Lady Gaga
2011. június 05. 11:36
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline |
régebben nem szerettem Gagát, de a Born This Way után egyre jobban kezdtem megszeretni...au új albumáról a Heavy Metal Lover a kedvencem
1 felhasználónak tetszik:
Pepsi8
2011. június 05. 11:40
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Én egyszerűen imádom azt ennyi!!
Nagyo b tehetséges és legalább ő megosztó személyiség..nem oylqan mint pár Dízni pi**a
Nagyo b tehetséges és legalább ő megosztó személyiség..nem oylqan mint pár Dízni pi**a
2011. június 13. 20:53
Útálom,Gagát nem vagyok oda érte.
Egyik száma sem tetszik mert nem jók! P
Egyik száma sem tetszik mert nem jók! P
2011. július 06. 16:57
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1578 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline |
To the QUENN:
HELLO, HELLO! HERE WO GO AGAIN! SECOND TIME AROUND. You mustn’t be afraid, NO FLOODS!!!We don’t SCREAM LOUD, NO WAY.
BOYS, BOYS, BOYS… BAD KIDS in FANCY PANTS and just some of them is SEXY UGLY and LIVING ON THE RADIO!!!Some boy wants to SHAKE YOUR KITTY .Really SILLY BOYs. When the life gives you BAD ROMANCE, show everyone your POKER FACE AGAIN, AGAIN and again so life won’t be SHEIßE! Let the FUTURE LOVE entertain you! Be RELOADED!!!When you have NOTHING ELSE YOU CAN SAY, buy a TELEPHONE, call ALEJANDRO, AMERICANO or JUDAS and just be CHILLIN as a DIRTY ICE CREAM! When you're kissing someone with BROWN EYES, FOOLED AGAIN WITH YOUR HONEST EYES and realize that you were BORN THIS WAY. When you're BEAUTIFUL, DIRTY, RICH, and you're playing LOVEGAMEs with someone WONDERFUL, when the PAPPARAZZI’s comes in the room and trying to VIDEPHONE you, remember to JUST DANCE. If someone has left you SPEECHLESS,remember that you LIKE IT ROUGH and you have FAME. Don’t forget, that your FASHION and HAIR with RIBBONS is unique. Do it and you’ll be on the EDGE OF GLORY without MONSTER (which is SOMETHING CRAZY) or BLOODY MARY. Find your HEAVY METAL LOVER on a ROAD TO LOVE!!!When you feel the FEVER and he say: YOU AND I go to the ELECTRIC CHAPEL and MARRY (in) THE NIGHT before you become a GOVERNMENT HOOKER!!!Do you want to be a HIGHWAY UNICORN? No? KABOOM,I know this statement is surprising for you…So, please be obedient and DANCE IN THE DARK or around the CHRISTMAS TREE with your husband, and he’ll say: SO HAPPY I COULD DIE. Just believe me, you’ll see your boy smile with full of his THEET. Nowadays the most important thing is MONEY, HONEY, but if your man really loves you (he is a SUPER LOVER), and not just a SUMMERBOY, say to him that he is the one and not a PAPER GANGSTA. You’re award will be his BLUEBERRY KISSES. You feel the life with him as live in a DISCO HEAVEN, not a just a RETRO DISCO FREAK. It’s not RETRO PHYSICAL. Feel the FASHION OF HIS LOVE because it’s the GREATEST thing!!!Don’t LET LOVE DOWN! I guess if I tell you, you’re PERFECT, THEN YOU’D LOVE ME because your VANITY is normal. CHANGING SKIES help your way just DON’T GIVE UP and be OPTIMIST! See the GLITTER AND GREASE in the ROCK SHOW and shine! Maybe it’s just FILTHY POP, but it is your life! WISH YOE WERE HERE!!!These are my last WORDS to you.
Love,
Your STAR-STRUCK
HELLO, HELLO! HERE WO GO AGAIN! SECOND TIME AROUND. You mustn’t be afraid, NO FLOODS!!!We don’t SCREAM LOUD, NO WAY.
