Starity

Selena Gomez

24 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 27. 21:02 #381
- törölt felhasználó -    
Akkor most én is írok egy regényt... a profilomon amúgy ezt el lehet olvasni, amit most írok...
Selena örökkön örökké a kedvencem marad! Igazi példakép! Gyönyörű, a stílusérzéke kiváló, és nem is kell mondanom, igazán irigylésre méltó külseje van! Nagyon tehetséges színésznő! Imádom a filmjeit! A kedvencem...talán... Nem tudom, a legeslegnagyobb kedvencem a Ramona & Beezus, és az Another Cinderella Story! Ezutóbbiban láttam táncolni, és nem hittem el, hogy egy ember ennyi mindent tud tökéletesen csinálni. Selena-nak tökéletes, gyönyörű hangja van! Mindegyik dalát kivétel nélkül imádom! Mind a három albuma megvan, és szörnyen várom már a 4.-et!!!Angyali hangja van! Akkor, még nem is mondtam, hogy mennyire tisztelem Őt! Hiszen, mind tudjuk, hogy Ő az UNICEF nagykövete, ami nagyon nagy szó, mert az UNICEF legfiatalabb nagykövete!Tehát, jótékonykodik, nem kevesebb, mint 5 kutyája van! Willie, Welles, Chip, Fina és Baylor! Szereti, sőt, imádja a kutyákat, menhelyről hozta őket, és én is szeretem nagyon a kutyákak! Selena 2008 (utánanéztem) óta töretlenül a kedvencem! Azóta gyűjtök róla minden apró képet, minden cikket, minden posztert, és mindent, amit lehet gyűjteni! Van olyan nyakláncom, amin az Ő képe díszeleg, olyan karkötőm is van, 5 füzetem, sőt, 7 füzetem amin/amiben az Ő képei vannak, 2 könyvjelzőm, és a többit nincs kedvem, se időm leírni. Selena-t nagyon sokan utálják... Viszont, én nem tudom megérteni...Miért? Mert sikeres? Mert tehetséges? Vagy mert gyönyörű? Na mindegy, én nagyon imádom! Még pár dolog, amit az utálói nem tudhatnak, vagy csak nem érdekli őket,hogy Selena mennyi mindent tett le arra a bizonyos "asztalra"... a Ruhakollekciója van, a Dream Out Loud, amit imádok!Van egy parfümje, valamint a nevét adta körömlakkokhoz, EDDIG 7 filmben szerepelt, és kapott még egy jó pár szerepet, a követjező évekre,3 rajzfilmet szinkronizált, 9 sorozatban szerepelt 3 albuma jelent meg, jövőre kiadja a 4.-et...Tehát Selena is my Idol!!! Ja, és amit nem lehet olvasni a profilomon: Aki nem szereti, utálja, az egyáltalán miért törődik vele? Foglalkozzatok, ti utálók a kis Miley-tokkal,vagy azzal akit szerettek, és hagyjátok békén azt, aki tökéletes... Selena-t! heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Ajsika, gyuri24, Kristen18
2012. október 28. 17:21 #382
- törölt felhasználó -    
szerintem Selena jó szinész jófej szeretem
2012. október 28. 20:41 #383
- törölt felhasználó -    
szia laugh.gif én aszt szeretem selenába hogy nem olyan vad csajszi mint pl miley cyrus tongue.gif bár az a tetkó a nyakán nem igazán tetszik blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Ajsika
2012. október 28. 21:28 #384
- törölt felhasználó -    
Idézet (dzsenifro @ 2012.10.28. 20:41)
szia laugh.gif én aszt szeretem selenába hogy nem olyan vad csajszi mint pl miley cyrus tongue.gif bár az a tetkó a nyakán nem igazán tetszik blink.gif

Ha szereted Sel-t akkor nagy betűvel kellett volna írni a nevét biggrin.gif Nekem tetszik az a tetoválás a nyakán heart.gif Neki minden jól áll laugh.gif
2012. október 29. 09:49 #385
- törölt felhasználó -    
Mikor még suliba jártam volt ott 2 ugyan olyan csaj, mint gomez. Tipikusan tehetségtelen, festett, vagy festetlen szőke, akit ajnároznak, de miért is?!? Ez miss gomez. Bekerült egy színvonalon aluli sorozatba, amivel híres lett a tinik körében, mi "öregek" meg csak lesünk, hogy miért olyan nagy sztár? Én sosem fogom megérteni, az egyszer biztos. biggrin.gif A csaj bokkod.gif box2.gif . Ilyen. biggrin.gif
2012. október 29. 10:59 #386
Óra18
Óra18
visszatérő vendég

