Starity

Chenoa

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. május 27. 19:30 #1
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Egy csodaszép nő, csodaszép hanggal. María Laura Corradini Falomir meglátásom szerint rendkívül tehetséges, sokszínű előadó, aki nem csak szép, de énekelni is tud. Élőben is! wink.gif

Aki még nem hallott róla, de szereti az igényes zenét, javaslom, nézzen kicsit utána és ismerje meg Őt. És várom majd mindenki véleményét Chenoával kapcsolatban.

Aki pedig ismeri, Őt pedig azért kérem, hogy írja meg a véleményét. Talán összejön egy jó kis társaság. smileeee.gif
2010. május 31. 09:49 #2
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Íme még néhány kép.

2010. június 09. 19:05 #3
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

A Chenoa - lemezgyűjteményem. biggrin.gif
2010. június 10. 09:52 #4
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Na, hát sehol senki? sad.gif
2010. július 15. 17:40 #5
horipapa
horipapa
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 202
Csatolások: 162
Azonosító: 129292
Szerintem csak megnézték a képeket, és azóta sem tértek magukhoz! biggrin.gif
Ha Chenoa nem lenne, akkor ki kéne találni! Gyönyörű, meg aranyos, meg minden ami jó! tongue.gif

Egyébként én is kacérkodtam a gondolattal, hogy elkészítem az adatlapját, de aztán láttam, hogy valaki már megelőzött. Sebaj, rajongjunk együtt! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. július 15. 20:36 #6
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Szia, üdv a rajongók csekélyke táborában. thumbsup.gif

Idézet (horipapa @ 2010.07.15. 17:40)
Szerintem csak megnézték a képeket, és azóta sem tértek magukhoz! biggrin.gif 
Ha Chenoa nem lenne, akkor ki kéne találni! Gyönyörű, meg aranyos, meg minden ami jó! tongue.gif 
Egyébként én is kacérkodtam a gondolattal, hogy elkészítem az adatlapját, de aztán láttam, hogy valaki már megelőzött. Sebaj, rajongjunk együtt! smileeee.gif

2010. július 24. 12:05 #7
dorka555
dorka555

Státusz"solo me voy a levantar como un rascacielo" ♥
Hozzászólás: 2204
Csatolások: 59
Azonosító: 90383
Egyszerűen imádom Chenoat, leírhatatlanul. Először akkor hallottam róla, amikor a spanyol lektorunk tavayl órára behozta tőle a "Rutinas" című számát, gyakorlásként. Ekkor annyira megtetszett, hogy utána néztem és kiderült, hogy a felvételire is kellett tanulnunk, mint spanyol anyanyelvű énekesnő biggrin.gif És most nyáron meg le is töltöttem a Desafiando La gravedad c. albumát, és abba meg teljesen bele vagyok zúgva... Kedvencem az albumról, a Nada es Fácil ni difícil... épp most fordítottam le a szövegét magyarra biggrin.gif spanyolul szebb, de ez most lényegtelen, itt is van ez a szám tőle (ja és ő is tud tényleg énekleni élőben, nem úgy mint egyes "énekesek"... _nevet.gif )

2010. július 25. 08:35 #8
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Szia! Téged is üdvözöllek a maroknyi rajongótáborban. smileeee.gif
Nahát, így élvezet lehet spanyolt tanulni. smileeee.gif
És mikor hozta be a "Rutinas"-t a tanárod az órára? Akkor, amikor még újdonság volt, vagy csak mostanában? Én kb. 2002 óta ismerem Őt, anno folyton a tve-t bámultam (akkor még volt olyan csatornánk) és ott futottam bele, amikor megjelent az első szólólemeze... smileeee.gif
Nekem a "Soy mujer" a kedvenc albumom tőle, annál jobb nincs is... biggrin.gif Persze minden lemeze szuper, de nekem az a kedvenc. Én rendelkezem minden albumával és DVD-jével eredetiben. Nem érem be vele kapcsolatban holmi letöltött dolgokkal. smileeee.gif
A legutóbbi albumáról az én kedvencem a Nada de nada, a Gatúbela, meg minden pörgősebb szám... A lassúak sem rosszak, azok közül a Duele a No.1 a lemezről. smileeee.gif
Van egy weboldalam: http://chenoa.web44.net - sajnos nincs időm foglalkozni vele, egyelőre, de addig is lehet látni rajta dalszövegfordításokat meg az összes album tracklistáját magyarul, stb. Én fordítgattam nagyrészt, kis segítséggel. A Duele című dalt El Mexicano fordította le, aki szintén ezen portál tagja. A Soy mujer viszont az én "érdemem". (egyik kedvenc dalom Chenoától, imádom)