BOYS, BOYS, BOYS… BAD KIDS in FANCY PANTS and just some of them is SEXY UGLY and LIVING ON THE RADIO!!!Some boy wants to SHAKE YOUR KITTY .Really SILLY BOYs. When the life gives you BAD ROMANCE, show everyone your POKER FACE AGAIN, AGAIN and again so life won’t be SHEIßE! Let the FUTURE LOVE entertain you! Be RELOADED!!!When you have NOTHING ELSE YOU CAN SAY, buy a TELEPHONE, call ALEJANDRO, AMERICANO or JUDAS and just be CHILLIN as a DIRTY ICE CREAM! When you're kissing someone with BROWN EYES, FOOLED AGAIN WITH YOUR HONEST EYES and realize that you were BORN THIS WAY. When you're BEAUTIFUL, DIRTY, RICH, and you're playing LOVEGAMEs with someone WONDERFUL, when the PAPPARAZZI’s comes in the room and trying to VIDEPHONE you, remember to JUST DANCE. If someone has left you SPEECHLESS,remember that you LIKE IT ROUGH and you have FAME. Don’t forget, that your FASHION and HAIR with RIBBONS is unique. Do it and you’ll be on the EDGE OF GLORY without MONSTER (which is SOMETHING CRAZY) or BLOODY MARY. Find your HEAVY METAL LOVER on a ROAD TO LOVE!!!When you feel the FEVER and he say: YOU AND I go to the ELECTRIC CHAPEL and MARRY (in) THE NIGHT before you become a GOVERNMENT HOOKER!!!Do you want to be a HIGHWAY UNICORN? No? KABOOM,I know this statement is surprising for you…So, please be obedient and DANCE IN THE DARK or around the CHRISTMAS TREE with your husband, and he’ll say: SO HAPPY I COULD DIE. Just believe me, you’ll see your boy smile with full of his THEET. Nowadays the most important thing is MONEY, HONEY, but if your man really loves you (he is a SUPER LOVER), and not just a SUMMERBOY, say to him that he is the one and not a PAPER GANGSTA. You’re award will be his BLUEBERRY KISSES. You feel the life with him as live in a DISCO HEAVEN, not a just a RETRO DISCO FREAK. It’s not RETRO PHYSICAL. Feel the FASHION OF HIS LOVE because it’s the GREATEST thing!!!Don’t LET LOVE DOWN! I guess if I tell you, you’re PERFECT, THEN YOU’D LOVE ME because your VANITY is normal. CHANGING SKIES help your way just DON’T GIVE UP and be OPTIMIST! See the GLITTER AND GREASE in the ROCK SHOW and shine! Maybe it’s just FILTHY POP, but it is your life! WISH YOE WERE HERE!!!These are my last WORDS to you.
Love,
Your STAR-STRUCK
2011. július 06. 17:02
STELLA KORNÉLIAúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 154481 offline |
én nagyon szeretem mer van stilusa szoval jajrá gaga
2011. augusztus 23. 15:03
vannak számai amik nagyon bejönnek,de nem nagyon szeretem GaGa-t.
2011. augusztus 28. 19:14
BaByGaGavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 465 Csatolások: 237 Azonosító: 133634 offline |
Hát igen, ő nagyon egy megosztó személyiség, de nem nekem. Én valahogy látok még benne valamit a sok botrányon kívül, látok egy csillást ami sohasem múlott el. A Poker Face óta egészészen a Yoü and I-on át. Az ő személyisége különleles. Olyan szeretteli. Igen én igazi Little Monster vagyok!
1 felhasználónak tetszik:
Enaa
2012. január 27. 17:51
Lady Gagát nagyon szerete a csodás hangja miatt.Bár igaz botrányos de ő Gaga!
2012. február 11. 11:40
A fórum 85%-ával ellentétben én nem csak az őrült nőt látom benne, inkább a tehetséges olasz New Yorki lányt is. B*tch Please, I'm a Little Monster
2012. február 11. 11:43
Nem vagyok egy Little Monster, de van pár olyan száma, ami egész jó és szívesen hallgatom.
2012. február 11. 15:47
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Idézet (,2010.06.13. 12:11~732631)
Barbie
Nagyon jók!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.