Én még nem találtam itt úgyhogy megcsináltam
Miley cyrus-nak biztos ismeri minden földön élő ember a nevét, a nagysikerű Hannah Montana sorozat miatt. Énekesnőként szintén híresebbé vált, hiszen a lemezei nagy számban keltek el
Az adatlapját megnézheted itt:
http://starity.hu/sztarok/miley-cyrus/
Miley Cyrus
2010. június 10. 19:27
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
7 felhasználónak tetszik:
DisneyFans,
WinterGirl,
Smiley Miley Cyrus,
Arianaa,
Anna_Toth,
Xenia Cyrus,
xMilesss
2010. június 10. 19:33
Aquincumvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.21. Hozzászólás: 290 Csatolások: 38 Azonosító: 125557 offline |
Én imádom Miley-t
Kedvenc számom tőle a Can't be tamed és a Party in the USA. A Hannah Montanaban nem nagyon bírtam... De ahogy meghallottam a zenéjét... Azonnal imádtam
Kedvenc számom tőle a Can't be tamed és a Party in the USA. A Hannah Montanaban nem nagyon bírtam... De ahogy meghallottam a zenéjét... Azonnal imádtam
2010. június 10. 20:33
Előre is bocsánat a rajongóktól de én nagyon utálom. Egyáltalán nem szimpatikus..folyamatosan próbál felnőtté válni,de amiket csinál..azokkal csak az ellenkezőjét mutatja. A színészi tehetsége nem nagy szám...a Hannah Montanaban néhol türhető de ennyi...a filmje speciel megbukott. A hangjánál pedig szintén azt tudom elmondani hogy fényévekre van még attól hogy igazán jó legyen...1 száma tetszik,a Can't Be Tamed de annak a klippje már kevésbé...Sosem fogom megszeretni ebben teljesen biztos vagyok,és ha lehet ne támadjon senki ezért.
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2010. június 10. 20:37
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Idézet (WhiteAngel @ 2010.06.10. 20:33)
Előre is bocsánat a rajongóktól de én nagyon utálom. Egyáltalán nem szimpatikus..folyamatosan próbál felnőtté válni,de amiket csinál..azokkal csak az ellenkezőjét mutatja. A színészi tehetsége nem nagy szám...a Hannah Montanaban néhol türhető de ennyi...a filmje speciel megbukott. A hangjánál pedig szintén azt tudom elmondani hogy fényévekre van még attól hogy igazán jó legyen...1 száma tetszik,a Can't Be Tamed de annak a klippje már kevésbé...Sosem fogom megszeretni ebben teljesen biztos vagyok,és ha lehet ne támadjon senki ezért.
Én nem támadlak le, elvégre mindenkinek van véleménye De az egyik mondatoddal egyetértek... Próbálja kinőlni a gyerekkort és nagyon felnőtt akar lenni... De én ettől még szeretem a zenéjét
2010. június 10. 20:40
alyhalliwell17visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 215 Csatolások: 63 Azonosító: 123399 offline |
Csak szolok hogy a filmje Amerikaban nagy sikert aratot, a klipje viszont pedig anyi sikert ert el mint pl. Christina Aguilerae, nagyon szep lany es nagyon tehetseges, mar 18 eves lesz es mar ugy viselkedik mint 1 felnot, a Hannah Montanarol lemondott hiszen az a sorozat egy egy tinedszer lanyrol szolt de o mar felnot.
2010. június 10. 20:41
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline |
Idézet (Lady Suzy @ 2010.06.10. 19:27)
Miley cyrus-nak biztos ismeri minden földön élő ember a nevét
Légyszi ne túlozz, azért szerintem annyira nem nagy sztár, hogy minden földön élő ember ismerje a nevét Amúgy nincs vele semmi bajom, csak néha annyira unom, hogy mindig róla van szó. Igazából a Hannah Montana elején még én is odavoltam érte, mostanra úgy... hát nem tudom. Nem igazán tudom hova tenni, valahogy egyrészt ez a felnőtté válásos dolog erőltetése untat, a zenéjét viszont nagyon szeretem (szóval nem akarom szidni, mert megérdemli, hogy a zenéje miatt tiszteljük), színészként nem jön be annyira, de ez csak egyéni vélemény. Elnézést a rajongóktól.
