Selena Gomez
2012. augusztus 20. 23:25
LoveSelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 178030 offline |
Nagyon szeretem.Nem tudom hogy hány éve a kedvencem,de imádom. Pár kép róla:
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQMfLjjq5S3P0wZ-zwBWAKpKyzmnXSlpRdn48ub83flikNMQbnOe460jVD5[/img]
[img]http://mtv-hu.mtvnimages.com/flipbook/vma2012-selena-lovesong.jpg?width=600[/img]
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQMfLjjq5S3P0wZ-zwBWAKpKyzmnXSlpRdn48ub83flikNMQbnOe460jVD5[/img]
[img]http://mtv-hu.mtvnimages.com/flipbook/vma2012-selena-lovesong.jpg?width=600[/img]
2012. augusztus 20. 23:29
CuteLoveGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 72 Csatolások: 31 Azonosító: 156565 offline |
Selenába csak annyit szeretek,hogy egy napon születtünk
1 felhasználónak tetszik:
Snowkiss
2012. augusztus 21. 14:45
Biuss1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 219 Csatolások: 56 Azonosító: 178730 offline |
Szeretem Selenát. Szerintem nagyon jó hangja van,remek színésznő,szép és érett gondolkozású. Jól tette,hogy még nem akar házasodni Justinnal mert bármi lehet,hisz még fiatalok. Élvezzék az életet. Selena Gomez szerintem nem beképzelt szerintem nagyon aranyos lány.
vasasreka8
2012. szeptember 16. 14:05
Szancsy97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 183379 offline |
Szerintem Selena egy nagyon aranyos és elbűvölő lány! Nem szállt el magától és ez nagyon jó! ( Hála Istennek) Csak így tovább Sely !!
vasasreka8
2012. szeptember 16. 14:06
Selena.ʟιшз Шнιʟз Шз 'яз уσυи ɢ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 1149 Csatolások: 233 Azonosító: 184606 offline |
Idézet (Szancsy97 @ 2012.09.16. 14:05)
Szerintem Selena egy nagyon aranyos és elbűvölő lány! Nem szállt el magától és ez nagyon jó! ( Hála Istennek) Csak így tovább Sely !!
Ezt kajak így gondolod.?
Nem szállt el magától.??
Ismered egyáltalán?..
MadHatter
2012. szeptember 18. 08:20
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
Idézet (Selena. @ 2012.09.16. 14:06)
Ezt kajak így gondolod.?
Nem szállt el magától.??
Ismered egyáltalán?..
Nem szállt el magától.??
Ismered egyáltalán?..
Amennyi erővel te megmondod Mileyról, hogy nem szállt el magától, mi is megmondhatjuk, hogy Selena sem szállt el magától.
Ajsika
2012. szeptember 28. 10:56
Bius.AFúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 163992 offline |
Sokan lefikázzák Selena Gomezt. De miért is? Jó oké lehet, hogy úgy gondoljátok nincs hangja. (Szerintem van) De ne feledkezzetek a főgyökerekről, Selena eredetileg színésznő volt a Disney csinált belőle énekest, ő pedig szeret énekelni, ennyi! És színészként igen is tehetséges!!!
vasasreka8
2012. szeptember 28. 22:24
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
Most már kicsit elegem van belőle,hogy még a csapból is ő folyik..
MadHatter
2012. október 16. 18:36
Imádom Őt! Mint énekes, mint színész, mint ember!
2012. október 18. 18:46
Selena örök kedvencem, fantasztikus mint ember, énekesnő, és színésznő... Nagyon nagyon nagyon imádom Őt!!! Ha azt kérnétek, mondjam meg, melyik a kedvenc dalom tőle, azt válaszolnám: Nem tudom eldönteni, mert mindegyiket imádoomm *-* Selena-t soha senki kedvéért nem fogom megutálni!!! Selenator forever
Ajsika
2012. október 20. 19:03
dzsena1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.28. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 154123 offline |
Imádom Őt! Mint énekes, mint színész, mint ember!
