Starity

Chenoa

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. augusztus 02. 16:59 #21
dorka555
dorka555

Státusz"solo me voy a levantar como un rascacielo" ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2204
Csatolások: 59
Azonosító: 90383
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.08.02. 13:15)
Nincs mit. Egyébként hogy tetszik?  smileeee.gif

tetszik nagyon. még "ismerkedek" vele, de nagyon jó. Tegnap például rádiót hallgattam, meg sztár híreket olvastam biggrin.gif
2011. szeptember 27. 19:14 #22
- törölt felhasználó -    
Tegnap debütált Chenoa új dala a Cadena Dial reggeli műsorában (egyébként nem is értem, hogy miért nem szombat délelőtt volt, az ilyen premierek mindig akkor szoktak lenni... dry.gif), Como un fantasma címmel.

Vélemények?

Én őszintén szólva több, mint elégedett vagyok a dallal. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. szeptember 27. 19:16 #23
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Liza89 @ 2011.09.27. 19:14)
Tegnap debütált Chenoa új dala a Cadena Dial reggeli műsorában (egyébként nem is értem, hogy miért nem szombat délelőtt volt, az ilyen premierek mindig akkor szoktak lenni... dry.gif), Como un fantasma címmel. 
Vélemények?
Én őszintén szólva több, mint elégedett vagyok a dallal. meghajolo.gif

Meg lett írva a cikk, csak nem jelent meg. Utólag meg már mindegy is, aznap lett volna érdekes, hogy dalpremier volt. dry.gif
Nekem is tetszik a dal, bár bevallom őszintén, én nagyobb durranásra számítottam. A dalszöveg pedig kicsit "vicces", nyilván nem lehetett tudni, hogy... smileeee.gif De akkor is jelen pillanatban elég találó. Meg mintha ezt más is észrevette volna már... laugh.gif
2011. szeptember 28. 18:43 #24
- törölt felhasználó -    
Jaja, kicsit érdekesen alakult, hogy épp most debütált... az életnek vannak furcsa dolgai. laugh.gif

Lehet nálam azért ért el nagyobb hatást, mert én ilyenkor mindig a legrosszabbtól tartok, magyarul, hogy biztos nem fog bejönni. Innen pedig csak felfelé van. laugh.gif

Látom kijött a cikked, bár nem egészen akkor, amikorra tervezted a megjelenést. De jobb később, mint soha, ez vigasztaljon. rohog.gif

Arról tudsz egyébként valamit, hogy jövő év melyik részére várható a lemez?
2011. szeptember 28. 19:28 #25
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Liza89 @ 2011.09.28. 18:43)
Jaja, kicsit érdekesen alakult, hogy épp most debütált... az életnek vannak furcsa dolgai. laugh.gif 
Lehet nálam azért ért el nagyobb hatást, mert én ilyenkor mindig a legrosszabbtól tartok, magyarul, hogy biztos nem fog bejönni. Innen pedig csak felfelé van. laugh.gif 
Látom kijött a cikked, bár nem egészen akkor, amikorra tervezted a megjelenést. De jobb később, mint soha, ez vigasztaljon. rohog.gif 
Arról tudsz egyébként valamit, hogy jövő év melyik részére várható a lemez?

Hát igen. smileeee.gif
Én kicsit kevesebb "elektronikát" (ha szabad így fogalmazni), vagy legalábbis ahhoz hasonlító elemet vártam a zenei alapba, de ezt leszámítva nekem is tetszik.
Igen, megjelent a cikk, bár az nem került bele így utólag - ha már - hogy mikor is volt ez a premier. A cikkből szerintem az jön le, mintha ma lett volna... mellow.gif Amúgy azért nem jelent meg eddig, mert a hivatalos YT csatornára nem töltötték fel a dalt és így nem is hivatalos a 26-i premier - a Starity modik szerint. blink.gif omg.gif Szerintem az a premier, amikor először nyilvánosság elé tárják, és ez 26-án volt. Az meg, hogy most mikor tölti fel a oficial oldal... Nem az a hivatalos megjelenés. mellow.gif Ráadásul ez a link, ami - hivatalos - be van most szúrva, hibás is, nem ott kezdődik a dal, ahol kéne, s ha jól rémlik, a vége sem az. Hibás fájlt töltöttek fel, vagymi? Vagy szimplán az én böngészőm a hülye? unsure.gif
Az albumról pontosat én sem tudok. Tavasz talán..? unsure.gif Bár nem bánnék egy téli lemezmegjelenést, megmondom őszintén. biggrin.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Chenoa Chenoa 4709.