Pixie Buue
2010. június 10. 20:42
Idézet (alyhalliwell17 @ 2010.06.10. 20:40)
Csak szolok hogy a filmje Amerikaban nagy sikert aratot
Az lehet hogy Amerikában sikert aratott,de ez csak 1 kontinens...a többi kontinenst,és az azon elhelyezkedő országokat is nézni kell.
2010. június 10. 20:50
Lady Suzy |
Idézet (xBlondie @ 2010.06.10. 20:41)
Légyszi ne túlozz, azért szerintem annyira nem nagy sztár, hogy minden földön élő ember ismerje a nevét
Jó azért picit (nagyon) túloztam csak nem tudtam, hogy hogyan kezdjem el
2010. június 11. 00:08
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
A hangja jó (élőben nem mindig), és pár számát is szeretem pl Simple Song, The Climb és a Can't Be Tamed se rossz, valamint a These Four Walls az ő feldolgozásában is nagyon tetszik.
Hannah Montanaként az első két évadban szerettem, a sorozat is jó volt még akkor, de a 3. évad nem vicces és Miley is eléggé unszimpatikus benne, azokról az arcokról amiket vág... már nem is beszélnék, röhejes. A film meg no comment.
És hát végül magáról Mileyról. Teljesen unszimpatikus. Ahogy erőlködik és be akarja bizonyítani, hogy felnőtt, pedig pont az ellenkezőjét váltja ki.
Ebbe most kicsit belekötnék. Gyerekként viselkedik, ő csak felnőtt akar lenni.
Hannah Montanaként az első két évadban szerettem, a sorozat is jó volt még akkor, de a 3. évad nem vicces és Miley is eléggé unszimpatikus benne, azokról az arcokról amiket vág... már nem is beszélnék, röhejes. A film meg no comment.
És hát végül magáról Mileyról. Teljesen unszimpatikus. Ahogy erőlködik és be akarja bizonyítani, hogy felnőtt, pedig pont az ellenkezőjét váltja ki.
Idézet (alyhalliwell17 @ 2010.06.10. 20:40)
mar 18 eves lesz es mar ugy viselkedik mint 1 felnot
2010. június 11. 00:12
alyhalliwell17visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 215 Csatolások: 63 Azonosító: 123399 offline |
Idézet (WhiteAngel @ 2010.06.10. 20:42)
Az lehet hogy Amerikában sikert aratott,de ez csak 1 kontinens...a többi kontinenst,és az azon elhelyezkedő országokat is nézni kell.
Nalunk Romaniaban is nagy sikere volt a filmjenek
2010. június 11. 14:46
Idézet (Fuller @ 2010.06.11. 00:08)
Ezzel teljes mértékben egyetértek.
Idézet
Nalunk Romaniaban is nagy sikere volt a filmjenek
Igazából a lényeg itt az hogy a nagy kritikusok húzták le de végülis aki akarja az szeresse. Engem sajnos sehogy sem fog meg Miley színészi "tehetsége".
2010. június 11. 18:04
iby123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.04. Hozzászólás: 383 Csatolások: 63 Azonosító: 126391 offline |
igazad van... nekem eddig a kedvencem volt miley de most hogy elkezdett "hülyén" viselkezdi már kevésbé birom
2010. június 11. 18:36
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline |
Idézet (Lady Suzy @ 2010.06.10. 20:50)
Jó azért picit (nagyon) túloztam csak nem tudtam, hogy hogyan kezdjem el
Tudom én értem, és bocsi, hogy belekötök, de szerintem nála sokkal nagyobb sztárok is vannak a földön, akik sokkal többet is letettek az asztalra, mint ő.. egyébként a Last Songot a NY Times is leszavazta, meg rengeteg profi újságíró/kritikus/stb..
