Wildfire / Futótűz (2005-2008)
2011. február 26. 22:48
Zoey-Rosevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 100 Csatolások: 192 Azonosító: 142411 offline |
Nagyon szeretem ezt a sorozatot:D
Imádom a karaktereket, az összes lovat, ami benne szerepelt:P
Nagyon tanulságos, szerelemről, újrakezdésről, megbocsátásról szól. Rengeteget tanulhat belőle az ember, megtanulja értékelni a barátokat, a családot, hogy ezek mennyire fontosak.
Minden részét láttam, nagyon szeretem! Számomra ez a legjobb sorozat!
Imádom a karaktereket, az összes lovat, ami benne szerepelt:P
Nagyon tanulságos, szerelemről, újrakezdésről, megbocsátásról szól. Rengeteget tanulhat belőle az ember, megtanulja értékelni a barátokat, a családot, hogy ezek mennyire fontosak.
Minden részét láttam, nagyon szeretem! Számomra ez a legjobb sorozat!
1 felhasználónak tetszik:
Cakey5000
2011. július 12. 13:46
Történet
A gyönyörű, ám kissé vadóc Kris (Genevieve Cortese) 16 éves korában elkövetett egy nagy hibát. Egy autólopási ügy miatt most a fiatalkorúak börtönében van, de az élet Pablo (Greg Serano) segítségével - akinek van egy hasonló szégyenfolt a múltjában - még egy esélyt kínál Krisnek: munkalehetőséget egy hatalmas lovardában. A lány nemcsak imádja a lovakat, de ösztönös tehetsége is van hozzájuk. Olyan ő, mint egy rakoncátlan kiscsikó, akit még be kell törni, de keményen dolgozik és mindenképpen szeretne bizonyítani, hogy megérdemli a neki szavazott bizalmat. A lovarda rengeteg izgalmat, no és persze romantikát is tartogat a fiatal lány számára, különösen, hogy két jóképű fiú, a göndör Matt (Micah Alberti) és a tulaj fia, Junior (Ryan Sypek) is felfigyelnek rá.
Szereplők:
Genevieve Cortese (Kris Furillo)
Ryan Sypek (Junior Davis)
Nicole Tubiola (Danielle Davis)
Micah Alberti (Matt Ritter)
Nana Visitor (Jean Ritter)
James Read (Ken Davis)
Greg Serano (Pablo Betart)
2005-2008
A gyönyörű, ám kissé vadóc Kris (Genevieve Cortese) 16 éves korában elkövetett egy nagy hibát. Egy autólopási ügy miatt most a fiatalkorúak börtönében van, de az élet Pablo (Greg Serano) segítségével - akinek van egy hasonló szégyenfolt a múltjában - még egy esélyt kínál Krisnek: munkalehetőséget egy hatalmas lovardában. A lány nemcsak imádja a lovakat, de ösztönös tehetsége is van hozzájuk. Olyan ő, mint egy rakoncátlan kiscsikó, akit még be kell törni, de keményen dolgozik és mindenképpen szeretne bizonyítani, hogy megérdemli a neki szavazott bizalmat. A lovarda rengeteg izgalmat, no és persze romantikát is tartogat a fiatal lány számára, különösen, hogy két jóképű fiú, a göndör Matt (Micah Alberti) és a tulaj fia, Junior (Ryan Sypek) is felfigyelnek rá.
Szereplők:
Genevieve Cortese (Kris Furillo)
Ryan Sypek (Junior Davis)
Nicole Tubiola (Danielle Davis)
Micah Alberti (Matt Ritter)
Nana Visitor (Jean Ritter)
James Read (Ken Davis)
Greg Serano (Pablo Betart)
2005-2008
2012. szeptember 28. 11:09
Bius.AFúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 163992 offline |
Iiiimádom ezt a sorozatot. Ugyan másodszorra nézem meg még mindig élvezettel, sőt néha anyukámmal is megnézem a neten( őt is érdekli, csak későn ér haza). És szerintem nagyon jók a szereplők, Junior tök cuki illik Krishez
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.