képzeld el, hogy a lo que no sabes-t lefordítottam a kolléganőmnek és azóta az lóg neki a faliújságján
Én is remélem, hogy Diego az Haces llover-t választja, egyébként a mai napig nem sikerült megunnom, és kétnaponta legalább meghallgatom, félelmetes számomra még mindig, hogy mennyire betaláltak nálam vele.
Mostanában nem hallgattam bent Cadena dial-t hanem yt-oztunk, úgyhogy sajnos nem hallottam a Toda-t, illetve ott nem, mert azt hiszem szólt nálunk tegnap, bár most a Más mujer a nyerő.
Fb-n majd írok holnap, csak jelenleg el vagyok varázsolva, nem kicsit.
Igen!!! és hihetetlen, hogy nincs meg hq-ban!!!
Én még azt a fotósorozatot szeretném megkaparintani, amiben ez a kép van: (mert szerintem annyira szép )
Malú
2010. június 24. 19:52
HamiaLindavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.07. Hozzászólás: 115 Csatolások: 36 Azonosító: 104317 offline |
2010. június 24. 19:52
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.07. Hozzászólás: 115 Csatolások: 36 Azonosító: 104317 offline |
hopsz véletlen kettő ment
2010. június 24. 20:33
Húha, látom átléptünk a bűvös harmadik oldalra.
Lehet kéne egy petíciót írni Diego-nak, hogy a Haces llover legyen a következő kislemez. Ha már az aug.20-i tűzijátékos kezdeményezés ennyire felkeltette a közvélemény figyelmét (durva, nem?), akkor akár ezzel is elérhetnénk valamit. Na jó, és akkor most visszatértem a valóságba.
"hoy me siento esa mujer, hoy te sigo siendo fiel
con la fuerza y el coraje de la sensibilidad..."
Nem tudom, eddig is hallgattam ezt dalt, de most hogy ennyi szó esett róla, még jobban kezdem szeretni. Na látod, ez az egyik oka, amiért imádok veled beszélgetni, mert annak a vége tuti, hogy valamilyen új imádható dal/dolog lesz a végeredménye!
Ez a kép is nagyon széép. Emlékszem, egyszer egy Epres Panni kép mellett volt a blogodban összehasonlítva, jól dereng? Azt nem tudod kábé, hogy mikori lehet, mikor készülhetett?
Akkor várom majd a leveled, megemlíthetnéd benne, hogy miért is vagy elvarázsolva, jó?
Én ezt a fotót/fotósorozatot is nagyon szeretném megszerezni. Szerintem ezen vmi hihetetlenül szép. Bár most mondd, szerinted van olyan kép, amin mi csúnyának látnánk őt?
(Egyébként köszönöm az záróvizsgás-drukkot! Biztos nagy szerepe van benne, hogy végül sikerült. )
Lehet kéne egy petíciót írni Diego-nak, hogy a Haces llover legyen a következő kislemez. Ha már az aug.20-i tűzijátékos kezdeményezés ennyire felkeltette a közvélemény figyelmét (durva, nem?), akkor akár ezzel is elérhetnénk valamit. Na jó, és akkor most visszatértem a valóságba.
"hoy me siento esa mujer, hoy te sigo siendo fiel
con la fuerza y el coraje de la sensibilidad..."
Nem tudom, eddig is hallgattam ezt dalt, de most hogy ennyi szó esett róla, még jobban kezdem szeretni. Na látod, ez az egyik oka, amiért imádok veled beszélgetni, mert annak a vége tuti, hogy valamilyen új imádható dal/dolog lesz a végeredménye!
Ez a kép is nagyon széép. Emlékszem, egyszer egy Epres Panni kép mellett volt a blogodban összehasonlítva, jól dereng? Azt nem tudod kábé, hogy mikori lehet, mikor készülhetett?
Akkor várom majd a leveled, megemlíthetnéd benne, hogy miért is vagy elvarázsolva, jó?
Én ezt a fotót/fotósorozatot is nagyon szeretném megszerezni. Szerintem ezen vmi hihetetlenül szép. Bár most mondd, szerinted van olyan kép, amin mi csúnyának látnánk őt?
