Starity

EasyA / Könnyű nőcske (2010)

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 24. 22:57 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (prézli @ 2010.12.24. 21:04)
Na, most egy perce fejeztem be. Nagyon jó film, ajánlani tudom minden korombelimnek.  smileeee.gif Tanulságos történet, ráadásul párhuzamot lehet találni Olive és a néző között ^^

Én most fejeztem be pár perce, én is csak ajánlani tudom. thumbsup.gif Amellett, hogy a sztori tanulságos, a hozzám hasonló néző bele is tudja élni magát, Olive miatt. Egy átlagos, problémás tini rohog.gif
10/10
2011. január 26. 06:39 #22
- törölt felhasználó -    
hoztam pár képet a filmből beer.gif
2 felhasználónak tetszik: Brittany, Andika66
2011. január 26. 20:06 #23
- törölt felhasználó -    
Hátöhm. Nekem személy szerint nem tetszett. Mindenkitől pozitív kritikákat hallottam, érdekelt is, de amint azt láttam, hogy a csajszi kamerába magyaráz, legszívesebben kikapcsoltam volna. Szenvedés volt ez a film. Tulajdonképpen utálom, amikor egyszercsak (pl. Már megint Malcolm) megáll a kép, és a főszereplő beszél a kamerába. Ez nem tudom miért irritál, de irritál. Mellesleg az Amanda Bynes cukipofa-karaktertől kirázott a hideg, és ez a rinyálunk, mert elcs*sztük az életünket is elég lejárt már.
Egyetlen pozitívum, a Skarlát betűs megoldás, az nagyon tetszett.
De ettől függetlenül biztosan egy jó kis hétvégi mozi azoknak, akik nem olyan elvontak, mint én.
3/10
2011. január 26. 22:07 #24
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Nekem nagyon tetszik, már 3szor láttam. Emma nagyon jól játszik és elképesztően jól néz ki azokkal a nagy szemmeivel. smileeee.gif Amanda Bynes által megformált karaktert legszívesebben megtéptem volna. biggrin.gif Csak ajánlani tudom mindenkinek smileeee.gif 10/10
1 felhasználónak tetszik: katie993
2011. január 26. 22:09 #25
- törölt felhasználó -    
még nem láttam,de mivel Cam Gigandet van benne,így érdemes lesz megnéznem smileeee.gif
2011. január 26. 22:12 #26
Catherine
Catherine
boobtana

StátuszCas, buddy, I need you.
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 30
Azonosító: 137378
Többször is láttam a filmet és még mindig nem tudom megunni. biggrin.gif Eredetileg csak Emma Stone miatt ültem be a moziba, de végül az egész film tetszett. biggrin.gif Persze Em nélkül nem lenne ilyen jó. tongue.gif
2011. január 30. 19:47 #27
- törölt felhasználó -    
én már láttam és szétröhögtem rajta a fejem
2011. február 05. 11:31 #28
- törölt felhasználó -    
nagyon jó a film,a barátnőimmel nagyonjól szórakoztunk a film alatt. Emma Stone meg csodálatos biggrin.gif
2011. február 05. 14:17 #29
- törölt felhasználó -    
Szereplőgárda + Történet

szereplő(k):
Emma Stone (Olive Penderghast)
Amanda Bynes (Marianne)
Cam Gigandet (Micah)
Stanley Tucci (Dill Penderghast)
Patricia Clarkson (Rosemary Penderghast)
Penn Badgley (Woodchuck Todd)
Malcolm McDowell (Gibbons igazgató)
Lisa Kudrow (Mrs. Griffith)
Thomas Haden Church (Mr. Griffith)
Alyson Michalka (Rhiannon)

Olive (Emma Stone) egy hétköznapi lány, aki nem nagyon tűnik ki a többiek közül, és a fiúkkal is hadilábon áll. Egészen addig míg egy véletlen hazugság, és egy gyorsan terjedő pletyka a népszerűségi lista legfelső fokára emeli. Szexuális szolgáltatásokat (persze csak átverésből) nyújt mindazoknak a sulitársainak, akiknek nem jutott barátnő, és ezt cikinek érzik. Olive szíve megesik rajtuk, de egy idő után már nem csak ez áll a hazugságok hátterében.
2011. március 05. 09:44 #30
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Én is megnéztem és szerintem nagyon jó film lett smileeee.gif
Vicces , tanulságos. A szereplők pedig jól össze lettek válogatva smileeee.gif ( Cam :drool wub.gif )

Köszi a képeket meghajolo.gif
2012. január 12. 01:11 #31
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36078
Csatolások: 1849807
Azonosító: 6038
Tudom, hogy régi a topik meg a film is, de én mindig le vagyok maradva az ilyenekbe. Tegnap néztem meg ezt az akármit, amit felért egy kínzással. Eleinte ki akartam kapcsolni, de mondom ha már rászántam egy olcsó dvd-t, akkor már erőt veszek magamon és kibírom. biggrin.gif A hívő csaj jeleneteinél legszivesebben beléptem volna a filmbe, hogy megverjem, annyira idegesítő volt, mint maga az egész film. Emma Stone... hát finomabban nem tudom megfogalmazni, de soha többet nem szeretnék a filmjeinek a közelébe kerülni. Ez a jó nő stílus meg a fűzős ruhák nem igazán neki valók szerintem, másrészről pedig ezek miatt nekem valamiért a pár évvel ezelőtti, jó formában lévő Lindsay Lohan volt végig a szemem előtt, ahogy a Bajos csajokba szinte egy szál semmibe énekli a Jingle Bellst. rohog.gif Pontot meg inkább nem adnék, értékelhetetlen volt, így a többséggel ellentétben én nem ajánlanám inkább. biggrin.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok