Hien összejött Mester Tamással?
2010. június 23. 22:31
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline |
csakis xDDD
2010. június 23. 22:47
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline |
Hát ha igaz. Abár a korkülömbség nagy. De biztos hogy nem igaz.
2010. június 23. 23:01
micsi???haha, ugyan már, Hien még csak tizen...valahány éves!
Mester meg mennyi lehet?
szóval nem hiszem..
Mester meg mennyi lehet?
szóval nem hiszem..
2010. június 23. 23:09
Nem értem miért döbben le mindenki azon, hogy ekkora korkülönbség ellenére is összeboronálják őket. Mintha az már nem egy megszokott dolog lenne, hogy 10-20 sőt még ennél is több év ellenére összejön két ember.. bár szerintem Mesternek van annyi esze, hogy nem kezd egy kiskorúval.
2010. június 23. 23:13
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (nozso13 @ 2010.06.23. 23:08)
Kell annál jobb forrás?Áá
Egyébként Mester Tamás tényleg langyi (nem blikk szerint)?
Egyébként Mester Tamás tényleg langyi (nem blikk szerint)?
Szerintem nem. Vagyis ha az lenne, gondolom felvállalná és sokszor hallottam tőle hogy a "barátnőm". Szerintem nem.
2010. június 23. 23:19
jacksonrathbone |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 501 Csatolások: 17 Azonosító: 124222 offline |
akármi volt,az ő dolguk!!!!!!!
2010. június 23. 23:20
XD hisz a lánya lehetne istenem ez a paparazzi mitnemhord össze
2010. június 23. 23:40
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline |
fúúúúj!nekem ez gusztustalan azért!! :S:S Mester Tomi meg mit akar már egy nála jóval fiatalabb csajtól!? :S ha ez igaz akkor megtapsolhatják magukat!!
2010. június 24. 05:02
dead.rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 129369 offline |
hülyeség..
2010. június 24. 08:35
Mister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.05.16. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 6221 offline |
Jó, dehát Hien mit csináljon?
Mozduljon rá a vele egykorúakra? Akkor mit írnának róla? Semmit.
Neki ezért kellett rámozdulnia Tamás Mesterre.
MT-nek pedig azért kellett rámozdulnia Hienre, hogy lássák, ő nem langyi. ( csak tudjátok, "nem zörög a haraszt, ha... )
Szóval ez most így nekik jó, Hienről írnak az újságok, beszélnek róla, Mester pedig egyújabb kétségbeesett akcióval próbál kimászni a homérosz titulus alól.
Ezt ők megbeszélték, ez nem véletlen volt, ez reklám volt.
Ezt csak a sok "biztosnemígyvoltnak" üzenem, hogy a magukat sztároknak gondoló ipari hulladékok mindig így csinálják...
Nem igaz, hogy erre még nem jöttetek rá, főleg úgy, hogy ezen az oldalon regeltetek, és elolvastatok már vagy ezer cikket...
Mozduljon rá a vele egykorúakra? Akkor mit írnának róla? Semmit.
Neki ezért kellett rámozdulnia Tamás Mesterre.
MT-nek pedig azért kellett rámozdulnia Hienre, hogy lássák, ő nem langyi. ( csak tudjátok, "nem zörög a haraszt, ha... )
Szóval ez most így nekik jó, Hienről írnak az újságok, beszélnek róla, Mester pedig egyújabb kétségbeesett akcióval próbál kimászni a homérosz titulus alól.
Ezt ők megbeszélték, ez nem véletlen volt, ez reklám volt.
Ezt csak a sok "biztosnemígyvoltnak" üzenem, hogy a magukat sztároknak gondoló ipari hulladékok mindig így csinálják...
Nem igaz, hogy erre még nem jöttetek rá, főleg úgy, hogy ezen az oldalon regeltetek, és elolvastatok már vagy ezer cikket...
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!