2012. október 21. 13:47
Mint már említettem örök kedvencem marad. IMÁDOM!!!Gyönyörű! Kiváló stílusérzéke van, hihetetlenül gyönyörű a hangja, nagyon tehetséges színésznő, imádom a parfümjét, a Dream Out Loud-ot,a Zenéit, a filmjeit, imádja a rajongóit, jótékonykodik és fogalakozik másokkal, szereti az állatokat, és a többi, és a többi... Nem lehet nem szeretni Selena-t! (Vagyis, hát, én nem tudom nem szeretni ) Ő egy igazi példakép!
Ajsika
2012. október 27. 15:24
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Selena ő az a sztár színész,énekesnő aki mindig gyönyörű és mindig gyönyörű is lesz...!
Ajsika
2012. október 27. 18:18
Na ez egy kicsit hosszú lesz,ha el olvasod el ha nem nem.Na gyerünk jöhetnek a fujjogások meg a lehordások,engem nem érdekel.Tisztában vagyok vele hogy mennyien utálják,csak azt nem tudom miért? Oké,le írom vannak olyan hírességek akiket én sem KEDVELEK. De olyan hogy utáljak? Egy sincs,miért? Mert életemben nem találkoztam vele,nem tudhatom igazából milyen és a tehetsége alapján nem tudhatom hogy belül milyen.Amikor a nagy Belieberek azt mondják: 'Selena halj meg,utállak!' akkor szerintem az nem is igazi Belieber,mondja azt hogy szerinte nem illenek össze vagy tudom is én de nem azt hogy halj meg! Vissza kanyarodva Sel-re. 2008-ban ismertem meg amikor még annó a 'Hannah Montana' című Disney műsorban szerepelt 1-2 rész erejéig.Akkor a vadóc Mikayla-t alakította,és ez által nekem rögtön szimpatikus lett.Utána pár héttel,láttam a 'Varázslók a Waverly helyből' című sorozatban,már főszereplőként mint Alex Russo.Az első rész után fanatikus lettem.Úgy öltözködtem mint ő,úgy beszéltem és még sorolhatnám.Gondolom most azt hiszitek teljesen be hülyülten ettől vagy ilyesmik. De nem.Egyik reggel hallottam a Disney csatornán a 'Naturally' című számát.Azonnyomban bele szerettem a dalba.Rögtön meg kerestem a YouTube-on és reggeltől-estig azt hallgattam.Utána tovább keresgéltem,meghallgattam az addig mind ki adott dalait,és nem tudtam vele betelni.Mindent gyűjtöttem róla,posztereke,újság cikkek,amiken címlapon volt olyan újságokat..stb.Vagyis még mindig gyűjtöm,van egy dobozom amivel 2 és fél napot bíbelődtem.Kivágtam Selenát újságokból és ráragazgattam.Bele Selena dalszövegeket,cikkeket stb. tettem.Oké,lehet hogy ettől hülyének nézel de ez van.Szóval utánanéztem,és megláttam hogy már filmje is van. Ez volt a 'Princess Proection Program'.Azonnyomban le töltöttem,nem érdekelt hogy csak feliratosan van még fenn de néztem.Rögtön meg imádtam Carter Maison szerepében,egyszerűen fantasztikusan alakította a csalis csajt!És akkor most az jönne hogy minden dalát és filmjét és stb. kielemzem neked! De mivel sokan nem vagytok rá kíváncsi nem teszem.a családom elfogadja ezt a fanatikusságomat,sőt örülnek hogy egy ilyen csodálatos lány a példaképem.3 évig minden karácsonyra Selena albumát kaptam meg,szülinapomra 'I love Selena Gomez' pulcsit,naptárt és még sorolhatnám.És akkor jön az hogy miért szeretem? Amikor kisebb voltam sokan csúfoltak,és kinevettek amiért énekesnő és színésznő akartam lenni.Sokat sírtam e miatt,de Sel megtanította nekem hogy soha ne adjam föl az álmaimat és mindig hozzam ki magamból a maximumot.Amikor csúnyának érzem magam,meghallgatom Sel 'Who Says' című számát és mosoly derül az arcomra.Amikor az ő zenéjét hallgatom akaratlanul fel emelem a kezem meg tapsikolok mint egy 5 éves és nem tudok mit tenni imádom ezt a lányt.Ő a legszebb dolog az életemben,ő az aki családiasan bánik a rajongóival,aki imádja a gyerekeket aranyból van a szíve és az UNICEF legfiatalabb nagy követe,és minden szándéka az hogy segítsen ahol tud.Ezért nézek ennyire föl rá,fantasztikus és imádom! Ez van.
