Starity

Malú

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. június 24. 19:52 #41
HamiaLinda
HamiaLinda
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 115
Csatolások: 36
Azonosító: 104317
képzeld el, hogy a lo que no sabes-t lefordítottam a kolléganőmnek és azóta az lóg neki a faliújságján biggrin.gif

Én is remélem, hogy Diego az Haces llover-t választja, egyébként a mai napig nem sikerült megunnom, és kétnaponta legalább meghallgatom, félelmetes számomra még mindig, hogy mennyire betaláltak nálam vele. wub.gif

Mostanában nem hallgattam bent Cadena dial-t hanem yt-oztunk, úgyhogy sajnos nem hallottam a Toda-t, illetve ott nem, mert azt hiszem szólt nálunk tegnap, bár most a Más mujer a nyerő. wub.gif

Fb-n majd írok holnap, csak jelenleg el vagyok varázsolva, nem kicsit. biggrin.gif

Igen!!! és hihetetlen, hogy nincs meg hq-ban!!!
Én még azt a fotósorozatot szeretném megkaparintani, amiben ez a kép van: (mert szerintem annyira szép wub.gif )
2010. június 24. 19:52 #42
HamiaLinda
HamiaLinda
visszatérő vendég
hopsz véletlen kettő ment blush.gif
2010. június 24. 20:33 #43
- törölt felhasználó -    
Húha, látom átléptünk a bűvös harmadik oldalra. laugh.gif

Lehet kéne egy petíciót írni Diego-nak, hogy a Haces llover legyen a következő kislemez. thumbsup.gif Ha már az aug.20-i tűzijátékos kezdeményezés ennyire felkeltette a közvélemény figyelmét (durva, nem?), akkor akár ezzel is elérhetnénk valamit. blush.gif Na jó, és akkor most visszatértem a valóságba. laugh.gif

"hoy me siento esa mujer, hoy te sigo siendo fiel
con la fuerza y el coraje de la sensibilidad...
"
Nem tudom, eddig is hallgattam ezt dalt, de most hogy ennyi szó esett róla, még jobban kezdem szeretni. blush.gif Na látod, ez az egyik oka, amiért imádok veled beszélgetni, mert annak a vége tuti, hogy valamilyen új imádható dal/dolog lesz a végeredménye! laugh.gif

Ez a kép is nagyon széép. wub.gif Emlékszem, egyszer egy Epres Panni kép mellett volt a blogodban összehasonlítva, jól dereng? unsure.gif Azt nem tudod kábé, hogy mikori lehet, mikor készülhetett? smileeee.gif

Akkor várom majd a leveled, megemlíthetnéd benne, hogy miért is vagy elvarázsolva, jó? biggrin.gif

Én ezt a fotót/fotósorozatot is nagyon szeretném megszerezni. Szerintem ezen vmi hihetetlenül szép. blush.gif Bár most mondd, szerinted van olyan kép, amin mi csúnyának látnánk őt? laugh.gif

(Egyébként köszönöm az záróvizsgás-drukkot! Biztos nagy szerepe van benne, hogy végül sikerült. laugh.gif )
2010. június 26. 00:32 #44
HamiaLinda
HamiaLinda
visszatérő vendég
Képzeld el, hogy ma a Más mujer ordított az autóban, és olyan hihetetlen mert én még máshol csak fülessel hallgatam, meg néha ugye kihangosítva a telt, de az se ugyanaz, mint mikor hangosan ordít egy kis helyen, ami nem a szobád, hihetetlen!!! biggrin.gif wub.gif

Sajnos nem tudom, hogy mikor készültek a képek, bár ha nagyon akarnám be lehetne saccolni, mert ugye hol ilyen haja volt, hol olyan.. biggrin.gif

Hajajaaaj van olyan kép, amit szerintem letagadna, azért Aprendíz környékén van néhány erotikus kép, amit inkább utcalányosnak mondanék, azt ha utánam dobnák sem kellene hq-ban. biggrin.gif

Örülök, hogy legalább a szorításommal hozzájárulhattam a záróvizsgád sikeréhez!biggrin.gif
2010. június 26. 10:06 #45
HamiaLinda
HamiaLinda
visszatérő vendég
Jaj és azt elfelejtettem írni, pedig akartam, hogy a Más mujer-t David de María szerezte biggrin.gif
2010. június 26. 12:38 #46
dorka555
dorka555

Státusz"solo me voy a levantar como un rascacielo" ♥
Hozzászólás: 2204
Csatolások: 59
Azonosító: 90383
Jó, hogy nyitottátok ezt a topicot is, mert amúgy is nagyon szeretem a spanyol zenét, és ha már spanyolul tanulok, akkor hallgassak spayol zenét! végülis most csak David Bisbal-ra és Alejandro Sanz-ra vagyok ráfüggve, de szerintem Malú is a kedvencek között lesz:)
2010. június 26. 12:44 #47
- törölt felhasználó -    
Szerintem a spanyol nyelvű zenék nagyon jó segítségedre lesznek a nyelvtanulásban, ez nálam is így volt, és szerintem Lindánál is. smileeee.gif Úgyhogy sok sikert hozzá, gyönyörű nyelv. blush.gif laugh.gif

Annak meg külön örülünk, ha más is felfedezi Malú tehetségét. smileeee.gif wink.gif

2010. június 26. 13:02 #48
dorka555
dorka555

Státusz"solo me voy a levantar como un rascacielo" ♥
Hozzászólás: 2204
Csatolások: 59
Azonosító: 90383
Idézet (Liza89 @ 2010.06.26. 12:44)
Szerintem a spanyol nyelvű zenék nagyon jó segítségedre lesznek a nyelvtanulásban, ez nálam is így volt, és szerintem Lindánál is.  smileeee.gif Úgyhogy sok sikert hozzá, gyönyörű nyelv.  blush.gif  laugh.gif 
Annak meg külön örülünk, ha más is felfedezi Malú tehetségét.  smileeee.gif  wink.gif

köszy:)
2010. június 26. 20:17 #49
- törölt felhasználó -    
Idézet (HamiaLinda @ 2010.06.26. 10:06)
Jaj és azt elfelejtettem írni, pedig akartam, hogy a Más mujer-t David de María szerezte biggrin.gif

Ezt tudtam kivételesen. Olvastam vmelyik fórumon, és nem felejtettem el, képzeld. laugh.gif Meg asszem vannak közös képek, amin Malú, Marta és David vannak. smileeee.gif

Amúgy nem tudom, hogy ezt a dalt ismeritek-e (lehet Linda, hogy te már egyszer linkelted blogon/fb-n? unsure.gif ), de én még mindig tudok újdonságokra bukkanni Malú-val kapcsolatban. laugh.gif

2010. június 27. 09:53 #50
HamiaLinda
HamiaLinda
visszatérő vendég
Ismertem!biggrin.gif viszont fogalmam sincs a dal keletkezésének körülményeiről.biggrin.gif de hidd el, hogy lehet még találni, mármint ez a nő mindenhol ott van!!! biggrin.gif

Az elmúlt napokban főleg Malú-t hallgattam, (meg persze Merche új dalát wub.gif ) és annyira, de annyira várom az új albumot, és rájöttem arra, hogy végülis nekem már annyira mindegy, hogy melyik vonalat fogja erősíteni (jó tücc-tüccbe meg metálba azért ne csapjon át), de ha végignézek azon, amiket énekelt eddig, akár egyedül, feldolgozásban, duettben, nem volt olyan, amit ne hallgatnék szívesen, illetve az első 3 albumáról azért van, amit, ha nem muszáj, akkor nem kapcsolok be, de azok inkább annak köszönhetőek, hogy a hangja még sokkal gyengébb volt, mint most. Viszont egy Desafío vagy egy Dicen por ahí stílusú dalnak, mindenképp lennie kell az albumon!!!!! biggrin.gif

Ezt ismered? biggrin.gif (bár a srác hangja nekem annyira fura, hogy jaaj)
2010. június 27. 19:27 #51
- törölt felhasználó -    
Idézet
de hidd el, hogy lehet még találni, mármint ez a nő mindenhol ott van!!!

Azt vettem észre. laugh.gif Ezt a videót is pont akkor láttam, mikor a másikra rábukkantam, néztem is, hogy basszus, ezeket még eddig nem is hallottam, vagy legalábbis nem emlékszem rá, pedig milyen jók már! laugh.gif

Új album, jaj, ha már legalább egy dátum lenne (nem mintha Merche-nél sokat számított volna, nem? laugh.gif), mert akkor tudnám mihez tartani magam, de így... laugh.gif
A stílus nekem is mindegy. Na jó, az elektronikus, a rap meg az olyan stílusok, amiket elképzelni sem lehet Malú-val, azok nem hiányoznának az új korongra, de bármi más jöhet. cool.gif

Mondjuk, ha választani lehetne, én szeretnék egy A esto le llamas amor vagy Qué esperabas típusú számot. Ááá, vagy egy Te conozco desde siempre-re hajazót! blush.gif Jó lenne már, ha itt tartanánk egyébként, bár például ez a Merche-s várakozás kicsit taccsra tesz idegileg, de aztán annál nagyobb az élvezet, mikor megvan az új album. laugh.gif

Na és akkor tornacipősMalú. laugh.gif (Mielőtt visszakúszom a tételeimhez, amikből még mindig annyi vaaaan... dry.gif unsure.gif) Úgy bírom, hogy bármilyen stílusú ruhát vesz fel, az mindig tök jól áll neki! wub.gif
2010. június 28. 21:06 #52
HamiaLinda
HamiaLinda
visszatérő vendég
Én sokkal jobban szeretem azért, mikor ilyen sportosan öltözködik, bár tény, hogy kiöltözve se mutat rosszul, de ahhoz, amit képvisel számomra, sokkal jobban illik a sportcipő+farmer, no meg kiegészítők!!! biggrin.gif

Szerintem a dátummal sem lennénk megsegítve, mert hát ugye azt még mindig lehet tologatni, és bár most tényleg nincs sok fellépése a nyárra, de én mégis úgy érzem, hogy jövő év eleje lesz ebből, de nem bánom, ha nem lesz igazam, és túloztam! biggrin.gif wub.gif

Jaaj jöhet Que esperabaaaas is!!!!!! biggrin.gif meg sabes bien wub.gif mostanában olyan sokat hallgatom biggrin.gif

Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de engem rendesen idegesít, ha olyan videót kell nézni, amin playback megy!!! Mikor annyira jól tudja élőben, nem is értem.. tényleg nem..:S Ez most csak azért jutott eszembe, mert pont a sabes bien-t néztem előbb így, és le kellett kapcsolnom. biggrin.gif

Merchenel amúgy most tetszettek ezek a dalrészletek, bár nem tudom, mi értelem van 10szer felrakni ugyanazt, de mindegy.. laugh.gif viszont ez annyira tetszik, hogy eddig még nem is tűnt fel, csak most "si la distancia hace el olvido como te siento aqui conmigo? "
Határozottan kellene nekünk egy Merche topik. biggrin.gif

Végére természetesen Malú, mert annyira tetszik ahogy ezt énekli: wub.gif

2010. június 28. 21:07 #53
HamiaLinda
HamiaLinda
visszatérő vendég
Jah és 6an vagyunk!!! thumbsup.gif biggrin.gif
2010. június 29. 10:07 #54
- törölt felhasználó -    
Idézet (HamiaLinda @ 2010.06.28. 21:07)
Jah és 6an vagyunk!!!  thumbsup.gif  biggrin.gif

Nagyon helyes. biggrin.gif thumbsup.gif

Én azért azt nagyon remélem, hogy az, hogy kevés fellépése van a nyárra egyenes arányban következik abból, hogy új dalokat készítenek az új albumra. laugh.gif

Nekem most Te conozco desde siempre-s korszakom van. Megint. laugh.gif Ez szól, ha tanulok, ha futni/biciklini megyek, lefekvés előtt, szóval mindig. laugh.gif Tipikus szenvedélyes-nyári dal. wub.gif

Azért túlnyomó részt élőben énekel, ha a yt-s videókat nézzük, aminek nagyon örülök. smileeee.gif Talán ezekben a tévé műsorokban megy leginkább playback-ről, aminek én sem tudom, mi értelme van, meg, hogy ki dönti el, hogy nem élő produkció lesz... dry.gif

Szeretem ezt a dalt. Ráadásul olyan szép a videóban (a körömlakkjáról meg nem is beszélek... blush.gif)!

