Miley Cyrus újra lányt csókolt!
2010. június 08. 20:45
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline |
Ha apuciékat zavarná már rég tettek volna vmit, h ne csináljon ilyeneket. De ha őket nem zavarja h a lányuk így viselkedik..
2010. június 09. 16:18
csidaagiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 124123 offline |
Ez mekkora egy hülye liba lett-.-"
Biztos ki akar lépni a jó hírnévből nem tom a pasija nem szakított még velenekem az lenne az első ha a pasim másik pasit smárolna le, amúgy még járnak?
Biztos ki akar lépni a jó hírnévből nem tom a pasija nem szakított még velenekem az lenne az első ha a pasim másik pasit smárolna le, amúgy még járnak?
2010. június 09. 20:22
Adam Lambert fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 131 Csatolások: 3 Azonosító: 127799 offline |
Megnéztem azt a képet és szerintem is csak olyan MINTHA megcsókolná.
Nem kell hülye libának nevezni és nem mondok neveket, hogy ezt ki/kik mondták!
Miley egy nagy tehetség, de elege van abból, hogy mindenkinek ő a kicsi Hannah!
Lázadó lett! Ennyi! Nem kell írni, hogy "nincs magánal" meg, hogy "hülye libe" mert nem az!
És nem érdekel, hogy most valaki itt elkezd beszólogatni!
Nem kell hülye libának nevezni és nem mondok neveket, hogy ezt ki/kik mondták!
Miley egy nagy tehetség, de elege van abból, hogy mindenkinek ő a kicsi Hannah!
Lázadó lett! Ennyi! Nem kell írni, hogy "nincs magánal" meg, hogy "hülye libe" mert nem az!
És nem érdekel, hogy most valaki itt elkezd beszólogatni!
2010. június 10. 14:42
hát ez a kép fölül nagyon kurvás lett.. de sztem Amy Winehouse-ig nem fog lesüllyedni mert a szülei úgy se engedik
2010. június 11. 00:37
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline |
én szerintem ez csak a show kedvéért volt ez a "smárolás".meg am jah ha apuciékat nem zavarja,hogy ilyeneket művel a lányuk és meleg klubban énekelget akkor ennyi!!!amúgy meg szerintem semmi hajlama nincsen a leszbikusságra!!!
2010. június 11. 01:10
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline |
istenem...hogy mi minden számít hírnek.....NA ÉS HA EGY LÁNYT CSÓKOLT MEG AKKOR MI VAN? éS HA LESBIKUS, VAGY BISEX? Ezt miért kell ennyi időn keresztül taglalni.És ha lesmárol egy tehenet? Vagy megcsípi egy darás a fenekét, az is ekkora szenzáció lesz? Istenem!!! ők is emberek, velük is történnek hétköznapi dolgok!!! Az ilyen topicoknak nem látom értelmét!
2010. június 11. 15:59
Attól, hogy megcsókolsz egy lányt, nem vagy leszbi. Már ha magamból indulok ki...
17 évesen meg bulizzon csak és élje ki magát, amíg tudja hol a határ és nem fekszik le mindenkivel illetve nem drogozik.
Persze, 17 évesnek nem adnak el piát... melyikőtök az őszintén, aki nem bulizott és nem ivott 18 éves kora alatt egy kortyot sem? Csak rólunk nem ír cikket senki, ez a különbség. Én nem ítélem el, bulizzon csak, egyszer élünk. Csak ne az elvonón végezze.
17 évesen meg bulizzon csak és élje ki magát, amíg tudja hol a határ és nem fekszik le mindenkivel illetve nem drogozik.
Persze, 17 évesnek nem adnak el piát... melyikőtök az őszintén, aki nem bulizott és nem ivott 18 éves kora alatt egy kortyot sem? Csak rólunk nem ír cikket senki, ez a különbség. Én nem ítélem el, bulizzon csak, egyszer élünk. Csak ne az elvonón végezze.
2010. június 11. 22:04
EJNYE MILEY!EGYRE ROSSZABB ÉS ROSSZABB LESZEL ÉS MÁR NEM CSODÁLOM,HOGY A FIÚK IS KERÜLNEK!
2010. június 11. 22:11
kamu kamu hátán. ezen az oldalon bárki bármit írhat bárkiről, komolyan van aki azt hiszi h ezeknek van bármi közük is a valósághoz? még 13 évesen se voltam ENNYIRE naív.
Egyébként a blogjában írta, hogy nem csókolta meg a lányt (nem mintha a képekről vagy a videóról nem ordítana, h csóknak a közelében sincsenek). de egyéként ha igen, akkor is mi van? szánalmas ez a gyűlölködés...abszolút igaza van. százmillió más hasznosabb dologra lehetne fordítani ezt az energiát, amit az emberek gyűlölködésel töltenek...
Egyébként a blogjában írta, hogy nem csókolta meg a lányt (nem mintha a képekről vagy a videóról nem ordítana, h csóknak a közelében sincsenek). de egyéként ha igen, akkor is mi van? szánalmas ez a gyűlölködés...abszolút igaza van. százmillió más hasznosabb dologra lehetne fordítani ezt az energiát, amit az emberek gyűlölködésel töltenek...
2010. június 12. 22:24
ha igaz ha nem már nagyon irritálóak a botrányai...
2010. június 12. 22:27
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline |
mermaid girl igazad van...de most "17 évesen nem lehet alkoloht fogyasztani" blablabla...bazmeg! (bocs) most szinte mindenki ivott már alkoholt...én is 13 vok és tavaj nyéron ittam vörösbort...és ki nem szarja le??(jo nem sokat, csak egy kortyot)de akkor is..és ez is csak azért van, mert Miley-Miley...-.-
2010. június 13. 23:12
Bibor24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 125892 offline |
figyu ha nem akarná hogy az emberek azt higyjék hogy megcsókolja a lányt akkor nem keltené még a látszatját sem. valami oka csak van hogy úgytesz mintha megcsókolná és az is nevetséges ahogy felháborodva kommnentálja a történteket. hiszen ha valaki úgytesz mintha megcsókolna egy lányt akkor ne csodálkozzon ha az emberek elhiszik hogy megcsókolta
Kapcsolódó sztárok
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.