Starity

Freema Agyeman

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. június 10. 10:14 #1
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Várok szeretettel mindenkit, aki megszerette Freemát a Ki vagy, Doki? (Doctor Who) című sorozatból, vagy valahonnan teljesen máshonnan. biggrin.gif
2011. január 17. 13:06 #2
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Ezek szerint megállapíthatom azt, hogy Freemát nem szereti senki? Akkor miért van neki 21 rajongója állítólag? Hol a többi 20? rolleyes.gif
2011. január 17. 13:07 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.01.17. 13:06)
Ezek szerint megállapíthatom azt, hogy Freemát nem szereti senki? Akkor miért van neki 21 rajongója állítólag? Hol a többi 20?  rolleyes.gif

Én bírom a csajt, de miről lehetne beszélni vele kapcsolatban? unsure.gif
2011. január 17. 13:15 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2011.01.17. 13:07)
Én bírom a csajt, de miről lehetne beszélni vele kapcsolatban?  unsure.gif

Például arról, hogy a castingolásakor magas sarkú cipőt adtak rá, mert annyira eltörpült David mellett. _nevet.gif
És hogy helyette GM-et akarták. Billie kiütötte a nyeregből, de FA helyett is GM-et próbálták betenni, szóval majdnem nem lett belőle (FA) companion ..
2011. január 17. 13:17 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.01.17. 13:15)
Például arról, hogy a castingolásakor magas sarkú cipőt adtak rá, mert annyira eltörpült David mellett.  _nevet.gif 
És hogy helyette GM-et akarták. Billie kiütötte a nyeregből, de FA helyett is GM-et próbálták betenni, szóval majdnem nem lett belőle (FA) companion ..

Ja így oké, én arra gondoltam, hogy mostanában nem olvastam semmilyen aktualitást vele kapcsolatban.
2011. január 17. 13:23 #6
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.01.17. 13:15)
Például arról, hogy a castingolásakor magas sarkú cipőt adtak rá, mert annyira eltörpült David mellett.  _nevet.gif 

Jó döntés volt, hogy nem GM-et tették be. Unalmas lett volna megint egy szőkeség.

Martha karaktere az alkotók szerint egyébként állítólag a legközelebb állt a nézőkhöz. Legalábbis így gondolták, amikor kezdődött a harmadik new Who. Ehhez képest ha jól sejtem, nem volt túl népszerű.

Én szeret(t)em Marthát, és egyébként valahol tényleg ő volt a "leghétköznapibb ember" a Doki mellett. Az új szériában legalábbis. Nem?
2011. január 17. 13:27 #7
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.01.17. 13:23)
Jó döntés volt, hogy nem GM-et tették be. Unalmas lett volna megint egy szőkeség.
Martha karaktere az alkotók szerint egyébként állítólag a legközelebb állt a nézőkhöz. Legalábbis így gondolták, amikor kezdődött a harmadik new Who. Ehhez képest ha jól sejtem, nem volt túl népszerű.
Én szeret(t)em Marthát, és egyébként valahol tényleg ő volt a "leghétköznapibb ember" a Doki mellett. Az új szériában legalábbis. Nem?

Szerintem Martha nem volt rossz companion, de nekem sem kedvenc mellow.gif Nem tudom miért. mellow.gif
Nálam a kedvencek Donna, Jack, Sarah Jane, Ace unsure.gif
2011. január 17. 13:31 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.01.17. 13:23)

No.1 Donna fanként kedveltem Marthát is, csak sokhelyütt már idegesített a reménytelen szerelmessége (igen, szép magyar megfogalmazás! biggrin.gif ), állandóan azok a bociszemek, megértem dögös pasi a Doki, de azért már több volt a soknál. DW rajongó lányismerőseim közül senki sem kedvelte, bezzeg a fiúk... biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. január 17. 13:36 #9
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Hát sajnos nekem csak virtuális DW rajongó ismerőseim vannak, a környezetemben ugyanis a páromon kívül senki még csak nem is ismeri. blink.gif

De akkor ezek szerint a fiúknak bejött a szép Ms. Jones. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. január 17. 13:43 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.01.17. 13:36)
De akkor ezek szerint a fiúknak bejött a szép Ms. Jones.  biggrin.gif

Ja. biggrin.gif Egyikük egyenesen leb*zizta a Dokit, hogy aki egy ilyen nőnek ellen tud állni az nem lehet hetero, az meg még hab a tortán, hogy helyette a - szerinte - kapafogú Rose-ra van rákattanva. biggrin.gif
2011. január 17. 13:44 #11
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (LaDiabla @ 2011.01.17. 13:43)
Ja.  biggrin.gif  Egyikük egyenesen leb*zizta a Dokit, hogy aki egy ilyen nőnek ellen tud állni az nem lehet hetero, az meg még hab a tortán, hogy helyette a - szerinte - kapafogú Rose-ra van rákattanva.  biggrin.gif

laugh.gif
2011. január 17. 14:02 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2011.01.17. 13:43)
Ja.  biggrin.gif  Egyikük egyenesen leb*zizta a Dokit, hogy aki egy ilyen nőnek ellen tud állni az nem lehet hetero, az meg még hab a tortán, hogy helyette a - szerinte - kapafogú Rose-ra van rákattanva.  biggrin.gif

Martha szebb mint Rose. Egyéni vélemény.
1 felhasználónak tetszik: LaDiabla
2011. január 17. 14:03 #13
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.01.17. 14:02)

Smink, beállítás kérdése. Egyéni vélemény. biggrin.gif
2011. január 17. 14:24 #14
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.01.17. 14:02)

Freema simán elmehetne modellnek is (mondjuk Aprajafalva kifutóira biggrin.gif ), szó mi szó szerintem még női szemmel nézve is gyönyörű ez a csaj.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok