ezt a videót én már láttam.nagyon jó és Itt van magyar felirattal!!
Justin Bieber
2010. augusztus 02. 19:28
vivi0403Ashley Tisdale fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.28. Hozzászólás: 3495 Csatolások: 12481 Azonosító: 75313 offline |
1 felhasználónak tetszik:
gossip girl vivian
2010. augusztus 02. 19:41
vivi0403Ashley Tisdale fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.28. Hozzászólás: 3495 Csatolások: 12481 Azonosító: 75313 offline |
Én elejinte nem voltam oda érte.De már imádom.Annyira cuki.És tök jól táncol.Szerintem sokan azért nem szeretik mert híres és egy csomó lány szerelmes belé.Már várom az új klipét mert olvastam hogy már elkészült,de azt nem árulták el hogy melyik lesz!!és törödik a rajongóival ez a videó
irigylem a csajt
[/quote]
irigylem a csajt
[/quote]
2010. augusztus 05. 12:37
Amint láttátok már néhányszor hogy Justin Bieber bal kézzel dedikál és a PEACE jelet is mindig bal kézzel mutatja! Nagyon ritka hangja van de hogy most kiderült hogy balkezes még ritkább ember lett de be kel vallanom hogy én is balkezes vagyok eddig nem szeretem de ma már imádom hogy ballkezes vagyok!!! Ja és a gitár pengetőt is a bal kezébe tartja!
I LOVE BAL KÉZ!!
I LOVE BAL KÉZ!!
2010. augusztus 05. 13:49
Vencsy95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.16. Hozzászólás: 38 Csatolások: 4 Azonosító: 77107 offline |
Idézet (Anett vok @ 2010.08.05. 12:37)
Amint láttátok már néhányszor hogy Justin Bieber bal kézzel dedikál és a PEACE jelet is mindig bal kézzel mutatja! Nagyon ritka hangja van de hogy most kiderült hogy balkezes még ritkább ember lett de be kel vallanom hogy én is balkezes vagyok eddig nem szeretem de ma már imádom hogy ballkezes vagyok!!! Ja és a gitár pengetőt is a bal kezébe tartja!
I LOVE BAL KÉZ!!
I LOVE BAL KÉZ!!
Ez mind tök jó..De csak most jöttél rá, hogy balkezes?Már rég kiderült!De nem baj..Jobb későn mint soha.:)Amúgy meg örülj neki hogy balkezes vagy, én már amióta az eszemet tudom balkezes akartam lenni, de hát nem jött össze.Ez van.:(Mondjuk balkézzel kézilabdázok!:DHa ez jelent valamit..Meg állítólag rejtettbalkezes vagyok, ami annyit jelent, hogy kiskoromban lehetséges volt, hogy balkezes legyek.De nem lettem az.!Sajnos.
2010. augusztus 05. 15:58
Már van róla topic
http://starity.hu/forum/topik/163204-justin-bieber/
http://starity.hu/forum/topik/163204-justin-bieber/
2010. augusztus 05. 16:00
xJustinBieberfanxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 240 Csatolások: 2 Azonosító: 132602 offline |
JB. <333 én is balkezes vagyok.
2010. augusztus 05. 17:43
Én sok mindent tudok róla de én most azon nagyon meglepődtem hogy bal kezes én is bal kezes vagyok de mindent tudok róla pl. van kettő féltesrvére eggyik most született lány van egy öccse is a kedvenc kajája csirkés spagetti kedvenc színe lila kedvenc innivalója narancslé és még sok mindent!!
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.