:48 #8
evike96
evike96
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.04.01.
Hozzászólás: 88
Csatolások: 0
Azonosító: 14686
Offline offline
nem gondoltam volna... ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
2006. június 29. 10:45 #9
Milan444
Milan444
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.06.29.
Hozzászólás: 41
Csatolások: 10
Azonosító: 16949
Offline offline
Komolyan mindent elhisztek a Blikknek? ohmy.gif
2006. június 29. 12:04 #10
ViC
ViC
CAP-tain
    Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 04.10.07.
Hozzászólás: 5588
Csatolások: 96
Azonosító: 11
Offline offline
Idézet(Milan444 @ 2006. June 29. - 09:45)
Komolyan mindent elhisztek a Blikknek? ohmy.gif


igen, kéremszépen a Blikk az egy tudományos ujság, de az ufók akik szerkesztik úgy leplezik jelenlétüket, hogy az ujságot is bulvárlapnak álcázzák. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!