Selena olyan gyönyörű
Selena Gomez
2012. március 05. 20:44
KlaNikvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 142 Csatolások: 1 Azonosító: 135503 offline |
Régen nagyon nagyon szerettem őt
Nem mintha most nem csak már nem vagyok az a nagy sikítozó rajongója mint akkoriban
DE imádom még mindig a hangját és a stílusát is
We Love Sel
Nem mintha most nem csak már nem vagyok az a nagy sikítozó rajongója mint akkoriban
DE imádom még mindig a hangját és a stílusát is
We Love Sel
2012. március 08. 13:42
olah96erikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 168548 offline |
én nagyon bírom Selenát, szerintem nagyon szép csaj, nagyon jó színésznő és hangja is jó
2012. március 08. 17:45
ashleydarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 1 Azonosító: 154731 offline |
Imádom Selenát anyira szép arca van .
2012. március 11. 17:44
Timici28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 8 Csatolások: 11 Azonosító: 171029 offline |
Sztem egy nagyon jó színész - és énekesnő. Ő egy tökéletes példa a ,,tökéletes sztárok'' mintájára. Hisz nem drogozik, se cigizik, se iszik. Tetoválása..van de most Úristen minden 5. emberen ma már látni tetkót.
2012. március 13. 14:10
Rebíí97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 699 Csatolások: 8 Azonosító: 155442 offline |
Lehet hogy most minden Selena fan elítél de én egyszerűen gyűlölöm a csajt.
Komolyan mondom irritál.A hangja és a látványa is.Nem tudom miért...
nem a kinézetével van bajom hanem ha látnom kell vagy hallom beszélni/énekelni.
Sorry..de nem tudom máshogy látni.
Komolyan mondom irritál.A hangja és a látványa is.Nem tudom miért...
nem a kinézetével van bajom hanem ha látnom kell vagy hallom beszélni/énekelni.
Sorry..de nem tudom máshogy látni.
2012. március 21. 14:27
Zsanika 20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 548 Csatolások: 962 Azonosító: 167369 offline |
Idézet (Selzee @ 2012.01.29. 09:33)
Szeretem selenát bár nem a kedvencem de a hit the lights nagyon jó!
nogyon jó a hangja és csinos
2012. március 21. 15:45
Idézet (Corby @ 2012.02.13. 21:29)
Jó topik ahhoz, hogy leírjam a teljes véleményemet Selena Gomezről.Most bocsánatot kérek a rajongóktól, a következő mondatokért.Szerintem Selena hangja olyan hamis, hogy a macska is szebben nyávog.Egyszerűen borzalmas.Az álszentsége pedig az nagyon nagy, hisz a beteg kislánytól kapott karkötőt azért hordja, hogy ő legyen az angyal, s hírnévvel van.Ez igaz, és elég sokan megis mondták.Ha valaki nem hallaná Selena "gyönyörű" hangját, akkor itt meglehet hallgatni, s ezer bocsánat a rossz véleményért, de nem hazudtam
Tökéletesen egyetértek veled, mintha csak a számból vetted volna ki a szót!!
Amúgy Selena... hát hogy is mondjam... kisebb koromban kb. 8-9 vagy esetleg még 10 évesen bírtam őt, egészen jónak tartottam, de aztán rájöttem hogy milyen kétszínű, mindenfélét mond, aztán meg az ellenkezőjét teszi... amivel semmi baj nem is lenne,ha csak arról lenne szó, hogy megváltozik a véleménye, de nála nem ez van...
Szép meg minden, de hát na... azért Hollywood-ban (na jó lehet hogy nem muszáj, de azért mégis) csak kell egy kis tehetség ahhoz amit csinál, nem?!
Azt elismerem, hogy azért a színészkedéshez egy icipicit ért, de az énekléshez nagyon nem... visszatérve arra, hogy ő nem cigizik, drogozik, vagy éppen iszik... na és?! van hogy nem minden drogos/dohányos rossz ember, csak mondjuk stresszes, és kell neki a nyugtató, nem?! az ivás más kérdés, és azt honnan tudjátok, hogy néha nem-e iszik meg egy-egy sört vagy valami, úgy beszéltek róla, mintha szent lenne, pedig egyáltalán nem az!!!
2012. március 21. 15:49
sellyfan..új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 159859 offline |
nem értek egyet!! selenának csak azért változott meg kicsit a hangja mert volt már probléma a hangszálaival szegénynek de hozzád hasonlítva egy isten... ennyi éjjen selena!!
2012. március 21. 15:55
Timisivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 280 Csatolások: 45 Azonosító: 151271 offline |
Idézet (sellyfan.. @ 2012.03.21. 15:49)
nem értek egyet!! selenának csak azért változott meg kicsit a hangja mert volt már probléma a hangszálaival szegénynek de hozzád hasonlítva egy isten... ennyi éjjen selena!!
Egyetértek
1 felhasználónak tetszik:
vasasreka8
2012. március 21. 20:08
Idézet (sellyfan.. @ 2012.03.21. 15:49)
nem is ismersz, miből gondolod?! amúgy meg maximum istennő, nem pedig isten...
2012. március 25. 11:43
Selenát mostanában már nem annyira kedvelem mint régen.Azt hiszem talán azért mert Taylort swiftet jobban szerettem mint őt XD.A hangja ugyanolyan pocsék mint mindig (már elnézést)de színészi tehetségét el kell ismerni.
2012. március 25. 12:34
Á á lávjúlájká... na ha ezt meghallom a rádióban, szét tudnám zúzni az egészet.
Szerintem egy tehetségtelen senki, akit csak a rajongók elvakultsága tart életben. Nem fogom fel, hogy lehet ilyen embereket szeretni, hallgatni a zenéjüket... ha nem szeretnék ennyien, akkor ő is átlagos, utcai ember lenne (és az lenne a megváltás.)
Szerintem egy tehetségtelen senki, akit csak a rajongók elvakultsága tart életben. Nem fogom fel, hogy lehet ilyen embereket szeretni, hallgatni a zenéjüket... ha nem szeretnék ennyien, akkor ő is átlagos, utcai ember lenne (és az lenne a megváltás.)
2012. március 25. 19:46
Én nem szeretem Selena-t. Semmi de semmi hangja nincs. Felőlem járhat Bierberrel, az ő élete, én sem szeretném ha mindenki beleavatkozna. Régen szerettem a sorozatát is, de rájöttem hogy mennyire gagyi. Azt viszont megértem hogy a rajongói megvédik, mert csak a kedvencük, de azt nekik is be kéne ismerni hogy ő sem szent.
2012. március 30. 18:27
Johika666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 172314 offline |
Idézet (Fuller @ 2010.06.07. 15:37)
Én a Disney sztárok (már ha mondhatom így) közül őt szeretem a legjobban (de végülis csak őt ). Nagyon aranyos és szimpatikus, tényleg nem szállt el vele a ló.
Énekesnőként annyira nem a kedvencem, mert nem az én stílusom, de a Naturally tetszik és a Tell Me Something aranyos szám.
Énekesnőként annyira nem a kedvencem, mert nem az én stílusom, de a Naturally tetszik és a Tell Me Something aranyos szám.
Még a ROUND AND ROUND is a kedvenceim közé tartozik, nem csak a NATURALLY és a TELL ME SOMETHING de nem ő az egyedüli kedvencem(:
2012. március 30. 21:09
Másokkal ellentétben én szeretem Selenát Egyik "példaképem".. (: Én soha nem fogom megutálni Sel-t mindig is szeretni fogom
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.