BET Awards - Justin Bieber-t is jelölték
2010. május 22. 14:17
Mi afenének jelölték??? Nem tudtam h színesbörű! Vagy én vagyok színvak? Mégha tehetséges lenne, talán,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bár inkább akkor se!
2010. június 03. 19:01
Tinibálvány?? Nevetséges, hogy már így nevezik a pisis zenészeket is XD Nem tudom miért pont Justin Bieber nevét emlegetik, amikor itt vannak sokkal nevesebbek és népszerűbbek is. Én neki nem adnék semmit sem. Max egy Barbie babátXD
2010. június 22. 08:38
KKittyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.19. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 127584 offline |
Hát Szerintem a leghelyesebb srác kategóriában kellene jelölni.........abban tuti lenne..dehh szerintem ebben is esélyes..............I Love JUSTIN BIEBER:)<3
2010. június 27. 20:03
Méghogy bieber?Pfff
Nevetséges.Már ezek is meghülyültek vagy mi,színesbőrű nah.
Mindenesetre én a black eyed peas-nek és kaney west-nek szurkolok.Talán még Usher.Sztem azért jelölték biebert mert nem találtak több újoncot a szakmában.(mondjuk ott van will smith fia is)
Nevetséges.Már ezek is meghülyültek vagy mi,színesbőrű nah.
Mindenesetre én a black eyed peas-nek és kaney west-nek szurkolok.Talán még Usher.Sztem azért jelölték biebert mert nem találtak több újoncot a szakmában.(mondjuk ott van will smith fia is)
2010. augusztus 12. 16:07
ja Feriefan igazad lehet hisz azért justin sem az a hűde nagy tehetség mármint szeretem meg tök jó de azért mégis...
2013. január 07. 17:05
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 773 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline |
Remélem Justin nyerni fog ö legjóbban az esélyes rá meg Imádom azért is
2013. november 08. 16:18
SelenaBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.07. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 214918 offline |
Imádom Justint!
2017. augusztus 05. 13:48
LoveYourSelfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.03. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 265848 offline |
Hát, az igazat meg valva Justin nem színes bőrű, csak Kanadai. Nem ismerem a felmenőit. De viszont nem hiába jelölnek egy ilyen díjátadón egy 16 éves fiút hogyha nem gondolnák hogy tehetséges (!!!) és mi több valósan indokolták az egészet és olyan sztárokkal vették őt egy kalap alá mint Beyoncé, Usher, Kanye West. A többiek meg csak azért írnak negatív kommenteket mert féltékenyek, és nem tudják elismerni hogy tényleg tehetséges.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.