2012. október 27. 20:55
Idézet (Ajsika @ 2012.10.27. 18:18)
Na ez egy kicsit hosszú lesz,ha el olvasod el ha nem nem.Na gyerünk jöhetnek a fujjogások meg a lehordások,engem nem érdekel.Tisztában vagyok vele hogy mennyien utálják,csak azt nem tudom miért? Oké,le írom vannak olyan hírességek akiket én sem KEDVELEK. De olyan hogy utáljak? Egy sincs,miért? Mert életemben nem találkoztam vele,nem tudhatom igazából milyen és a tehetsége alapján nem tudhatom hogy belül milyen.Amikor a nagy Belieberek azt mondják: 'Selena halj meg,utállak!' akkor szerintem az nem is igazi Belieber,mondja azt hogy szerinte nem illenek össze vagy tudom is én de nem azt hogy halj meg! Vissza kanyarodva Sel-re. 2008-ban ismertem meg amikor még annó a 'Hannah Montana' című Disney műsorban szerepelt 1-2 rész erejéig.Akkor a vadóc Mikayla-t alakította,és ez által nekem rögtön szimpatikus lett.Utána pár héttel,láttam a 'Varázslók a Waverly helyből' című sorozatban,már főszereplőként mint Alex Russo.Az első rész után fanatikus lettem.Úgy öltözködtem mint ő,úgy beszéltem és még sorolhatnám.Gondolom most azt hiszitek teljesen be hülyülten ettől vagy ilyesmik. De nem.Egyik reggel hallottam a Disney csatornán a 'Naturally' című számát.Azonnyomban bele szerettem a dalba.Rögtön meg kerestem a YouTube-on és reggeltől-estig azt hallgattam.Utána tovább keresgéltem,meghallgattam az addig mind ki adott dalait,és nem tudtam vele betelni.Mindent gyűjtöttem róla,posztereke,újság cikkek,amiken címlapon volt olyan újságokat..stb.Vagyis még mindig gyűjtöm,van egy dobozom amivel 2 és fél napot bíbelődtem.Kivágtam Selenát újságokból és ráragazgattam.Bele Selena dalszövegeket,cikkeket stb. tettem.Oké,lehet hogy ettől hülyének nézel de ez van.Szóval utánanéztem,és megláttam hogy már filmje is van. Ez volt a 'Princess Proection Program'.Azonnyomban le töltöttem,nem érdekelt hogy csak feliratosan van még fenn de néztem.Rögtön meg imádtam Carter Maison szerepében,egyszerűen fantasztikusan alakította a csalis csajt!És akkor most az jönne hogy minden dalát és filmjét és stb. kielemzem neked! De mivel sokan nem vagytok rá kíváncsi nem teszem.a családom elfogadja ezt a fanatikusságomat,sőt örülnek hogy egy ilyen csodálatos lány a példaképem.3 évig minden karácsonyra Selena albumát kaptam meg,szülinapomra 'I love Selena Gomez' pulcsit,naptárt és még sorolhatnám.És akkor jön az hogy miért szeretem? Amikor kisebb voltam sokan csúfoltak,és kinevettek amiért énekesnő és színésznő akartam lenni.Sokat sírtam e miatt,de Sel megtanította nekem hogy soha ne adjam föl az álmaimat és mindig hozzam ki magamból a maximumot.Amikor csúnyának érzem magam,meghallgatom Sel 'Who Says' című számát és mosoly derül az arcomra.Amikor az ő zenéjét hallgatom akaratlanul fel emelem a kezem meg tapsikolok mint egy 5 éves és nem tudok mit tenni imádom ezt a lányt.Ő a legszebb dolog az életemben,ő az aki családiasan bánik a rajongóival,aki imádja a gyerekeket aranyból van a szíve és az UNICEF legfiatalabb nagy követe,és minden szándéka az hogy segítsen ahol tud.Ezért nézek ennyire föl rá,fantasztikus és imádom! Ez van.
Huuh, ez tényleg nagyon hosszú
Ajsika
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.