Idézet (dorka555 @ 2010.07.24. 12:05)
Egyszerűen imádom Chenoat, leírhatatlanul. Először akkor hallottam róla, amikor a spanyol lektorunk tavayl órára behozta tőle a "Rutinas" című számát, gyakorlásként. Ekkor annyira megtetszett, hogy utána néztem és kiderült, hogy a felvételire is kellett tanulnunk, mint spanyol anyanyelvű énekesnő biggrin.gif És most nyáron meg le is töltöttem a Desafiando La gravedad c. albumát, és abba meg teljesen bele vagyok zúgva... Kedvencem az albumról, a Nada es Fácil ni difícil... épp most fordítottam le a szövegét magyarra biggrin.gif
2010. július 25. 20:48 #9
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Nemrégiben volt Neki "botránya", ha valakit érdekel, privátban szívesen elmesélem, de itt nem szeretném... smileeee.gif
2010. július 25. 20:52 #10
dorka555
dorka555

Hát mivel még csak most kezdtem a gimit, és egy éve tanulom a spanyolt (spanyol kéttan nyelvű tagozaton Debrecenben), így a "Rutinas"-t sem olyan rég óta ismerem, és ezt eléggé sajnálom, mert iszonyat jó szám. És nekem eddig csak a legutóbbi albuma van, de szerintem lassan nekiállok és összeszedem a többit is, például holnap, amikor megyek a barátnőmékhez. és amúgy El Mexicano-t már "ismerem". Tőle van meg Thalia- Primera Fila albuma, és annak dalszövegei. És, jó, hogy ajánlottad az oldaladat, mert most azonnal ellátogatok oda smileeee.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.25. 08:35)
Szia! Téged is üdvözöllek a maroknyi rajongótáborban. smileeee.gif
Nahát, így élvezet lehet spanyolt tanulni. smileeee.gif
És mikor hozta be a "Rutinas"-t a tanárod az órára? Akkor, amikor még újdonság volt, vagy csak mostanában? Én kb. 2002 óta ismerem Őt, anno folyton a tve-t bámultam (akkor még volt olyan csatornánk) és ott futottam bele, amikor megjelent az első szólólemeze... smileeee.gif
Nekem a "Soy mujer" a kedvenc albumom tőle, annál jobb nincs is...  biggrin.gif Persze minden lemeze szuper, de nekem az a kedvenc. Én rendelkezem minden albumával és DVD-jével eredetiben. Nem érem be vele kapcsolatban holmi letöltött dolgokkal. smileeee.gif
A legutóbbi albumáról az én kedvencem a Nada de nada, a Gatúbela, meg minden pörgősebb szám... A lassúak sem rosszak, azok közül a Duele a No.1 a lemezről. smileeee.gif
Van egy weboldalam: http://chenoa.web44.net - sajnos nincs időm foglalkozni vele, egyelőre, de addig is lehet látni rajta dalszövegfordításokat meg az összes album tracklistáját magyarul, stb. Én fordítgattam nagyrészt, kis segítséggel. A Duele című dalt El Mexicano fordította le, aki szintén ezen portál tagja. A Soy mujer viszont az én "érdemem". (egyik kedvenc dalom Chenoától, imádom)

1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. július 25. 20:55 #11
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Örülök Neked. Ha van kérdésed, nyugodtan tedd fel. biggrin.gif A spanyolhoz meg egyrészt gratulálok, jó választás. biggrin.gif

Idézet (dorka555 @ 2010.07.25. 20:52)
Hát mivel még csak most kezdtem a gimit, és egy éve tanulom a spanyolt (spanyol kéttan nyelvű tagozaton Debrecenben), így a "Rutinas"-t sem olyan rég óta ismerem, és ezt eléggé sajnálom, mert iszonyat jó szám. És nekem eddig csak a legutóbbi albuma van, de szerintem lassan nekiállok és összeszedem a többit is, például holnap, amikor megyek a barátnőmékhez. és amúgy El Mexicano-t már "ismerem". Tőle van meg Thalia- Primera Fila albuma, és annak dalszövegei. És, jó, hogy ajánlottad az oldaladat, mert most azonnal ellátogatok oda smileeee.gif

2010. július 25. 21:31 #12
dorka555
dorka555

Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.25. 20:55)
Örülök Neked. Ha van kérdésed, nyugodtan tedd fel.  biggrin.gif A spanyolhoz meg egyrészt gratulálok, jó választás.  biggrin.gif

Ezt az egyet én is biztosan tudom, hogy jó döntés volt, hogy ide jöttem, imádom és a legjobb tanáár visz minket tovább, szóval tényleg fogunk tudni valamit, mondjuk ahhoz tényleg kell egy keveset tudni, hogy érettségikor, spanyolból felsőszinten tegyük az érettségit, na meg 2 tantárgyból is úgy kell majd smileeee.gif és igen, ha kérdésem lesz hozzátok fordulok, köszy a segítséget előre is smileeee.gif tényleg nem tudsz valami könnyített olvasmányt, ami érdkes lenne szerinted számomra, mert olvasnék szívesen spanyolul, csak nem tudom mit smileeee.gif
2010. július 25. 21:36 #13
dorka555
dorka555