(Egyébként köszönöm az záróvizsgás-drukkot! Biztos nagy szerepe van benne, hogy végül sikerült. )
2010. június 26. 00:32
Képzeld el, hogy ma a Más mujer ordított az autóban, és olyan hihetetlen mert én még máshol csak fülessel hallgatam, meg néha ugye kihangosítva a telt, de az se ugyanaz, mint mikor hangosan ordít egy kis helyen, ami nem a szobád, hihetetlen!!!
Sajnos nem tudom, hogy mikor készültek a képek, bár ha nagyon akarnám be lehetne saccolni, mert ugye hol ilyen haja volt, hol olyan..
Hajajaaaj van olyan kép, amit szerintem letagadna, azért Aprendíz környékén van néhány erotikus kép, amit inkább utcalányosnak mondanék, azt ha utánam dobnák sem kellene hq-ban.
Örülök, hogy legalább a szorításommal hozzájárulhattam a záróvizsgád sikeréhez!
Sajnos nem tudom, hogy mikor készültek a képek, bár ha nagyon akarnám be lehetne saccolni, mert ugye hol ilyen haja volt, hol olyan..
Hajajaaaj van olyan kép, amit szerintem letagadna, azért Aprendíz környékén van néhány erotikus kép, amit inkább utcalányosnak mondanék, azt ha utánam dobnák sem kellene hq-ban.
Örülök, hogy legalább a szorításommal hozzájárulhattam a záróvizsgád sikeréhez!
2010. június 26. 10:06
Jaj és azt elfelejtettem írni, pedig akartam, hogy a Más mujer-t David de María szerezte
2010. június 26. 12:38
dorka555 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.16. Hozzászólás: 2204 Csatolások: 59 Azonosító: 90383 offline |
Jó, hogy nyitottátok ezt a topicot is, mert amúgy is nagyon szeretem a spanyol zenét, és ha már spanyolul tanulok, akkor hallgassak spayol zenét! végülis most csak David Bisbal-ra és Alejandro Sanz-ra vagyok ráfüggve, de szerintem Malú is a kedvencek között lesz:)
2010. június 26. 12:44
Szerintem a spanyol nyelvű zenék nagyon jó segítségedre lesznek a nyelvtanulásban, ez nálam is így volt, és szerintem Lindánál is. Úgyhogy sok sikert hozzá, gyönyörű nyelv.
Annak meg külön örülünk, ha más is felfedezi Malú tehetségét.
2010. június 26. 13:02
dorka555 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.16. Hozzászólás: 2204 Csatolások: 59 Azonosító: 90383 offline |
Idézet (Liza89 @ 2010.06.26. 12:44)
Szerintem a spanyol nyelvű zenék nagyon jó segítségedre lesznek a nyelvtanulásban, ez nálam is így volt, és szerintem Lindánál is. Úgyhogy sok sikert hozzá, gyönyörű nyelv.
köszy:)
2010. június 26. 20:17
Idézet (HamiaLinda @ 2010.06.26. 10:06)
Jaj és azt elfelejtettem írni, pedig akartam, hogy a Más mujer-t David de María szerezte
Ezt tudtam kivételesen. Olvastam vmelyik fórumon, és nem felejtettem el, képzeld. Meg asszem vannak közös képek, amin Malú, Marta és David vannak.
Amúgy nem tudom, hogy ezt a dalt ismeritek-e (lehet Linda, hogy te már egyszer linkelted blogon/fb-n? ), de én még mindig tudok újdonságokra bukkanni Malú-val kapcsolatban.
2010. június 27. 09:53
Ismertem! viszont fogalmam sincs a dal keletkezésének körülményeiről. de hidd el, hogy lehet még találni, mármint ez a nő mindenhol ott van!!!
Az elmúlt napokban főleg Malú-t hallgattam, (meg persze Merche új dalát ) és annyira, de annyira várom az új albumot, és rájöttem arra, hogy végülis nekem már annyira mindegy, hogy melyik vonalat fogja erősíteni (jó tücc-tüccbe meg metálba azért ne csapjon át), de ha végignézek azon, amiket énekelt eddig, akár egyedül, feldolgozásban, duettben, nem volt olyan, amit ne hallgatnék szívesen, illetve az első 3 albumáról azért van, amit, ha nem muszáj, akkor nem kapcsolok be, de azok inkább annak köszönhetőek, hogy a hangja még sokkal gyengébb volt, mint most. Viszont egy Desafío vagy egy Dicen por ahí stílusú dalnak, mindenképp lennie kell az albumon!!!!!
Ezt ismered? (bár a srác hangja nekem annyira fura, hogy jaaj)
Az elmúlt napokban főleg Malú-t hallgattam, (meg persze Merche új dalát ) és annyira, de annyira várom az új albumot, és rájöttem arra, hogy végülis nekem már annyira mindegy, hogy melyik vonalat fogja erősíteni (jó tücc-tüccbe meg metálba azért ne csapjon át), de ha végignézek azon, amiket énekelt eddig, akár egyedül, feldolgozásban, duettben, nem volt olyan, amit ne hallgatnék szívesen, illetve az első 3 albumáról azért van, amit, ha nem muszáj, akkor nem kapcsolok be, de azok inkább annak köszönhetőek, hogy a hangja még sokkal gyengébb volt, mint most. Viszont egy Desafío vagy egy Dicen por ahí stílusú dalnak, mindenképp lennie kell az albumon!!!!!
Ezt ismered? (bár a srác hangja nekem annyira fura, hogy jaaj)
2010. június 27. 19:27
Idézet
de hidd el, hogy lehet még találni, mármint ez a nő mindenhol ott van!!!
Azt vettem észre. Ezt a videót is pont akkor láttam, mikor a másikra rábukkantam, néztem is, hogy basszus, ezeket még eddig nem is hallottam, vagy legalábbis nem emlékszem rá, pedig milyen jók már!
Új album, jaj, ha már legalább egy dátum lenne (nem mintha Merche-nél sokat számított volna, nem? ), mert akkor tudnám mihez tartani magam, de így...
A stílus nekem is mindegy. Na jó, az elektronikus, a rap meg az olyan stílusok, amiket elképzelni sem lehet Malú-val, azok nem hiányoznának az új korongra, de bármi más jöhet.
Mondjuk, ha választani lehetne, én szeretnék egy A esto le llamas amor vagy Qué esperabas típusú számot. Ááá, vagy egy Te conozco desde siempre-re hajazót! Jó lenne már, ha itt tartanánk egyébként, bár például ez a Merche-s várakozás kicsit taccsra tesz idegileg, de aztán annál nagyobb az élvezet, mikor megvan az új album.
Na és akkor tornacipősMalú. (Mielőtt visszakúszom a tételeimhez, amikből még mindig annyi vaaaan... ) Úgy bírom, hogy bármilyen stílusú ruhát vesz fel, az mindig tök jól áll neki!
2010. június 28. 21:06
Én sokkal jobban szeretem azért, mikor ilyen sportosan öltözködik, bár tény, hogy kiöltözve se mutat rosszul, de ahhoz, amit képvisel számomra, sokkal jobban illik a sportcipő+farmer, no meg kiegészítők!!!
Szerintem a dátummal sem lennénk megsegítve, mert hát ugye azt még mindig lehet tologatni, és bár most tényleg nincs sok fellépése a nyárra, de én mégis úgy érzem, hogy jövő év eleje lesz ebből, de nem bánom, ha nem lesz igazam, és túloztam!
Jaaj jöhet Que esperabaaaas is!!!!!! meg sabes bien mostanában olyan sokat hallgatom
Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de engem rendesen idegesít, ha olyan videót kell nézni, amin playback megy!!! Mikor annyira jól tudja élőben, nem is értem.. tényleg nem..:S Ez most csak azért jutott eszembe, mert pont a sabes bien-t néztem előbb így, és le kellett kapcsolnom.
Merchenel amúgy most tetszettek ezek a dalrészletek, bár nem tudom, mi értelem van 10szer felrakni ugyanazt, de mindegy.. viszont ez annyira tetszik, hogy eddig még nem is tűnt fel, csak most "si la distancia hace el olvido como te siento aqui conmigo? "
Határozottan kellene nekünk egy Merche topik.
Végére természetesen Malú, mert annyira tetszik ahogy ezt énekli:
Szerintem a dátummal sem lennénk megsegítve, mert hát ugye azt még mindig lehet tologatni, és bár most tényleg nincs sok fellépése a nyárra, de én mégis úgy érzem, hogy jövő év eleje lesz ebből, de nem bánom, ha nem lesz igazam, és túloztam!
Jaaj jöhet Que esperabaaaas is!!!!!! meg sabes bien mostanában olyan sokat hallgatom
Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de engem rendesen idegesít, ha olyan videót kell nézni, amin playback megy!!! Mikor annyira jól tudja élőben, nem is értem.. tényleg nem..:S Ez most csak azért jutott eszembe, mert pont a sabes bien-t néztem előbb így, és le kellett kapcsolnom.
Merchenel amúgy most tetszettek ezek a dalrészletek, bár nem tudom, mi értelem van 10szer felrakni ugyanazt, de mindegy.. viszont ez annyira tetszik, hogy eddig még nem is tűnt fel, csak most "si la distancia hace el olvido como te siento aqui conmigo? "
Határozottan kellene nekünk egy Merche topik.
Végére természetesen Malú, mert annyira tetszik ahogy ezt énekli:
2010. június 28. 21:07
Jah és 6an vagyunk!!!
2010. június 29. 10:07
Idézet (HamiaLinda @ 2010.06.28. 21:07)
Jah és 6an vagyunk!!!
Nagyon helyes.
Én azért azt nagyon remélem, hogy az, hogy kevés fellépése van a nyárra egyenes arányban következik abból, hogy új dalokat készítenek az új albumra.
Nekem most Te conozco desde siempre-s korszakom van. Megint. Ez szól, ha tanulok, ha futni/biciklini megyek, lefekvés előtt, szóval mindig. Tipikus szenvedélyes-nyári dal.
Azért túlnyomó részt élőben énekel, ha a yt-s videókat nézzük, aminek nagyon örülök. Talán ezekben a tévé műsorokban megy leginkább playback-ről, aminek én sem tudom, mi értelme van, meg, hogy ki dönti el, hogy nem élő produkció lesz...
Szeretem ezt a dalt. Ráadásul olyan szép a videóban (a körömlakkjáról meg nem is beszélek... )!
Egyébként a Merche-topik nagyon jó ötlet lenne... ha már így szóba hoztad...
És akkor így a végére egy jó nagy kép. Kár, hogy nincs több ilyen hatalmas méretű...
2010. június 30. 13:24
Jaaaaj ez a kéééép! Hogy te milyen kincseket találsz!!!
Láttad ezt??? Bár biztos láttad, de ez csak azt erősíti, amit te írtál, hogy azért van kevés koncertfellépése, hehe
"! Os tengo un poco abandonados por el disco...! Tengo muchiiiiiisimasss ganas de veros!!! Ya queda menos!!!"
Te conozco desde siempre-re én is ráharaptam most így, hogy említetted.
Azért azt annyira sajnálom, hogy van néhány dal, amit nem énekel élőben, mármint szinte sose, például az Hojas secas is annyira de annyira ott van, sőt a rajongók még aláírást is gyűjtöttek, hogy tegye bele a koncert dallistájába, eddig eredménytelenül..
Körömlakkról jut eszembe, hogy a Nadie klipjében egyedül az az ami idegesít, mert oda annyira nem hiányzott az a szín.
Ezt a cikket láttad már? 2in1
Láttad ezt??? Bár biztos láttad, de ez csak azt erősíti, amit te írtál, hogy azért van kevés koncertfellépése, hehe
"! Os tengo un poco abandonados por el disco...! Tengo muchiiiiiisimasss ganas de veros!!! Ya queda menos!!!"
Te conozco desde siempre-re én is ráharaptam most így, hogy említetted.
Azért azt annyira sajnálom, hogy van néhány dal, amit nem énekel élőben, mármint szinte sose, például az Hojas secas is annyira de annyira ott van, sőt a rajongók még aláírást is gyűjtöttek, hogy tegye bele a koncert dallistájába, eddig eredménytelenül..
Körömlakkról jut eszembe, hogy a Nadie klipjében egyedül az az ami idegesít, mert oda annyira nem hiányzott az a szín.
Ezt a cikket láttad már? 2in1
2010. június 30. 13:26
Azért az a szalagcím nagyon komoly, hogy "qué dirá 'Be' cuando lo vea?"
Akkor még szerepeltek a sorozatban egyébként?
Akkor még szerepeltek a sorozatban egyébként?
2010. június 30. 14:23
Megvannak a forrásaim. Csak mondom, olyan kevés a jó minőségű kép, pedig hát Malú szerintem nagyon jó alanya a HQ fotóknak.
Olvastaaaaam! Még jó, akartam is írni, csak aztán "hívtak" az záróvizsga tételek, és ki is ment a fejemből. Még ugráltam is kicsit örömömben, bár ki tudja, hogy az album készítésének melyik részében járnak, de akkor is: lesz új album!!
A Hojas secas nincs benne a koncertprogramban? De furcsa! Őszintén szólva nekem fel se tűnt, de most, hogy mondod...
Amúgy a Vive-s koncerteken milyen más dalokat szokott még előadni? Gondolom az alapok: Diles, No voy a cambiar, ezeket, nem?
Azért azt sajnálom, hogy sok száma van régebbi albumokról, amit szerintem koncerten sosem adott elő...
Olala! Láttam már ezt a cikket, de azért jó felidézni. Amikor Malú legelőször volt a sorozatban, akkor még ők voltak a főszereplők, mert az a 172. részben volt, és a 477.-ig ők voltak a főhősök. Aztán másodjára már az új szereplők esküvőjén volt jelen a señorita. Egyébként a szalagcím tényleg jó. Nekem is van lementve egy kis cikk, ott is beletaláltak a közepébe.
Mondjuk én az első "látogatását" azért is kedvelem jobban, mert itt a No voy a cambiar-t énekli, és azt jobban szeretem, mint az El fallo de tu piel-t.
Amúgy azt vettem észre, hogy Malú mindig jól beválogat a klipjeinél, ha pasik is szerepelnek benne. Ugye itt a No voy a cambiar, meg az A esto le llamas amor-nál is nagyon stimmel a hokis srác. Meg duett-partnereknek olyanok mint Manu Carrasco, Diego Martín, David Demaría vagy Alejandro Sanz... hát nem tudom, cserélnék vele néhanapján.
Olvastaaaaam! Még jó, akartam is írni, csak aztán "hívtak" az záróvizsga tételek, és ki is ment a fejemből. Még ugráltam is kicsit örömömben, bár ki tudja, hogy az album készítésének melyik részében járnak, de akkor is: lesz új album!!
A Hojas secas nincs benne a koncertprogramban? De furcsa! Őszintén szólva nekem fel se tűnt, de most, hogy mondod...
Amúgy a Vive-s koncerteken milyen más dalokat szokott még előadni? Gondolom az alapok: Diles, No voy a cambiar, ezeket, nem?
Azért azt sajnálom, hogy sok száma van régebbi albumokról, amit szerintem koncerten sosem adott elő...
Olala! Láttam már ezt a cikket, de azért jó felidézni. Amikor Malú legelőször volt a sorozatban, akkor még ők voltak a főszereplők, mert az a 172. részben volt, és a 477.-ig ők voltak a főhősök. Aztán másodjára már az új szereplők esküvőjén volt jelen a señorita. Egyébként a szalagcím tényleg jó. Nekem is van lementve egy kis cikk, ott is beletaláltak a közepébe.
Mondjuk én az első "látogatását" azért is kedvelem jobban, mert itt a No voy a cambiar-t énekli, és azt jobban szeretem, mint az El fallo de tu piel-t.
Amúgy azt vettem észre, hogy Malú mindig jól beválogat a klipjeinél, ha pasik is szerepelnek benne. Ugye itt a No voy a cambiar, meg az A esto le llamas amor-nál is nagyon stimmel a hokis srác. Meg duett-partnereknek olyanok mint Manu Carrasco, Diego Martín, David Demaría vagy Alejandro Sanz... hát nem tudom, cserélnék vele néhanapján.
1 felhasználónak tetszik:
HamiaLinda
2010. június 30. 19:58
Azért a nyárnak elégnek kell lennie szerintem, főleg, hogy azért neki írják a dalokat, szóval nagyon nem eshet alkotói válságba.
Képzeld, hogy nincs! Egy Cadena Dial-os koncerten énekelte és annyi.. lesújtó a hír sajnos! Húúú Barcelonaban a Vive-ről mindegyik volt kivéve ez meg a Como te olvido, ezenkívül, lehet, hogy már nem emlékszem mindegyikre, ami eléggé helytelen, de az idő kifog rajtam.. aprendiz, me quedo grande tu amor, duele, sin ti todo anda mal, toda, no voy a cambiar, aulili, llanto lloro, enamorada, diles, no me extrana nada, si estoy loca, te conozco desde siempre, como una flor kicsit komolyan nyomta, el kell ismerni
Én is jobban szeretem a No voy a cambiar-t!!! El fallo de tu piel valamiért nálam nem dob akkorát, lehet nem érzem eléggé át a dalt, vagy nem is tudom! Gyűjtsünk aláírást, hogy a BK-ban is fellépjen!
