Starity

Malú

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 27. 17:14 #101
- törölt felhasználó -    
Na akkor kezdem az elmaradt kérdéssel, utólag is bocsi, hogy átsiklottam felette. ^^

"Melyik dalokat hallgatnád meg piano+voz vagy guitarra+voz összeállításban?"

Nekem a Blanco y negro nagyon tetszik, mikor csak gitárkísérettel adták elő több helyen. Emellett még szívesen hallanám a Guerra fríat és a Lo que no sabest kizárólag zongorakísérettel. Te melyik dalokra gondoltál?

Amúgy fura, mert ugye én még nem igazán vagyok képben a Los protegidost illetően, mégis ez ugrott be elsőnek. biggrin.gif Egyébként el tudtam volna képzelni Malút egy zsaru szerepében a Los hombres de Paco szereplői között, akár úgyis, mint Pepa új párját (habár Silvia halálán szerintem sosem tudta/tudja magát túltenni szegény :/)

Jaj, hallottad amúgy a pletykát, hogy folynak a tárgyalások egy esetleges Malú-Camila duettről? Ez tök jó lenne szerintem, egyrészről nagyon szeretem a Camila zenéjét, másrészről ők Mexikó egyik legnépszerűbb bandája, úgyhogy egy közös dal Malú előtt is utakat nyithatna meg Dél-Amerikában smileeee.gif

Most azt kérdezném, hogy kik lennének azok az előadók, együttesek, akiket javasolnál Malúnak, hogy mindenképpen meg kell ismernie/hallgatnia, mert biztos, hogy tetszene neki? tongue.gif (Hülye kérdés, tudom, de hát péntek délután van, az agyam nagyon elhasználódott a héten, bocsi biggrin.gif)
2011. május 28. 09:34 #102
HamiaLinda
HamiaLinda
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 115
Csatolások: 36
Azonosító: 104317
Pepa + Malú páros azért gyilkos lenne! biggrin.gif Pepa&Silvia azért is működhetett, mert jó hatással voltak egymásra, például nekem tök tetszik az a jelenet, mikor Silvia leveszi a fóliát a telefonjáról, no meg azért tegyük hozzá, hogy mikor Silviaval klappolt minden, akkor Pepa nem volt annyira őrült. smileeee.gif Malúnak szerintem egy ilyen Pepa típusú szerep állna jól vagy valami hasonló, de most, hogy így elképzeltem, hát az az igazság, hogy nagyon szívesen megnézném őket együtt biggrin.gif

Si estoy loca zongorával, Que esperabas gitárral! wub.gif De mindenképpen olyan dalt, amiben ki tudja hozni az agresszivitását, mert azt imádom! biggrin.gif

Nem hallottam még róla, mármint a duettről, de mindenképpen nagyon jót tenne neki! Kíváncsi vagyok egyébként a júniusi mexikói promóra, remélem, hogy jó megítélése lesz ott is a Guerra fría-nak. smileeee.gif Annyira szeretném amúgy, ha egyszer, Magyarországon se kellene magyaráznom, hogy ki az a MALÚ! biggrin.gif

Húh, hallgasson Merche-t és Julieta Venegast, mert szerintem ez a nő is hatalmas. Illetve szeretném, ha meghallgatná Sara Ramirez-től a The story-t! (úgyis a grace klinikában volt, azt meg mint tudjuk, szereti) És te mikre gondolnál?

Ha már így összehoztuk Malút Pepával, akkor érdekelne, hogy van-e olyan spanyol vagy nem spanyol zenész, színész, sportoló vagy akárki, akivel szerinted összeillenének? biggrin.gif
2011. szeptember 27. 19:07 #103
- törölt felhasználó -    
Na ide is elég rég sikerült utoljára írnom. biggrin.gif

Akkor megegyezhetünk abban, hogy a Balfékbe simán szőhettek volna egy jó kis mellékszerepet Malúnak. Mostanában ez az El Barco (Balfékes Aitor és az Internátusból Julia a főszereplői) is eléggé népszerű, és megjegyzem, nem is rossz sorozat, abba is el tudnám képzelni Malút beugróként. smileeee.gif Sőt hallod, annak idején akár a Yo soy Beában is adhattak volna neki több epizódnyi történetet, még ha saját magát is kellett volna alakítani.

Azóta sincs hír erről a Camila-Malú duettről, szóval én elkönyveltem kacsaként a dolgot. De azért mélyen még reménykedem, hátha... tongue.gif

Hogy én kiket ajánlanék Malúnak? Merchét, természetesen, bár őt nyilván ismeri is biggrin.gif Pablót, Danit, El Pescaót, LODVG-ot és Nataliát mondanám, de szerintem őket sem kell neki bemutatni, úgyhogy maradok a Miss Caffeína-nál és a Motelnél. Ők két, inkább alternatív-rock vonalat képviselő banda, mostanság nagyon megkedveltem a zenéjüket, szerintem Malúnak is bejönne. smileeee.gif

Húha, hát erre a kivel illik össze dologra nekem elsőre Melendi ugrott be. biggrin.gif De aztán láttam a napokban egy képet, miszerint van barátnője, így ez nyilván tárgytalan. Nem is tudom, valahogy David Oteroval (El Pescao) nagyon is el tudnám képzelni egy párként, más nem igazán jut eszembe. biggrin.gif

Te kire gondoltál?

Várom egyébként a visszajelzést a cd-k miatt, ugye azt írták, hogy kb. három hét, és szeptember 12-én rendeltem, úgyhogy lassacskán ideje lészen, hogy jelezzék a sikeres beszerzést. biggrin.gif Szeretném már a kezemben tartani a Guerra fríát, kíváncsi vagyok, milyen érzés. biggrin.gif
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Malú Malú 6968.