Egy csodaszép nő, csodaszép hanggal. María Laura Corradini Falomir meglátásom szerint rendkívül tehetséges, sokszínű előadó, aki nem csak szép, de énekelni is tud. Élőben is!
Aki még nem hallott róla, de szereti az igényes zenét, javaslom, nézzen kicsit utána és ismerje meg Őt. És várom majd mindenki véleményét Chenoával kapcsolatban.
Aki pedig ismeri, Őt pedig azért kérem, hogy írja meg a véleményét. Talán összejön egy jó kis társaság.
Chenoa
2010. május 27. 19:30
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
2010. május 31. 09:49
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Íme még néhány kép.
2010. június 09. 19:05
A Chenoa - lemezgyűjteményem.
2010. június 10. 09:52
Na, hát sehol senki?
2010. július 15. 17:40
horipapavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 162 Azonosító: 129292 offline |
Szerintem csak megnézték a képeket, és azóta sem tértek magukhoz!
Ha Chenoa nem lenne, akkor ki kéne találni! Gyönyörű, meg aranyos, meg minden ami jó!
Egyébként én is kacérkodtam a gondolattal, hogy elkészítem az adatlapját, de aztán láttam, hogy valaki már megelőzött. Sebaj, rajongjunk együtt!
Ha Chenoa nem lenne, akkor ki kéne találni! Gyönyörű, meg aranyos, meg minden ami jó!
Egyébként én is kacérkodtam a gondolattal, hogy elkészítem az adatlapját, de aztán láttam, hogy valaki már megelőzött. Sebaj, rajongjunk együtt!
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. július 15. 20:36
Szia, üdv a rajongók csekélyke táborában.
Idézet (horipapa @ 2010.07.15. 17:40)
Szerintem csak megnézték a képeket, és azóta sem tértek magukhoz!
2010. július 24. 12:05
dorka555 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.16. Hozzászólás: 2204 Csatolások: 59 Azonosító: 90383 offline |
Egyszerűen imádom Chenoat, leírhatatlanul. Először akkor hallottam róla, amikor a spanyol lektorunk tavayl órára behozta tőle a "Rutinas" című számát, gyakorlásként. Ekkor annyira megtetszett, hogy utána néztem és kiderült, hogy a felvételire is kellett tanulnunk, mint spanyol anyanyelvű énekesnő És most nyáron meg le is töltöttem a Desafiando La gravedad c. albumát, és abba meg teljesen bele vagyok zúgva... Kedvencem az albumról, a Nada es Fácil ni difícil... épp most fordítottam le a szövegét magyarra spanyolul szebb, de ez most lényegtelen, itt is van ez a szám tőle (ja és ő is tud tényleg énekleni élőben, nem úgy mint egyes "énekesek"... )
2010. július 25. 08:35
Szia! Téged is üdvözöllek a maroknyi rajongótáborban.
Nahát, így élvezet lehet spanyolt tanulni.
És mikor hozta be a "Rutinas"-t a tanárod az órára? Akkor, amikor még újdonság volt, vagy csak mostanában? Én kb. 2002 óta ismerem Őt, anno folyton a tve-t bámultam (akkor még volt olyan csatornánk) és ott futottam bele, amikor megjelent az első szólólemeze...
Nekem a "Soy mujer" a kedvenc albumom tőle, annál jobb nincs is... Persze minden lemeze szuper, de nekem az a kedvenc. Én rendelkezem minden albumával és DVD-jével eredetiben. Nem érem be vele kapcsolatban holmi letöltött dolgokkal.
A legutóbbi albumáról az én kedvencem a Nada de nada, a Gatúbela, meg minden pörgősebb szám... A lassúak sem rosszak, azok közül a Duele a No.1 a lemezről.
Van egy weboldalam: http://chenoa.web44.net - sajnos nincs időm foglalkozni vele, egyelőre, de addig is lehet látni rajta dalszövegfordításokat meg az összes album tracklistáját magyarul, stb. Én fordítgattam nagyrészt, kis segítséggel. A Duele című dalt El Mexicano fordította le, aki szintén ezen portál tagja. A Soy mujer viszont az én "érdemem". (egyik kedvenc dalom Chenoától, imádom)
És mikor hozta be a "Rutinas"-t a tanárod az órára? Akkor, amikor még újdonság volt, vagy csak mostanában? Én kb. 2002 óta ismerem Őt, anno folyton a tve-t bámultam (akkor még volt olyan csatornánk) és ott futottam bele, amikor megjelent az első szólólemeze...
