1 CD, 4 Teen Choice díj, 3 Young Artist díj, 2 Kids' Choice díj, 1 Emmy díj, 10 film, 8 TV műsor, 5 videoklip... 1 személy.♥
BOLDOG SZÜLINAPOT SELENA!
Selena Gomez
2010. július 25. 18:09
|
|
Tory96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 38 Csatolások: 34 Azonosító: 131616 offline
|
Nagyon szeretem Selenát,nagyon jófej,egzotikus szépség,és rendkívűl tehetséges.
Ezen a videón Selenát láthatjátok itt nálunk Magyarországon amint fotókat készítenek róla a saját ruha kollekciójának reklámozására.Hát nem gyönyörű ez a csaj?
Ezen a videón Selenát láthatjátok itt nálunk Magyarországon amint fotókat készítenek róla a saját ruha kollekciójának reklámozására.Hát nem gyönyörű ez a csaj?
2010. július 26. 11:25
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Ide ne töltsetek halomszámra képeket, mert ez a részleg nem erre való. Itt beszélgetni lehet róla.
Ráadásul már szólt WhiteAngel. Miért kell elrontani a témákat a sok képpel?
2010. július 28. 12:08
|
|
MM Csajsziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 132012 offline
|
Én nagyon szeretem Selenát. Szerintem tök rendes és tehetséges. régen én is Mileyt szeretem de ennek vége mert nagyon elszállt magától és beképzelt lett.
2010. július 28. 12:18
Szerintem Selena nagyon szép lány,kedves,tehetséges,nagyon jó hangja van,a zenéi is jók,főleg a naturally,vicces is,amitől én még jobban szeretem,mostanában nagyon elegáns,nagyon jó,hogy még nem szállt el magától!
2010. július 28. 21:15
|
|
Ency112visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 376 Csatolások: 494 Azonosító: 132131 offline
|
Idézet (Betti888 @ 2010.07.28. 12:18)
Szerintem Selena nagyon szép lány,kedves,tehetséges,nagyon jó hangja van,a zenéi is jók,főleg a naturally,vicces is,amitől én még jobban szeretem,mostanában nagyon elegáns,nagyon jó,hogy még nem szállt el magától! 
teljesen egyetértek veled...
2010. július 29. 00:06
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (nvirág @ 2010.07.28. 21:23)
nekem most csak ennyi van de szeretlek Seli
nem töltötte fel őket

Nem is baj, ide nem is képeket kell feltölteni. Ráadásul az ilyen apró képek a HQP gyalázása.
1 felhasználónak tetszik:
Eve87
2010. július 29. 15:28
|
|
K.Zsuzsikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 2103 Csatolások: 391 Azonosító: 127884 offline
|
IMÁDOM Selena Gomez-t!egyik példképem!
2010. augusztus 01. 15:12
elmondanám, hogy nagyon szeretem én is, hogy nem beképzelt, (ez így van) szép, jó színész/énekes, de én igazából azt szeretem benne legjobban, hogy nagyon aranyos kisugárzása van.:)
2010. augusztus 01. 17:38
Idézet
Ide ne töltsetek halomszámra képeket, mert ez a részleg nem erre való. Itt beszélgetni lehet róla.
Megkérek mindenkit hogy ne ide rakja a képeit. Ez a topic nem arról szól. Ráadásul a nagyrésze már fentvan. Hogyha az adott kép még nincs fent akkor tegye a kisfelbontásúak közé,ami meg fentvan azt egyszerűen ne rakja be.A nagyobb képeknek pedig szintén megvan a helye. Ide véleményt kell írni nem képeket halmozni.
Köszönöm
Kapcsolódó sztárok
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.