Jaja, bár én jobban szeretem azokat a dalokat, mikor egyedül tombol. Si estoy loca-t ha kikockázod vannak olyan pillanatok, mikor olyan arcot vág, hogy ha nem tudnám mi van, akkor félnék tőle!
Akarok egy törős-zúzós klippet tőle! vagy olyan ütőset, mint a por una vez, remegni akarok én is!
Képzeld, hogy nincs! Egy Cadena Dial-os koncerten énekelte és annyi.. lesújtó a hír sajnos! Húúú Barcelonaban a Vive-ről mindegyik volt kivéve ez meg a Como te olvido, ezenkívül, lehet, hogy már nem emlékszem mindegyikre, ami eléggé helytelen, de az idő kifog rajtam.. aprendiz, me quedo grande tu amor, duele, sin ti todo anda mal, toda, no voy a cambiar, aulili, llanto lloro, enamorada, diles, no me extrana nada, si estoy loca, te conozco desde siempre, como una flor kicsit komolyan nyomta, el kell ismerni
Én is jobban szeretem a No voy a cambiar-t!!! El fallo de tu piel valamiért nálam nem dob akkorát, lehet nem érzem eléggé át a dalt, vagy nem is tudom! Gyűjtsünk aláírást, hogy a BK-ban is fellépjen!
Jaja, bár én jobban szeretem azokat a dalokat, mikor egyedül tombol. Si estoy loca-t ha kikockázod vannak olyan pillanatok, mikor olyan arcot vág, hogy ha nem tudnám mi van, akkor félnék tőle!
Akarok egy törős-zúzós klippet tőle! vagy olyan ütőset, mint a por una vez, remegni akarok én is!
2010. június 30. 20:13
Akkor őszre-télre várjuk az új albumot? És mi legyen a címe? Kíváncsi leszek, hogy milyen stílusú korong lesz, mármint a Vive azért nagyon erőteljes, érzelmes volt szerintem, vajon az új album mennyire fog erre hajazni?
Ahogy látom a nagy slágereket mindig beszorítja a programba, az újakról meg nem is beszélek. Nekem azért egy Eres el agua, vagy egy Por una vez is beleférne, főleg ez az utóbbi. Bár ezt szerintem pont neked nem kell részleteznem.
Ez hatalmas ötlet, Malút a Barátok köztbe! Hihetetlen, hogy mik eszedbe nem jutnak, zseniális. És őszintén szólva nem kétlem, hogy felpörgetné kicsit az eseményeket. Vagy akár a Jóban Rosszban új főcímdalát is énekelhetné!
Én is kívánós vagyok az újdonságokra Malúval kapcsolatban. Egy album előzetes dalt már tőle is szívesen elviselnék, bár ők szerintem még nem tartanak abban a fázisban, mint Merche-ék (láttam, nyitottál topikot neki. )
Azt hiszem, ez a videó tetszeni fog. Igaz, nem élő, de koncertfelvételek vannak a zenéi alatt és... elképesztő.
Ahogy látom a nagy slágereket mindig beszorítja a programba, az újakról meg nem is beszélek. Nekem azért egy Eres el agua, vagy egy Por una vez is beleférne, főleg ez az utóbbi. Bár ezt szerintem pont neked nem kell részleteznem.
Ez hatalmas ötlet, Malút a Barátok köztbe! Hihetetlen, hogy mik eszedbe nem jutnak, zseniális. És őszintén szólva nem kétlem, hogy felpörgetné kicsit az eseményeket. Vagy akár a Jóban Rosszban új főcímdalát is énekelhetné!
Én is kívánós vagyok az újdonságokra Malúval kapcsolatban. Egy album előzetes dalt már tőle is szívesen elviselnék, bár ők szerintem még nem tartanak abban a fázisban, mint Merche-ék (láttam, nyitottál topikot neki. )
Azt hiszem, ez a videó tetszeni fog. Igaz, nem élő, de koncertfelvételek vannak a zenéi alatt és... elképesztő.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.