Mert amúgy már letöltöttem például a Twilight sorozatot spanyolul, csak azt még egy kicsit (nagyon) nehéznek érzem... inkább várok még egy évet, és akkor azt hiszem jobban fogom érteni smileeee.gif
2010. július 26. 19:40 #14
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Hú, hát így hirtelen sajnos nem. Kérdezd ebben a témában El Mexicanót, Ő biztosan tud valami tippet. Én annyit tudok javasolni, hogy keress valami olyat, amit ismersz és/vagy olvastál már korábban magyarul és úgy kezdj bele... A Twilight ilyen szempontból nem rossz választás. Szerintem. Mondjuk magyarul sem nevezhető egy hűdebonyolult nyelvezetnek, sőt ( dry.gif ), úgyhogy hajrá.

Vagy próbálkozz dalszövegekkel a továbbiakban is. Azok nem olyan hosszúak, hamar egy-egy végére tudsz érni, és sok új szót is meg tudsz tanulni belőlük úgy, hogy szinte észre sem veszed közben. smileeee.gif

Idézet (dorka555 @ 2010.07.25. 21:31)
tényleg nem tudsz valami könnyített olvasmányt, ami érdkes lenne szerinted számomra, mert olvasnék szívesen spanyolul, csak nem tudom mit smileeee.gif
2010. július 26. 20:11 #15
dorka555
dorka555

Köszi biggrin.gif És azt hiszem El Mexicanotól is majd megkérdezem smileeee.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.26. 19:40)
Hú, hát így hirtelen sajnos nem. Kérdezd ebben a témában El Mexicanót, Ő biztosan tud valami tippet. Én annyit tudok javasolni, hogy keress valami olyat, amit ismersz és/vagy olvastál már korábban magyarul és úgy kezdj bele... A Twilight ilyen szempontból nem rossz választás. Szerintem. Mondjuk magyarul sem nevezhető egy hűdebonyolult nyelvezetnek, sőt ( dry.gif ), úgyhogy hajrá.
Vagy próbálkozz dalszövegekkel a továbbiakban is. Azok nem olyan hosszúak, hamar egy-egy végére tudsz érni, és sok új szót is meg tudsz tanulni belőlük úgy, hogy szinte észre sem veszed közben. smileeee.gif
2010. július 27. 20:19 #16
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

smileeee.gif
Majd meséld el, mi mellett döntöttél! smileeee.gif

Idézet (dorka555 @ 2010.07.26. 20:11)
Köszi biggrin.gif És azt hiszem El Mexicanotól is majd megkérdezem smileeee.gif
2010. július 28. 13:53 #17
dorka555
dorka555

Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.27. 20:19)
smileeee.gif 
Majd meséld el, mi mellett döntöttél! smileeee.gif

Igazából ő a wikipediat ajánlotta biggrin.gif oda is felnéztem beleolvastam egy két sztár adatlapba, de sztem fogok egy kis dalszöveget fordítani, na meg mivel szeretem néhány sztár életét nyomon követni, így szerintem ezt is spanyol oldalakon fogom smileeee.gif van is már néhány kedvenc oldalam hozzá smileeee.gif
2010. július 30. 19:36 #18
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Na, ez szuper. Akkor jó böngészést, jó fordítást, jó tanulást, meg kitartást! wink.gif

El Mexicano ajánlotta esetleg az Univisiont is? Vagy azt ismered? Ha esetleg nem, az is egy jó kis oldal, és ott még kommunikálni is tudsz a külföldiekkel. smileeee.gif
2010. július 31. 18:08 #19
dorka555
dorka555

Nem, nem ajánlotta ezt az oldalt, de köszönöm neked is . Most azonnal fel is nézek biggrin.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.30. 19:36)
Na, ez szuper. Akkor jó böngészést, jó fordítást, jó tanulást, meg kitartást! wink.gif
El Mexicano ajánlotta esetleg az Univisiont is? Vagy azt ismered? Ha esetleg nem, az is egy jó kis oldal, és ott még kommunikálni is tudsz a külföldiekkel. smileeee.gif
2010. augusztus 02. 13:15 #20
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (dorka555 @ 2010.07.31. 18:08)
Nem, nem ajánlotta ezt az oldalt, de köszönöm neked is . Most azonnal fel is nézek biggrin.gif

Nincs mit. Egyébként hogy tetszik? smileeee.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Chenoa Chenoa 4709.