Nekem a "Soy mujer" a kedvenc albumom tőle, annál jobb nincs is... Persze minden lemeze szuper, de nekem az a kedvenc. Én rendelkezem minden albumával és DVD-jével eredetiben. Nem érem be vele kapcsolatban holmi letöltött dolgokkal.
A legutóbbi albumáról az én kedvencem a Nada de nada, a Gatúbela, meg minden pörgősebb szám... A lassúak sem rosszak, azok közül a Duele a No.1 a lemezről.
Van egy weboldalam: http://chenoa.web44.net - sajnos nincs időm foglalkozni vele, egyelőre, de addig is lehet látni rajta dalszövegfordításokat meg az összes album tracklistáját magyarul, stb. Én fordítgattam nagyrészt, kis segítséggel. A Duele című dalt El Mexicano fordította le, aki szintén ezen portál tagja. A Soy mujer viszont az én "érdemem". (egyik kedvenc dalom Chenoától, imádom)
Idézet (dorka555 @ 2010.07.24. 12:05)
Egyszerűen imádom Chenoat, leírhatatlanul. Először akkor hallottam róla, amikor a spanyol lektorunk tavayl órára behozta tőle a "Rutinas" című számát, gyakorlásként. Ekkor annyira megtetszett, hogy utána néztem és kiderült, hogy a felvételire is kellett tanulnunk, mint spanyol anyanyelvű énekesnő És most nyáron meg le is töltöttem a Desafiando La gravedad c. albumát, és abba meg teljesen bele vagyok zúgva... Kedvencem az albumról, a Nada es Fácil ni difícil... épp most fordítottam le a szövegét magyarra
2010. július 25. 20:48
Nemrégiben volt Neki "botránya", ha valakit érdekel, privátban szívesen elmesélem, de itt nem szeretném...
2010. július 25. 20:52
dorka555 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.16. Hozzászólás: 2204 Csatolások: 59 Azonosító: 90383 offline |
Hát mivel még csak most kezdtem a gimit, és egy éve tanulom a spanyolt (spanyol kéttan nyelvű tagozaton Debrecenben), így a "Rutinas"-t sem olyan rég óta ismerem, és ezt eléggé sajnálom, mert iszonyat jó szám. És nekem eddig csak a legutóbbi albuma van, de szerintem lassan nekiállok és összeszedem a többit is, például holnap, amikor megyek a barátnőmékhez. és amúgy El Mexicano-t már "ismerem". Tőle van meg Thalia- Primera Fila albuma, és annak dalszövegei. És, jó, hogy ajánlottad az oldaladat, mert most azonnal ellátogatok oda
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.25. 08:35)
Szia! Téged is üdvözöllek a maroknyi rajongótáborban.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. július 25. 20:55
Örülök Neked. Ha van kérdésed, nyugodtan tedd fel. A spanyolhoz meg egyrészt gratulálok, jó választás.
Idézet (dorka555 @ 2010.07.25. 20:52)
Hát mivel még csak most kezdtem a gimit, és egy éve tanulom a spanyolt (spanyol kéttan nyelvű tagozaton Debrecenben), így a "Rutinas"-t sem olyan rég óta ismerem, és ezt eléggé sajnálom, mert iszonyat jó szám. És nekem eddig csak a legutóbbi albuma van, de szerintem lassan nekiállok és összeszedem a többit is, például holnap, amikor megyek a barátnőmékhez. és amúgy El Mexicano-t már "ismerem". Tőle van meg Thalia- Primera Fila albuma, és annak dalszövegei. És, jó, hogy ajánlottad az oldaladat, mert most azonnal ellátogatok oda
2010. július 25. 21:31
dorka555 |
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.25. 20:55)
Örülök Neked. Ha van kérdésed, nyugodtan tedd fel. A spanyolhoz meg egyrészt gratulálok, jó választás.
