X-faktor, Csillagszületik, Megasztár? Melyik a kedvenced? Ki volt a kedvenced?
2012. április 26. 19:16
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline |
Igazából én nagyon szeretem mindegyiket,de a kedvencem az mégis csak az X-Faktor. Az első részbe Vastag Csaba favoritos voltam a másodikban Muri Enikő.
2012. április 26. 19:17
pinkgirl◕◡◕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 1865 Csatolások: 54 Azonosító: 154198 offline |
Idézet (Rihannna @ 2010.05.10. 14:25)
Igaz a megasztár válogatój már megy de a válogató utáni verseny a megasztár címért csak ősszel fog menni a TV2-n az rtl ezévi tehetségkutatójával egyszerre, az X-Factorral. Te melyiket fogod nézni?
x-faktor megasztár ...mindegyik a csillagot is szeretem
2012. április 26. 19:26
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Az összes sz*r. Mindenben van valami jó, valami rossz, de attól még az összes sz*r.
Mondjuk, az X-Faktor most elbújhat a Megasztár mögött, hogy végre egy világsztárt ide tudott hozni. Respect a TV2-nek (most az egyszer).
Mondjuk, az X-Faktor most elbújhat a Megasztár mögött, hogy végre egy világsztárt ide tudott hozni. Respect a TV2-nek (most az egyszer).
1 felhasználónak tetszik:
FüMá
2012. április 29. 10:14
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1725 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline |
Én a CSISZ-t és az X-faktor-t szoktam nézni
2012. április 30. 19:22
Én a Megasztárt néze(gete)m. A kedvencem Nagy Kristóf "Bozont" volt. Nagyon kár, hogy kiesett.
2012. április 30. 20:17
mileyvikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 279 Csatolások: 43 Azonosító: 132650 offline |
X-faktor!!
Kedvenc mentorom és énekesem:
Kedvenc mentorom és énekesem:
Törpemókus
2012. május 28. 11:55
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
A Megasztárt elviselem.Mondjuk a TV2 szánalmas:itt játszották az agyukat,hogy jön egy világsztrár,a produkciója kitikán aluli volt,még a megások is jobban voltak nála,ráadásul nem is élőben,hanem felvételről ment + végégplaybackelte az egészet.
A Csillag születiket utálom.Röviden ennyi.De a mostaniban egyedül Szirota Jennifert szeretem.
Az X-faktort szeretem.A kedvenceim:-1.széria:Janicsák Veca,Takács Nikolas,Wolf Kati,a Summer sister és a Non stop -2.széria:Muri Enikő,Kocsis Tibor és Tarány Tamás.A kedvenc mentorom pedig egyértelmű:Malek Miklós.
A Csillag születiket utálom.Röviden ennyi.De a mostaniban egyedül Szirota Jennifert szeretem.
Az X-faktort szeretem.A kedvenceim:-1.széria:Janicsák Veca,Takács Nikolas,Wolf Kati,a Summer sister és a Non stop -2.széria:Muri Enikő,Kocsis Tibor és Tarány Tamás.A kedvenc mentorom pedig egyértelmű:Malek Miklós.
Törpemókus
2012. május 28. 12:00
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Megasztár nálam leszerepelt, régen szerettem mikor Pál Tamás, Bálint Ádám és Torres Dani voltak benne, Puskás Petit bírtam még.
Csillag Születiket utálom, meg szerintem maga az ötlet is hülyeség, hogy táncosokat összehasonlítanak énekesekkel.
Az X faktor első szériáját szerettem, Takács Nikolas a legjobb, de Wolf Kati és Vastag Tamás is tehetségesek
A Voice-ra leszek még kíváncsi, leginkább arra, hogy kik lesznek a mentorok.
Csillag Születiket utálom, meg szerintem maga az ötlet is hülyeség, hogy táncosokat összehasonlítanak énekesekkel.
Az X faktor első szériáját szerettem, Takács Nikolas a legjobb, de Wolf Kati és Vastag Tamás is tehetségesek
A Voice-ra leszek még kíváncsi, leginkább arra, hogy kik lesznek a mentorok.
2012. július 10. 12:31
zizzencs24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 177161 offline |
Én az X-faktort szeretem a legjobban!
2012. július 13. 10:09
Hát én most csak a Csillag Születiket nézztem és én a Quantum XXL-nek drukkoltam
2012. július 14. 11:43
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
én az x factort szerettem a legjobban de a UK a legjobb
2012. július 14. 12:30
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3653 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline |
A külföldi tehetségkutatók sokkal jobbak, de ha a magyarokat nézzük, akkor;
X-Faktor: Szeretem, a 3 közül talán ez a kedvencem, bár a második széria nem volt valami nagy durranás, de az első minden részét visszanéztem vagy hússzor, annyira imádtam. Kedvenceim Takács Nikolas, Király L. Norbi voltak az elsőben, a másodikban pedig szerettem az Apollo13-at, Baricz Gergőt és a RockTenorst is.
Megasztár: Második kedvencem ez. A 2., 4. és a 6. szériák voltak (szerintem) a legjobbak. Kedvencem a másodikban Caramell, a negyedikben király Viktor és a hatodikban Talán Attila és Nagy Adri voltak, bár a hatodikban majdnem mindenkit imádtam..
Csi.Sz.: Nem szeretem. Mindig valaki olyan nyer, akiben nincs sok tehetség, vagy egy-két hét alatt el is tűnik a süllyesztőben.
X-Faktor: Szeretem, a 3 közül talán ez a kedvencem, bár a második széria nem volt valami nagy durranás, de az első minden részét visszanéztem vagy hússzor, annyira imádtam. Kedvenceim Takács Nikolas, Király L. Norbi voltak az elsőben, a másodikban pedig szerettem az Apollo13-at, Baricz Gergőt és a RockTenorst is.
Megasztár: Második kedvencem ez. A 2., 4. és a 6. szériák voltak (szerintem) a legjobbak. Kedvencem a másodikban Caramell, a negyedikben király Viktor és a hatodikban Talán Attila és Nagy Adri voltak, bár a hatodikban majdnem mindenkit imádtam..
Csi.Sz.: Nem szeretem. Mindig valaki olyan nyer, akiben nincs sok tehetség, vagy egy-két hét alatt el is tűnik a süllyesztőben.
2012. július 14. 12:39
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline |
Én csak az X-fakort szeretem.Szerintem mindkét széria jó volt.A kedvenceim,akiknek vagy 100x visszavéz(t) em a prodikcióit Janicsák Veca és Muri Enikő voltak.És alig várom már a 3. szériát.
2012. július 15. 14:05
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Én az X-Faktorral jobban szimpatizálok, mint bármi mással. De csak egy a kérdésem.
Mi a fenének ennyi tehetségkutató? Amerikában azért rendeznek ennyit, mert ott rengeteg ember él. Mi alig vagyunk 10 millióan, de négy tehetségkutatónk van. Lassan már én is jelentkezem.
Egyébként Kocsis Tiborral szimpatizálok a legjobban, nem véletlen van nálam a lapja. De továbbá őket szeretem az X-Faktorból:
Mi a fenének ennyi tehetségkutató? Amerikában azért rendeznek ennyit, mert ott rengeteg ember él. Mi alig vagyunk 10 millióan, de négy tehetségkutatónk van. Lassan már én is jelentkezem.
Egyébként Kocsis Tiborral szimpatizálok a legjobban, nem véletlen van nálam a lapja. De továbbá őket szeretem az X-Faktorból:
selena_taylor_fan
2012. július 15. 15:56
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.05.28. 11:55)
A Megasztárt elviselem.Mondjuk a TV2 szánalmas:itt játszották az agyukat,hogy jön egy világsztrár,a produkciója kitikán aluli volt,még a megások is jobban voltak nála,ráadásul nem is élőben,hanem felvételről ment + végégplaybackelte az egészet.
Hoztam pár képet is,ha nem baj
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.