Egyébként a Merche-topik nagyon jó ötlet lenne... ha már így szóba hoztad... tongue.gif laugh.gif

És akkor így a végére egy jó nagy kép. Kár, hogy nincs több ilyen hatalmas méretű... dry.gif
2010. június 30. 13:24 #55
HamiaLinda
HamiaLinda
visszatérő vendég
Jaaaaj ez a kéééép! biggrin.gif Hogy te milyen kincseket találsz!!! wub.gif beer.gif

Láttad ezt??? Bár biztos láttad, de ez csak azt erősíti, amit te írtál, hogy azért van kevés koncertfellépése, hehe wub.gif
"! Os tengo un poco abandonados por el disco...! Tengo muchiiiiiisimasss ganas de veros!!! Ya queda menos!!!"

Te conozco desde siempre-re én is ráharaptam most így, hogy említetted. biggrin.gif

Azért azt annyira sajnálom, hogy van néhány dal, amit nem énekel élőben, mármint szinte sose, például az Hojas secas is annyira de annyira ott van, sőt a rajongók még aláírást is gyűjtöttek, hogy tegye bele a koncert dallistájába, eddig eredménytelenül.. sad.gif

Körömlakkról jut eszembe, hogy a Nadie klipjében egyedül az az ami idegesít, mert oda annyira nem hiányzott az a szín. biggrin.gif

Ezt a cikket láttad már? biggrin.gif 2in1 wub.gif

2010. június 30. 13:26 #56
HamiaLinda
HamiaLinda
visszatérő vendég
Azért az a szalagcím nagyon komoly, hogy "qué dirá 'Be' cuando lo vea?" biggrin.gif
Akkor még szerepeltek a sorozatban egyébként? ohmy.gif
2010. június 30. 14:23 #57
- törölt felhasználó -    
Megvannak a forrásaim. wub.gif Csak mondom, olyan kevés a jó minőségű kép, pedig hát Malú szerintem nagyon jó alanya a HQ fotóknak. cool.gif

Olvastaaaaam! Még jó, akartam is írni, csak aztán "hívtak" az záróvizsga tételek, és ki is ment a fejemből. laugh.gif Még ugráltam is kicsit örömömben, bár ki tudja, hogy az album készítésének melyik részében járnak, de akkor is: lesz új album!! thumbsup.gif

A Hojas secas nincs benne a koncertprogramban? blink.gif De furcsa! Őszintén szólva nekem fel se tűnt, de most, hogy mondod...
Amúgy a Vive-s koncerteken milyen más dalokat szokott még előadni? Gondolom az alapok: Diles, No voy a cambiar, ezeket, nem?
Azért azt sajnálom, hogy sok száma van régebbi albumokról, amit szerintem koncerten sosem adott elő... unsure.gif

Olala! wub.gif Láttam már ezt a cikket, de azért jó felidézni. biggrin.gif Amikor Malú legelőször volt a sorozatban, akkor még ők voltak a főszereplők, mert az a 172. részben volt, és a 477.-ig ők voltak a főhősök. laugh.gif Aztán másodjára már az új szereplők esküvőjén volt jelen a señorita. rolleyes.gif Egyébként a szalagcím tényleg jó. laugh.gif Nekem is van lementve egy kis cikk, ott is beletaláltak a közepébe. biggrin.gif

http://img199.imageshack.us/img199/1541/n1181426487111152863852.jpg

Mondjuk én az első "látogatását" azért is kedvelem jobban, mert itt a No voy a cambiar-t énekli, és azt jobban szeretem, mint az El fallo de tu piel-t. blush.gif