Státuszhttp://sparsajatmarka.hu/nyeremenyjatek/gallery/#1638 szavazz lécci :D köszönöm
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 128
Csatolások: 5
Azonosító: 188335
Ő a kedvenc énekesem.
Nem értem hogyan tud egy olyan nyálas hangú énekessel járni mint Juston Beiber.
Érthetetlen.
ohmy.gif
2012. november 04. 09:49 #387
- törölt felhasználó -    
Selena a kedvencemm! Ő a példaképem, imádtam ahogy a WOWP-ban Alexet alakította. Imádom a dalait. Sajnos itthon szerintem még nem lehet megvenni a parfümjét, de szerintem a Dream Out Loud ruhákat sem lehet. Sajnos még egy albuma sincs meg, de nem baj én általában kiírom CD-re az albumait és így meg van mind. A facebookon is több száz Selena Gomezzel foglalkozó oldalnak vagyok a tagja. A szobám is tele van Selenás poszterekkel, képekkel. A Miley fanok nagyon utálják Sel-t én tudom is mért: Azért mert irigyek Selly-re: Ő nem olyan botrányos mint Miley. Én is régen Mileyt szerettem de aztán rájöttem hogy tiszta botrány és már túl "felnőtt". Szóval Selena Gomez Forever heart.gif
2012. november 05. 14:19 #388
SIUstars
SIUstars
új tag

StátuszSummer is coming........
Hozzászólás: 49
Azonosító: 188907
Én is ugyanezt mondom róla. smileeee.gif SELENA GOMEZ 4EVER heart.gif Jó zene,Budapesten készült!! rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Ajsika, hajnicsajszi, Kristen18
2012. november 09. 16:31 #389
SIUstars
SIUstars
új tag

Egyetértek veled WhiteAngel. Selena szép,aranyos és tehetséges.
Nagyon jók a számai,hisz nekem mindegyik megvan. Selenát ismeri az egész világ(kiv.az öregek),biztos hogy jobb,mint Miley Cyrus.
Biztos nagy sikere lesz még egy jópár évig. good.gif Jah,és..Szeretem Selenát!! heart.gif
2012. december 25. 10:49 #390
- törölt felhasználó -    
Oké, akkor kezdem a negatívumokkal. Bárki mondhat bármit, énekelni akkor sem tud, minimális szinten sem. Az elavult rajongók is észrevehetnék már ezt, mert az egyáltalán nem igaz, hogy tökéletes meg csodálatos hangja van. Hol éltek? Tessék, itt van ez a videó ahol annyira meglátszik rajta, hogy csak erőlteti ezt az egészet, hogy az már fáj. Fogalmam sincs ki volt az a hülye ember aki mikrofont adott a kezébe, de mindegy, ezt megváltoztatni már úgy sem tudjuk. Sajnos. Színészkedni még úgy ahogy tud, de nem tudom, én még mindig nem mondanám rá azt, hogy ő a világ legjobb színésznője. think.gif Valamint van benne valami irritáló, ez pedig azt hiszem a viselkedése. Befejezhetné már a hisztizést, az önsajnáltatást és kezdhetne végre magával valami értelmeset is. Pozitívum viszont az, hogy teljes szívemből nem tudnám utálni, mivel szerves része volt a gyerekkoromnak, és azt meg becsülöm benne, hogy törődik a rajongóival, és sokat jótékonykodik. És emberek, az utálattól is lehetne látni, mi az, hogy csak azért hordja az egyik rajongója karkötőjét, hogy még jobban átverje az embereket és többen szeressék?! Eléggé szomorú dolog, hogy ezt nem csak itt olvastam..
3 felhasználónak tetszik: Luckie, liamvillaattila, Sztár Mániás
2012. december 31. 17:01 #391
liamvillaattila
liamvillaattila

StátuszSzálljatok le a barátnőmről!
Hozzászólás: 1486
Csatolások: 6
Azonosító: 191297
Nem szeretem de nem is utálom.Soha nem volt a kedvenc sztárom és soha nem is lesz. Nem nagyon szeretem de a barátaim között van néhány aki hatalmas Selena Rajongó ugy hogy probálom elviselni a kedvükért. smileeee.gif
2012. december 31. 19:38 #392
kinx
kinx
visszatérő vendég

