igen
ez:http://violetta11.wordpress.com/
Van blogod vagy rajongói oldalad?
2014. február 19. 20:49
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline |
Az új blogom neve:
lizlifesecret.blogspot.hu
Légyszi, nézzétek meg, sokat dolgoztam vele és megpróbálom naponta frissíteni. Egy 16 éves lány életéről szól.
Légyszi, nézzétek meg, sokat dolgoztam vele és megpróbálom naponta frissíteni. Egy 16 éves lány életéről szól.
2014. február 20. 14:27
JapaneseGirl۞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 3498 Csatolások: 168 Azonosító: 215737 offline |
Idézet (elavan2000 @ 2014.02.19. 20:49)
Az új blogom neve:
http://mindenkifanfictions.blogspot.hu/
ide mindenki,bármilyen történetet elküldhet.
2014. február 24. 20:18
http://abigailgrayblog.blogspot.hu/
Ez az enyém:) Légyszi nézzetek be, én is mentem a tietekbe, és remélem tetszeni fog^^
Ez az enyém:) Légyszi nézzetek be, én is mentem a tietekbe, és remélem tetszeni fog^^
2014. február 24. 20:27
Idézet (fanicsa @ 2014.02.24. 20:18)
http://abigailgrayblog.blogspot.hu/
Én elolvastam, nekem eddig tetszik
2014. február 25. 21:29
The Brightest Fantasy
Igazából ez egy magánblog ,itt osztom meg a világmegváltó gondolataimat.Ha van valakinek kedve ,nézzen be
Igazából ez egy magánblog ,itt osztom meg a világmegváltó gondolataimat.Ha van valakinek kedve ,nézzen be
2014. február 28. 09:31
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 552 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline |
Fönt van az első fejezet
Harry herceg fanfic,az ő szemszögéből,Diana halála után játszódik,ilyen visszatekintős cuccos.
Jól esne 1 komment
Vagy kattintás...
Harry herceg fanfic,az ő szemszögéből,Diana halála után játszódik,ilyen visszatekintős cuccos.
Jól esne 1 komment
Vagy kattintás...
2014. március 08. 09:12
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline |
Nem az enyém de nézzetek be sokan fent van a 2. rész :3
2014. március 08. 15:02
http://lugnwfanl.blogspot.hu/ Bevezető
Születtem 1990.1.18. nem sírtam fel. Édesanyám elvérzett szülés közben és rá öt hónapra, apukám berakott egy árvaházba, új nevet kaptam.Bianka lettem.8 évesen örökbefogadott egy kedves 2 gyerekes házaspár.Szerettem őket,de nem találtam a helyem a köztük,a vérszerinti testvérek ,nem szerettek engem és mindig kiközösítettek, így 15 évesen elköltöztem otthonról.Amíg Gimnáziumba jártam egy kollégiumban laktam,miután végeztem a középiskolával, egy 2 éves fotós tovább képzésre mentem.Először egy újságnál dolgoztam, nevetségesen olcsó áron,majd később megnyertem egy fotópályázatot.Az első fotómból a kocsimat javítottam meg, ma már egy új kocsit is vehetnék.
Nem rég vettem egy új házat a II. kerültebe, nem nagy ház,minden minimális de szép.
Születtem 1990.1.18. nem sírtam fel. Édesanyám elvérzett szülés közben és rá öt hónapra, apukám berakott egy árvaházba, új nevet kaptam.Bianka lettem.8 évesen örökbefogadott egy kedves 2 gyerekes házaspár.Szerettem őket,de nem találtam a helyem a köztük,a vérszerinti testvérek ,nem szerettek engem és mindig kiközösítettek, így 15 évesen elköltöztem otthonról.Amíg Gimnáziumba jártam egy kollégiumban laktam,miután végeztem a középiskolával, egy 2 éves fotós tovább képzésre mentem.Először egy újságnál dolgoztam, nevetségesen olcsó áron,majd később megnyertem egy fotópályázatot.Az első fotómból a kocsimat javítottam meg, ma már egy új kocsit is vehetnék.
Nem rég vettem egy új házat a II. kerültebe, nem nagy ház,minden minimális de szép.
2014. március 08. 17:16
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Már elég régóta vezetek blogot, de most nyitottam egy újat, remélem lesz valaki aki bele olvas és tetszik is neki.