Amúgy azt vettem észre, hogy Malú mindig jól beválogat a klipjeinél, ha pasik is szerepelnek benne. laugh.gif Ugye itt a No voy a cambiar, meg az A esto le llamas amor-nál is nagyon stimmel a hokis srác. biggrin.gif Meg duett-partnereknek olyanok mint Manu Carrasco, Diego Martín, David Demaría vagy Alejandro Sanz... hát nem tudom, cserélnék vele néhanapján. cool.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: HamiaLinda
2010. június 30. 14:25 #58
- törölt felhasználó -    
Ó, és már heten vagyunk! thumbsup.gif cool.gif
2010. június 30. 19:58 #59
HamiaLinda
HamiaLinda
visszatérő vendég
Azért a nyárnak elégnek kell lennie szerintem, főleg, hogy azért neki írják a dalokat, szóval nagyon nem eshet alkotói válságba. biggrin.gif

Képzeld, hogy nincs! Egy Cadena Dial-os koncerten énekelte és annyi.. lesújtó a hír sajnos!sad.gif Húúú Barcelonaban a Vive-ről mindegyik volt kivéve ez meg a Como te olvido, ezenkívül, lehet, hogy már nem emlékszem mindegyikre, ami eléggé helytelen, de az idő kifog rajtam.. biggrin.gif aprendiz, me quedo grande tu amor, duele, sin ti todo anda mal, toda, no voy a cambiar, aulili, llanto lloro, enamorada, diles, no me extrana nada, si estoy loca, te conozco desde siempre, como una flor biggrin.gif kicsit komolyan nyomta, el kell ismerni biggrin.gif

Én is jobban szeretem a No voy a cambiar-t!!! biggrin.gif El fallo de tu piel valamiért nálam nem dob akkorát, lehet nem érzem eléggé át a dalt, vagy nem is tudom! biggrin.gif Gyűjtsünk aláírást, hogy a BK-ban is fellépjen!biggrin.gif

Jaja, bár én jobban szeretem azokat a dalokat, mikor egyedül tombol. biggrin.gif Si estoy loca-t ha kikockázod vannak olyan pillanatok, mikor olyan arcot vág, hogy ha nem tudnám mi van, akkor félnék tőle! biggrin.gif

Akarok egy törős-zúzós klippet tőle! biggrin.gif vagy olyan ütőset, mint a por una vez, remegni akarok én is! biggrin.gif

2010. június 30. 20:13 #60
- törölt felhasználó -    
Akkor őszre-télre várjuk az új albumot? És mi legyen a címe? laugh.gif Kíváncsi leszek, hogy milyen stílusú korong lesz, mármint a Vive azért nagyon erőteljes, érzelmes volt szerintem, vajon az új album mennyire fog erre hajazni?

Ahogy látom a nagy slágereket mindig beszorítja a programba, az újakról meg nem is beszélek. laugh.gif Nekem azért egy Eres el agua, vagy egy Por una vez is beleférne, főleg ez az utóbbi. wub.gif Bár ezt szerintem pont neked nem kell részleteznem. laugh.gif

Ez hatalmas ötlet, Malút a Barátok köztbe! Hihetetlen, hogy mik eszedbe nem jutnak, zseniális. thumbsup.gif laugh.gif És őszintén szólva nem kétlem, hogy felpörgetné kicsit az eseményeket. laugh.gif Vagy akár a Jóban Rosszban új főcímdalát is énekelhetné! thumbsup.gif

Én is kívánós vagyok az újdonságokra Malúval kapcsolatban. Egy album előzetes dalt már tőle is szívesen elviselnék, bár ők szerintem még nem tartanak abban a fázisban, mint Merche-ék (láttam, nyitottál topikot neki. smileeee.gif )

Azt hiszem, ez a videó tetszeni fog. Igaz, nem élő, de koncertfelvételek vannak a zenéi alatt és... elképesztő. wub.gif

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Malú Malú 6968.