2010. június 12. 07:30
Adam Lambert fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 131 Csatolások: 3 Azonosító: 127799 offline |
Jaj WhiteAngel csak Miley-t szidod pedig Selenának egy kis tehetsége van ami fel sem ér Miley-éval! Nem zavar ha szereted Selenát, de azért egy sztárt se kell így lehgurrogni!
Magyarországon és más országokban is nagy sikert aratott mint a HSM.
Miley szerintem profibb is mivel a Hannah Montana 2006-ban, Selenéák sorozata meg 2007-ben alakult.
Miley több filmet is forgatott.
És most irogathatsz nem olvasom el!
MycySmiley
2010. június 12. 08:20
Idézet (Adam Lambert fan @ 2010.06.12. 07:30)
Jaj WhiteAngel csak Miley-t szidod pedig Selenának egy kis tehetsége van ami fel sem ér Miley-éval! Nem zavar ha szereted Selenát, de azért egy sztárt se kell így lehgurrogni!
Miley szerintem profibb is mivel a Hannah Montana 2006-ban, Selenéák sorozata meg 2007-ben alakult.
Erre csak azt tudom mondani hogy mindenkinek megvan a maga véleménye..én nem szeretem,és külön kértem hogy ezért senki ne ugorjon nekem,de úgynézki az ilyesmit hiába kérem
2010. június 12. 09:26
evelin1991új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.04. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 25325 offline |
Én teljes mértékben egyetértek White Angel-lel. Miley-t kezdetben én is szerettem, de mostanra... Hát nem is tudom, lehet hogy ezzel a mostani "vad" stílussal felnőtt akar lenni, de szerintem nem így kell felnőtté válni,mármint amiket mostanában csinál. Nemcsoda, hogy rossz példaképnek tartják.....A felnőttség nem itt kezdődik....bár lehet hogy ez a "vad" stílus egy kitalált reklámfogás....de kitudja.És különben is nem nevezném profinak. attól, hogy szerepelt néhány filmben. Az igazi színészet nem itt kezdődik. Selenát sem nevezném profinak, de őt jobban szeretem. Ő megpróbál normálisan viselkedni felnőtt módjára, nem mint Miley.Nincsenek botrányai, nem csinál őrültségeket. Most őszintén ezt ellehet mondani Miley-ról???Lépten-nyomon az ő nevét hallani, és legtöbbször nem azért, mert ilyen sikeres lett a lemeze, hanem, hogy koncertjén megcsókolta az egyik táncos lányt meg ilyenek. Azt elismerem, hogy a Hannah Montanával nagyon nagy sikert aratott, de csak ennyi..mindig a Hannah Montanával fogják azonosítani, hogy onnan lehet ismerni leginkább. Szóval én nem szeretem és különben is beképzelt lett, gondoljunk csak vissza arra, mikor nem tudták, hogy ő kicsoda és milyen mélységesen fel volt háborodva ez beképzeltségnek tűnik...Am meg más vélemyénye nem érdekel én szeretem , de aki azereti az is gondolkozzon el ezeken a dolgokon, hogy tényleg helyes-e amit tesz...
2010. június 12. 11:47
Adam Lambert fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 131 Csatolások: 3 Azonosító: 127799 offline |
Idézet (WhiteAngel @ 2010.06.12. 08:20)
Erre csak azt tudom mondani hogy mindenkinek megvan a maga véleménye..én nem szeretem,és külön kértem hogy ezért senki ne ugorjon nekem,de úgynézki az ilyesmit hiába kérem
Szerintem nem kéne mindent sértésnek venned!
De úgy tűnik az ember már meg se szólalhat...
2010. június 12. 12:08
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline |
Idézet (WhiteAngel @ 2010.06.12. 08:20)
Hagyd a csudába Ezt már igazán megszokhatnánk
Biztos bennünk van a hiba
(amúgy ahogy látom, erre mindjárt az a válasz, hogy lehurrogjuk a másik kedvencét...legjobb védekezés a támadás mi? )
2010. június 12. 23:46
Lady Suzy |
Idézet (Adam Lambert fan @ 2010.06.12. 11:47)
Szerintem nem kéne mindent sértésnek venned!
Valószínű, hogy most WhiteAngel is ugyanezt gondolja....
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.