Ez lenne az: A Halál Angyala
Ez lenne az: A Halál Angyala
2014. március 08. 17:21
Nekem igazából, van de nem szeretném reklámozni, viszont látom sokatoknak van blogspotos blogja ami amúgy nagyon jó, de herótom van a gmailtől így nekem ott már nincs. Na mindegy, van egy oldal ahol nagyon jó kinézetek vannak ha esetleg valaki nem ismerné: blogskins.com ha valaki nem tudja használni keressen meg nyugodtan segítek is. ^^
2014. május 11. 05:58
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2001 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline |
Nézzetek beee:333
TresLeches
TresLeches
2014. július 14. 01:31
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline |
Linkelt szöveg
Ezen a blogon a rajzzal kapcsolatos ismereteimet osztom meg. Tegnap kezdtem el, és nagyon remélem, hogy népszerű blog lesz. Már régebben is próbálkoztam blogokkal, kisebb-nagyobb sikerrel. De ez a blog, szerintem most más lesz. A kis művészlelkeknek nagyon ajánlom, az elején még csak az alapok vannak, aztán egyre komolyabb témák fognak jönni. Mostanában nagyon rákattantam a rajzolásra, és eléggé beleástam magamat a témába. Gondoltam, miért ne hozzak létre egy olyan blogot, ahol megosztom ezeket az ismereteket a nagyvilággal. Ha elolvasod, majd légy oly kedves és vedd a fáradtságot arra, hogy komizz! Köszi
Remélem, hogy tetszeni fog
Ezen a blogon a rajzzal kapcsolatos ismereteimet osztom meg. Tegnap kezdtem el, és nagyon remélem, hogy népszerű blog lesz. Már régebben is próbálkoztam blogokkal, kisebb-nagyobb sikerrel. De ez a blog, szerintem most más lesz. A kis művészlelkeknek nagyon ajánlom, az elején még csak az alapok vannak, aztán egyre komolyabb témák fognak jönni. Mostanában nagyon rákattantam a rajzolásra, és eléggé beleástam magamat a témába. Gondoltam, miért ne hozzak létre egy olyan blogot, ahol megosztom ezeket az ismereteket a nagyvilággal. Ha elolvasod, majd légy oly kedves és vedd a fáradtságot arra, hogy komizz! Köszi
Remélem, hogy tetszeni fog
2014. július 18. 20:48
Sziasztok!(:
Életem első komolyabb blogja, Avril Lavigne, Evan Peters és Chloe Grace Moretz főszereplésével!(: Kommenteket, megjegyzéseket szívesen fogadok, és ha esetleg bejön a sztori iratkozz fel!(:
http://alomfogolany.blogspot.hu/
Életem első komolyabb blogja, Avril Lavigne, Evan Peters és Chloe Grace Moretz főszereplésével!(: Kommenteket, megjegyzéseket szívesen fogadok, és ha esetleg bejön a sztori iratkozz fel!(:
http://alomfogolany.blogspot.hu/
2014. július 18. 20:51
Több blogot is írok de mind privát. Mindegyiket magamnak írom ☺
Címei: Lehetetlenből lehetséges,A szerencse forgandó a játék állandó,Crush
Címei: Lehetetlenből lehetséges,A szerencse forgandó a játék állandó,Crush
2014. augusztus 11. 20:23
Én most kezdtem a blogolást,ha van időtök nézzetek be:www.music-music-and-music.blogspot.hu
2014. augusztus 31. 14:58
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline |
Fanfiction Birodalom
Fanfiction Birodalom: Yaoi
Jelenleg inkább Shingeki no Kyojin/Attack on Titan rajongóknak ajánlom őket, bár igazság szerint a blog fő témája egy SNK Naruto Crossover, de sajna most SNK lázban égek, úgyhogy jelenleg csak olyan fanfictionokat fordítok.
Fanfiction Birodalom: Yaoi
Jelenleg inkább Shingeki no Kyojin/Attack on Titan rajongóknak ajánlom őket, bár igazság szerint a blog fő témája egy SNK Naruto Crossover, de sajna most SNK lázban égek, úgyhogy jelenleg csak olyan fanfictionokat fordítok.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.