Selena Gomez
2013. március 26. 16:14
gyuri24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 198705 offline |
Sziasztok! Énis nagy Selena Gomez rajongó vagyok Már régóta megszeretném nézni élőben, sajnos mikor Magyarországon volt akkor még nem tudtam róla de remélem hogy még visszatér Szóval azt akarom mondani hogy nemrég néztem a face profilját és irta hogy szeptemberben Oroszországban lesz és én azt szeretném kérdezni hogy, kiszeretne elmenni őt megnézni mert arra gondoltam hogyha sokan összegyülnénk akkor lehetne valami buszt indítani és akkor olcsóbban kilehetne jutni. Akkor van aki szeretne vele találkozni szeptemberben?
1 felhasználónak tetszik:
moncsika09
2013. április 20. 12:24
Viky1000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.19. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 200418 offline |
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTmstu08I2Vns7nkTpGM8BMfGzjQS5vZtWKmlzPrbniT4e8T8sS[/img]
Selena egy nagyon szép és csinos színésznő! Én nagyon szeretem őt ! Remélem ilyen sikeres lesz vagy talán még sikeresebb lesz !
Selena egy nagyon szép és csinos színésznő! Én nagyon szeretem őt ! Remélem ilyen sikeres lesz vagy talán még sikeresebb lesz !
2013. április 22. 21:54
Nem tudom tudtok-e róla,de a Come & Get It klipje májusban érkezik! Valamint Sel elmondta egy interjúban hogy ez az eddigi kedvenc klipje.Utána kiderült hogy elkezdik a forgatókönyvét a "13 okom volt.."-nak,amiben Sel kapta a főszerepet (ha jól tudom) és a férfi főszereplő elég nagy eséllyel Logan Lerman lesz.Oh,és a bécsi koncertre a jegyeket már meg lehet rendelni.
És ezt nem hagyhattam ki..
És ezt nem hagyhattam ki..
2013. április 22. 21:55
Black Horse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.12. Hozzászólás: 552 Csatolások: 8 Azonosító: 199996 offline |
Tudom, hogy ide majdnem csak a Selenatorok írnak, de azért én is mondanék pár szót eme hölgyikéről.
Soha nem volt szimpatikus. Valamennyi ideig kezdtem elviselni, de utána megint nem volt szimpi és ez az érzésem iránta még mindig tart.
Nem nagyon birom ezt a nőt...
Annak viszont örülök, hogy újra összejöttek Justinnal.
Soha nem volt szimpatikus. Valamennyi ideig kezdtem elviselni, de utána megint nem volt szimpi és ez az érzésem iránta még mindig tart.
Ajsika
2013. április 22. 21:58
Idézet (Black Horse @ 2013.04.22. 21:55)
Tudom, hogy ide majdnem csak a Selenatorok írnak, de azért én is mondanék pár szót eme hölgyikéről.
Szerintem ez tök jó hogy így felvállalod..és legalább nem hordod le a sárgaföldig.. (vagyis remélem!)
2013. április 22. 21:59
Black Horse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.12. Hozzászólás: 552 Csatolások: 8 Azonosító: 199996 offline |
Idézet (Ajsika @ 2013.04.22. 21:58)
Szerintem ez tök jó hogy így felvállalod..és legalább nem hordod le a sárgaföldig.. (vagyis remélem!)
Nem. Nem utálom szívből, csak nem szimpi...
Ajsika
2013. április 22. 22:02
Idézet (Black Horse @ 2013.04.22. 21:59)
Nem. Nem utálom szívből, csak nem szimpi...
Értem..hát van ez így.
2013. április 30. 23:28
Idézet (kurrek @ 2013.04.29. 09:57)
Május 1-jén jön ki a dalszöveges videóklip a Come and get ithez és 7-én jön a rendes klip.
Uhh már borzasztóan várom,és az előzetes..
2013. május 01. 19:02
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Érzékeny lelkűek ne olvassák el!
Ideje már írnom egy normális véleményt, s amint néztem itt csak rajongók írják le a véleményüket a leányzóról, szóval remélem nem "harapjátok" le a fejem. 5-6 éve vagyok aktív Miley fan, s sosem volt bajom Selenával, pláne nem azért, mert Smiley vagyok. A varázslós sorozatát szerettem meg minden, meg a többi filmje is nagyon tetszett, de mostanában ő is elkezdet ruhákat ledobálni és mégse pártolnak el tőle a rajongók, s mégse van címlapokon, mint akkoriban Miley. Ez szerintem nagyon nem fair. Az énekléshez szegény nem ért, de mégis próbálkozik, kérdezem én miért? Ti tényleg úgy gondoljátok, hogy tud énekelni? Véletlenül sem az elfogultság szólt néha belőletek? Akinek nem inge, ne vegye magára.