Státusz♥♥ ♥ ♥ popcorn for ♥♥ ♥ ♥
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 481
Csatolások: 11
Azonosító: 183483
már várom az uj klipjeit mostanába alig van sad.gif
2013. február 07. 21:46 #393
- törölt felhasználó -    
nagyon nagyopn nagyon nagyon jó példakélpem
2013. február 07. 21:47 #394
- törölt felhasználó -    
Idézet (kinx @ 2012.12.31. 19:38)

ez igaz de lesz új wink.gif
2013. február 07. 21:47 #395
- törölt felhasználó -    

lesz még sok klipje
2013. február 07. 21:48 #396
- törölt felhasználó -    

Selena Gomez visszatér! hurrá szuper thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif rolleyes.gif
2013. február 08. 18:42 #397
- törölt felhasználó -    
Selena Gomez... Nem rajongok érte, nincs vele bajom... Végülis közömbös. Nem nézem a sorozatát, nem hallgatom a számait. Sajnálom, hogy szakítottak Justin Bieberrel, szép párt alkottak... smileeee.gif Érdekes módon azonban Selena mindig olyanokkal jár, akik akkor éppen a csúcspontjukon vannak, akik akkor a leg népszerűbbek... dry.gif
2013. február 16. 11:12 #398
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
Hozzászólás: 2003
Csatolások: 9
Azonosító: 168601
Lehet hogy kicsit hosszú lesz, szval előre is sorry..Selena örökkön örökké a kedvencem marad...Először is mert önzetlen és nem adta fel az álmait. Lehet hogy sokan nem tudják de neki is meg kellett dolgoznia a sikereiért, a szülei elváltak és nagyon nehéz lehetett neki, de nem adta fel és valóra váltotta az álmait. Ezért is vagyok nagyon büszke rá, hiszen nem kis dolog amiket elért az évek során. És a sok siker ellenére még mindig ugyanaz a kedves, vicces, jó fej lány. Nem szállt el magától és ez nagyon nagy szó elnézve a mai tinisztárokat. Aranyszívű hiszen ott segít ahol csak tud, rengeteget adományoz, beszáll nagy segítő cégekhez mint pl az UNICEF, vagy a Ryan Seacrest Foundation stb. Ellátogat a beteg rajongóihoz, énekel is nekik, és mindenkivel nagyon kedves. A rajongóival törődik, látszik hogy szereti őket.smileeee.gif Attól hogy Disney-s volt még nem kéne elítélni, nem csak neki volt Disney-s múltja, és szerintem ezzel nincs is semmi baj hiszen valahonnan el kell indulni smileeee.gif Megmutatta hogy van tehetsége, remek színésznő, és akik azt hitték hogy csak ilyen Disney-s sorozatokban meg filmekben tud csak alakítani, annak Sel bebizonyította hogy nem így van, lásd pl Spring Breakers. A hangja is fantasztikus. Persze ő is, mint sokan mások, dolgozott a hangján, és meglehet hogy nem minden koncerten volt teljesen tiszta, de ez bármelyik énekessel megtörtént már, sok koncerten szépen és tisztán énekel. Nincsenek botrányai. Komolyan. A legnagyobb "botrányai" is csak azok hogy néha lecsúszott a ruhája vagy véletlenül kivillantak testrészei. Soha nem képzelte azt hogy ő a világ közepe, hogy ő milyen jó. Soha nem mondta hogy ő a legjobb. Igazából én tényleg nem is értem miért bántják sokan. Ez a lány egy fantasztikus teremtés, segít mindenkin, vicces, aranyos, tehetséges és mégis bántják pedig ő csak éli az életét. Szerintem nem kéne féltékenynek lenni rá azért mert meg tudta valósítani az álmait. Nekem mindig is ő lesz az 1. számú kedvenc, a legnagyobb példakép, bárki bármit is mond wub.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Kristen18
2013. március 18. 16:19 #399
SIUstars
SIUstars
új tag

Selena új albuma smileeee.gif
2013. március 18. 16:24 #400
- törölt felhasználó -    
Selena nem a kedvenc énekesnőm,bár biztos jó hangja van.Valahogyan Selena hangja nem az én stílusom...Ettől még nem ítélem el,de ez az igazság.
24 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok