Wildfire / Futótűz (2005-2008)
2011. február 26. 22:48
Zoey-Rosevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 100 Csatolások: 192 Azonosító: 142411 offline |
Nagyon szeretem ezt a sorozatot:D
Imádom a karaktereket, az összes lovat, ami benne szerepelt:P
Nagyon tanulságos, szerelemről, újrakezdésről, megbocsátásról szól. Rengeteget tanulhat belőle az ember, megtanulja értékelni a barátokat, a családot, hogy ezek mennyire fontosak.
Minden részét láttam, nagyon szeretem! Számomra ez a legjobb sorozat!
Imádom a karaktereket, az összes lovat, ami benne szerepelt:P
Nagyon tanulságos, szerelemről, újrakezdésről, megbocsátásról szól. Rengeteget tanulhat belőle az ember, megtanulja értékelni a barátokat, a családot, hogy ezek mennyire fontosak.
Minden részét láttam, nagyon szeretem! Számomra ez a legjobb sorozat!
1 felhasználónak tetszik:
Cakey5000
2011. július 12. 13:46
Történet
A gyönyörű, ám kissé vadóc Kris (Genevieve Cortese) 16 éves korában elkövetett egy nagy hibát. Egy autólopási ügy miatt most a fiatalkorúak börtönében van, de az élet Pablo (Greg Serano) segítségével - akinek van egy hasonló szégyenfolt a múltjában - még egy esélyt kínál Krisnek: munkalehetőséget egy hatalmas lovardában. A lány nemcsak imádja a lovakat, de ösztönös tehetsége is van hozzájuk. Olyan ő, mint egy rakoncátlan kiscsikó, akit még be kell törni, de keményen dolgozik és mindenképpen szeretne bizonyítani, hogy megérdemli a neki szavazott bizalmat. A lovarda rengeteg izgalmat, no és persze romantikát is tartogat a fiatal lány számára, különösen, hogy két jóképű fiú, a göndör Matt (Micah Alberti) és a tulaj fia, Junior (Ryan Sypek) is felfigyelnek rá.
Szereplők:
Genevieve Cortese (Kris Furillo)
Ryan Sypek (Junior Davis)
Nicole Tubiola (Danielle Davis)
Micah Alberti (Matt Ritter)
Nana Visitor (Jean Ritter)
James Read (Ken Davis)
Greg Serano (Pablo Betart)
2005-2008
A gyönyörű, ám kissé vadóc Kris (Genevieve Cortese) 16 éves korában elkövetett egy nagy hibát. Egy autólopási ügy miatt most a fiatalkorúak börtönében van, de az élet Pablo (Greg Serano) segítségével - akinek van egy hasonló szégyenfolt a múltjában - még egy esélyt kínál Krisnek: munkalehetőséget egy hatalmas lovardában. A lány nemcsak imádja a lovakat, de ösztönös tehetsége is van hozzájuk. Olyan ő, mint egy rakoncátlan kiscsikó, akit még be kell törni, de keményen dolgozik és mindenképpen szeretne bizonyítani, hogy megérdemli a neki szavazott bizalmat. A lovarda rengeteg izgalmat, no és persze romantikát is tartogat a fiatal lány számára, különösen, hogy két jóképű fiú, a göndör Matt (Micah Alberti) és a tulaj fia, Junior (Ryan Sypek) is felfigyelnek rá.
Szereplők:
Genevieve Cortese (Kris Furillo)
Ryan Sypek (Junior Davis)
Nicole Tubiola (Danielle Davis)
Micah Alberti (Matt Ritter)
Nana Visitor (Jean Ritter)
James Read (Ken Davis)
Greg Serano (Pablo Betart)
2005-2008
2012. szeptember 28. 11:09
Bius.AFúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 163992 offline |
Iiiimádom ezt a sorozatot. Ugyan másodszorra nézem meg még mindig élvezettel, sőt néha anyukámmal is megnézem a neten( őt is érdekli, csak későn ér haza). És szerintem nagyon jók a szereplők, Junior tök cuki illik Krishez
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.