Ideje már írnom egy normális véleményt, s amint néztem itt csak rajongók írják le a véleményüket a leányzóról, szóval remélem nem "harapjátok" le a fejem. 5-6 éve vagyok aktív Miley fan, s sosem volt bajom Selenával, pláne nem azért, mert Smiley vagyok. A varázslós sorozatát szerettem meg minden, meg a többi filmje is nagyon tetszett, de mostanában ő is elkezdet ruhákat ledobálni és mégse pártolnak el tőle a rajongók, s mégse van címlapokon, mint akkoriban Miley. Ez szerintem nagyon nem fair. Az énekléshez szegény nem ért, de mégis próbálkozik, kérdezem én miért? Ti tényleg úgy gondoljátok, hogy tud énekelni? Véletlenül sem az elfogultság szólt néha belőletek? Akinek nem inge, ne vegye magára.
2 felhasználónak tetszik:
VictorieLeon01,
Sztár Mániás
2013. május 01. 19:05
Black Horse |
Idézet (TheDanush @ 2013.05.01. 19:02)
Érzékeny lelkűek ne olvassák el!
Szerintem énekhangilag nem nagy tehetség tényleg és én magam sem vagyok rajongója, nem is szimpi. A sorozatát se néztem, a számait néha meghallgattam, 1-2 tetszett, de most már valamiért nem szimpi. (régen sem volt túlzottan a kedvencem) Szerintem nincs tényleg jó hangja, teljesen átlagos. Ne harapjátok le a fejem, nekem ez a véleményem róla, azt csá...
2013. május 10. 09:52
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
Én imádom ezt a csajt. Annyira gyönyörű és tehetséges. Az összes számát, filmjét, és sorozatát imádom. Ő a példaképem
Ajsika
2013. május 12. 19:57
Szóval ugye kiderült hogy a legújabb lemez a "Stars Dance" nevet kapta,és nyáron jön ki.Valamint pár dal cím ami biztosan rajta lesz a lemezen:
-Beat
-Birthday
-Forget Forever
-Love Will Remember
-Sad Serenade
-Save the Day
-Slow Down
-Stars Dance
-Undercover
Valamint a legújabb kislemezhez,heteken vagy hónapokon belül elkezdik forgatni a klippet.És tegnap volt az első Stars Dance listenin party ahol pár szerencsé rajongó belehallgathatott a lemezbe.Így festett tegnap Gomez. (beauitful mint mindig!)
-Beat
-Birthday
-Forget Forever
-Love Will Remember
-Sad Serenade
-Save the Day
-Slow Down
-Stars Dance
-Undercover
Valamint a legújabb kislemezhez,heteken vagy hónapokon belül elkezdik forgatni a klippet.És tegnap volt az első Stars Dance listenin party ahol pár szerencsé rajongó belehallgathatott a lemezbe.Így festett tegnap Gomez. (beauitful mint mindig!)
2013. május 12. 21:37
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2485 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline |
Na hát nem vagyok az a mindenben a hbát keresem emg belekötök típus és tetszk is az új klippje leszámítva apr kis dolgokat de én se tudtam elmenni amelett menynire hasnlít Riri klippjeire.
Bizonyiték:
én csináltam
Bizonyiték:
én csináltam
2013. május 13. 11:10
olsentwins94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.01. Hozzászólás: 36 Csatolások: 36 Azonosító: 186980 offline |
Én nem bírom Selenát amúgy aranyos meg minden de nekem nem a kedvencem volt olyan hogy igen de utána nem sajnálom de nem a kedvenc sztárom.
2013. május 16. 15:59
Újabb táncos videó,ezúttal a "Come & Get It"-hez készült. (Sel már megint csodálatos.)
Valamint tegnap a táncstúdióból így távozott,Californiában.
Ma pedig L.A-ben tartózkodik a drága.
Táncvideó.$
Valamint tegnap a táncstúdióból így távozott,Californiában.
Ma pedig L.A-ben tartózkodik a drága.
Táncvideó.$
2013. május 16. 21:01
*Friss* Selenita fellép a május 19.-én megtartandó Billboard-on,a "Come & Get It" c. slágerével.Valamint a Come & Get It aranylemez lett.És a világturnén az előzenekar az Emblem 3 lesz.
2013. május 17. 16:59
Idézet (SIUstars @ 2013.05.17. 16:55)
Nektek tetszik a Come And Get It??
Persze,én személy szerint már rongyosra hallgattam.Egyszerűen tökéletes.
2013. május 17. 19:43
moncsika09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.09. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 199843 offline |
Nagyon csinos de nemismeri nem emlékszik az országunkra
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.