X-faktor, Csillagszületik, Megasztár? Melyik a kedvenced? Ki volt a kedvenced?
2010. augusztus 30. 14:12
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17816 Csatolások: 223645 Azonosító: 46320 offline |
Ismét egy újabb értelmes téma
Viccet félretéve: tény és való,hogy míg csak a Megasztárban az ún 'aljanépet' mutatják be,műsoronként 2-3 10 mpes tehetséggel (?) vegyítve,az X-faktor első adásán látszott,hogy tényleg a profizmusra mennek...és habozás nélkül kirakják azt,aki nem oda való. A zsűri nagyon szimpatikus (persze Mester Tomi ,meg Fridi) is megmondja .. de én idén X-faktor párti leszek.. és ezzel szerintem a többség így van
Viccet félretéve: tény és való,hogy míg csak a Megasztárban az ún 'aljanépet' mutatják be,műsoronként 2-3 10 mpes tehetséggel (?) vegyítve,az X-faktor első adásán látszott,hogy tényleg a profizmusra mennek...és habozás nélkül kirakják azt,aki nem oda való. A zsűri nagyon szimpatikus (persze Mester Tomi ,meg Fridi) is megmondja .. de én idén X-faktor párti leszek.. és ezzel szerintem a többség így van
1 felhasználónak tetszik:
Levente1991
2010. augusztus 30. 14:13
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
X-faktor
Színvonalasabb műsor, szimpatikusabb zsűri, szimpatikusabb műsorvezetők, az újdonság varázsa... minden mellette szól
2010 az X-faktor éve!
Színvonalasabb műsor, szimpatikusabb zsűri, szimpatikusabb műsorvezetők, az újdonság varázsa... minden mellette szól
2010 az X-faktor éve!
1 felhasználónak tetszik:
Levente1991
2010. augusztus 30. 14:19
HiperFunnyBoyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 131286 offline |
Egyszerű Megasztár a TV-be s RTLMoston az X-faktor nem is kell lemaradni egyikről:D
2010. augusztus 30. 16:05
klaudia0917új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 43 Csatolások: 2 Azonosító: 130146 offline |
én az x-faktornak és a megasztárnak is csak a válogatóját fogom megnézni, mert mind a kettőt már halálosan unom annyit láttam.
2010. szeptember 01. 21:42
elba |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 816 Csatolások: 3210 Azonosító: 854 offline |
Én,ezt nézem most:
http://www.guitaridol.tv/video/289
Van pár magyar srác is,nem rosszak:
http://www.guitaridol.tv/video/159
http://www.guitaridol.tv/video/289
Van pár magyar srác is,nem rosszak:
http://www.guitaridol.tv/video/159
2010. szeptember 01. 22:51
Én mindkettőt nézem, kapcsolgatom össze-vissza, de a Megasztáron már csak felidegesítem magamat, úgyhogy azt hiszem, maradni fogok az X-Faktornál, mert tény, hogy ott is vannak idióták, (falat kapartam, mikor a két cigánycsaj Bikicsunájt csinált Natalia Oreiro slágeréből, és még táncoltak - ha a seggrázást annak lehet nevezni - is rá) de ott legalább egyensúlyba hozza a dolgokat Keresztes Ildikó és Nagy Feró néha humorba csomagolt kegyetlen őszintesége. Szóval, mostantól inkább csak ezt fogom nézni!
Ja, és Muri Enikő forever!
Ja, és Muri Enikő forever!
2010. szeptember 14. 16:19
BékásGumicukorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 59 Csatolások: 13 Azonosító: 134709 offline |
a tv-ben az x-faktort nézem, aztán megnézem a neten a megasztárt
2010. szeptember 14. 16:40
X-Faktor szerintem sokkal "hozzáértőbb" emberek zsűriznek mint a Megasztárban de ez csak az én véleményem.
2010. szeptember 17. 11:34
Egyiket sem. Mindkettő meg van játszva, nem pocsékolom az időm ilyenekre. Az X-Factor jobban néz ki de nem volt túl sok értelme lekoppintani az eredeti verziót mert az jobb? mint ami nálunk van.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.