Ezt az egyet én is biztosan tudom, hogy jó döntés volt, hogy ide jöttem, imádom és a legjobb tanáár visz minket tovább, szóval tényleg fogunk tudni valamit, mondjuk ahhoz tényleg kell egy keveset tudni, hogy érettségikor, spanyolból felsőszinten tegyük az érettségit, na meg 2 tantárgyból is úgy kell majd és igen, ha kérdésem lesz hozzátok fordulok, köszy a segítséget előre is tényleg nem tudsz valami könnyített olvasmányt, ami érdkes lenne szerinted számomra, mert olvasnék szívesen spanyolul, csak nem tudom mit
2010. július 25. 21:36
dorka555 |
Mert amúgy már letöltöttem például a Twilight sorozatot spanyolul, csak azt még egy kicsit (nagyon) nehéznek érzem... inkább várok még egy évet, és akkor azt hiszem jobban fogom érteni
2010. július 26. 19:40
Hú, hát így hirtelen sajnos nem. Kérdezd ebben a témában El Mexicanót, Ő biztosan tud valami tippet. Én annyit tudok javasolni, hogy keress valami olyat, amit ismersz és/vagy olvastál már korábban magyarul és úgy kezdj bele... A Twilight ilyen szempontból nem rossz választás. Szerintem. Mondjuk magyarul sem nevezhető egy hűdebonyolult nyelvezetnek, sőt ( ), úgyhogy hajrá.
Vagy próbálkozz dalszövegekkel a továbbiakban is. Azok nem olyan hosszúak, hamar egy-egy végére tudsz érni, és sok új szót is meg tudsz tanulni belőlük úgy, hogy szinte észre sem veszed közben.
Vagy próbálkozz dalszövegekkel a továbbiakban is. Azok nem olyan hosszúak, hamar egy-egy végére tudsz érni, és sok új szót is meg tudsz tanulni belőlük úgy, hogy szinte észre sem veszed közben.
Idézet (dorka555 @ 2010.07.25. 21:31)
tényleg nem tudsz valami könnyített olvasmányt, ami érdkes lenne szerinted számomra, mert olvasnék szívesen spanyolul, csak nem tudom mit
2010. július 26. 20:11
dorka555 |
Köszi És azt hiszem El Mexicanotól is majd megkérdezem
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.26. 19:40)
Hú, hát így hirtelen sajnos nem. Kérdezd ebben a témában El Mexicanót, Ő biztosan tud valami tippet. Én annyit tudok javasolni, hogy keress valami olyat, amit ismersz és/vagy olvastál már korábban magyarul és úgy kezdj bele... A Twilight ilyen szempontból nem rossz választás. Szerintem. Mondjuk magyarul sem nevezhető egy hűdebonyolult nyelvezetnek, sőt ( ), úgyhogy hajrá.
2010. július 27. 20:19
Majd meséld el, mi mellett döntöttél!
Idézet (dorka555 @ 2010.07.26. 20:11)
Köszi És azt hiszem El Mexicanotól is majd megkérdezem
2010. július 28. 13:53
dorka555 |
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.27. 20:19)
Majd meséld el, mi mellett döntöttél!
Igazából ő a wikipediat ajánlotta oda is felnéztem beleolvastam egy két sztár adatlapba, de sztem fogok egy kis dalszöveget fordítani, na meg mivel szeretem néhány sztár életét nyomon követni, így szerintem ezt is spanyol oldalakon fogom van is már néhány kedvenc oldalam hozzá
2010. július 30. 19:36
Na, ez szuper. Akkor jó böngészést, jó fordítást, jó tanulást, meg kitartást!
El Mexicano ajánlotta esetleg az Univisiont is? Vagy azt ismered? Ha esetleg nem, az is egy jó kis oldal, és ott még kommunikálni is tudsz a külföldiekkel.
El Mexicano ajánlotta esetleg az Univisiont is? Vagy azt ismered? Ha esetleg nem, az is egy jó kis oldal, és ott még kommunikálni is tudsz a külföldiekkel.
2010. július 31. 18:08
dorka555 |
Nem, nem ajánlotta ezt az oldalt, de köszönöm neked is . Most azonnal fel is nézek
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.30. 19:36)
Na, ez szuper. Akkor jó böngészést, jó fordítást, jó tanulást, meg kitartást!
2010. augusztus 02. 13:15
Idézet (dorka555 @ 2010.07.31. 18:08)
Nem, nem ajánlotta ezt az oldalt, de köszönöm neked is . Most azonnal fel is nézek
Nincs mit. Egyébként hogy tetszik?
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.