Lady GaGa nem lassít. Egy percet sem pihen. Folyamatosan turnézik, új albumát rögzíti és Alejandro című számához forgatott videón dolgozik.
A teljes cikkhez kattints ide!
GaGa válaszol a kritikákra
2010. május 12. 19:30
szerintem tehetséges gaga szegény háát nem csodálom hogy elájult annyi turné után
szerintem tehetséges gaga szegény háát nem csodálom hogy elájult annyi turné után
2010. május 12. 19:35
brigittalauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 126949 offline |
úristen hogy tutta meg csinálni??mondjuk sok őrült dolgot csináklt
2010. május 12. 20:37
Hogy őszinte legyek,ezzel csak magának árt...pihenni igenis kell..még egy sztárnak is.
2010. május 12. 20:47
Idézet (WhiteAngel @ 2010.05.12. 20:37)
Hogy őszinte legyek,ezzel csak magának árt...pihenni igenis kell..még egy sztárnak is.
Teljesen egyetértek. Az a baj, hogy sok fiatal úgy gondolja, hogy amíg fiatal, addig nem kell pihenni, nem kell kikapcsolódni stb., igenám, csak ez az évek során halmozódik, halmozódik és majd 30-40 évesen lesznek súlyos egészségügyi problémáik emiatt. Az alvást ugyanis nem lehet pótolni, a kialvatlan órák elvesztek az ember életéből. És asszem ez tudományosan bizonyított.
2010. május 12. 21:13
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline |
Szeretem Gagát, de ha hosszabb szünetet is tartana egy- egy állomás között biztos nem hagynák cserben a rajongói. Elhiszem, hogy nagyon hálás nekik, de ez nem játék. Akár komoly baja is lehet...
Ettől még nagyon tisztelem azért, amit mondott :}
Ettől még nagyon tisztelem azért, amit mondott :}
2010. május 12. 21:32
ez a nő örült. *.* muszáj lenne egy kicsit pihennie.
van egy olyan érzésem, hogy ebből az örült pörgésből problémák lesznek.
van egy olyan érzésem, hogy ebből az örült pörgésből problémák lesznek.
2010. május 12. 23:28
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
Hiába mondja, hogy nem adja fel. Ez nem lenne feladás, ha elmenne szünidőzni, vakációzni egy kicsit. Ettől még senkit sem hagyna cserben. Ilyet meg ne mondjon, hogy inkább a színpadon halna meg, mert nem valószínű, hogy akik szeretik, szívesen végignéznék, hogy valami baj történik vele, ott, a szemük láttára... Szóval én is aggódom miatta, mert kedvelem, és nem akarom, hogy baja legyen!
2010. május 13. 10:49
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline |
Sajnos a sikerért meg kell dolgozni. Szerintem ő úgy gondolja, hogy ha egy picit is pihen, akkor kiesik a kosárból. Mondjuk nem tudom ki mondta neki ezt a marhaságot, mert attól még jó énekesnő maradna. Majdcsak túléli a turnét...
2010. május 16. 23:10
rekaarainbowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.16. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 127253 offline |
imádom (L) novemberbe gaga;D (LLLL)
Kapcsolódó sztárok
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.