Taylor Lautner profi harcművész!
2010. június 29. 18:42
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline |
Már nem azért, de kb. az adatlapján az életrajz rész kb. 90%-a erről szól, hogy mekkora sikere volt a karatéval. Nekem ez nem új, persze biztos van olyan, akinek igen. Mondjuk csak az adatlapját kellene elolvasni néha az istenített sztároknak és máris csomó mindent meg lehet tudni róluk. Ügyes kissrác volt, vagy még mindig az.
2010. június 29. 18:58
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline |
jajdecuki. ♥ mondjuk igen, ezt már én is régóta tudom, na de akkor is édes.
2010. június 29. 19:00
marcsi1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 129600 offline |
Amúgy múltkor pont kapcsolgattam a tévét és az Euro sporton mondták a nevét, persze nagyot néztem! A vége ez volt: A 10 év alatti kategóriában a győztes tehát Taylor Lautner. A produkciót viszont csak most tudtam megnézni.
2010. június 29. 19:02
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline |
De komoly , állati jól csinálja.
2010. június 29. 19:14
Bárányos lány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.26. Hozzászólás: 596 Csatolások: 873 Azonosító: 37752 offline |
aranyos pattog mint a nikkel bolha. de nagyon ügyes.
2010. június 29. 19:15
Hát ezt ezzel szerintem eddig is tisztában voltunk...
2010. június 29. 19:18
nem tudom miért kell egymást csesztetni itt... írt egy cikket, ami neki friss hír volt és szerette volna, ha más is látja... akinek nem tetszik valami az ne olvassa el... ennyi
ja és megjelent egy könyv: vérfarkasok és vámpírok az örök riválisok... benne van rob meg taylor teljes életrjza sok extrával (nekem tetszett), szal aki szeretné vegye meg
ja és megjelent egy könyv: vérfarkasok és vámpírok az örök riválisok... benne van rob meg taylor teljes életrjza sok extrával (nekem tetszett), szal aki szeretné vegye meg
2010. június 29. 19:29
Bali♥ ♥ ¢υкσямαzѕу♥ ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 1211 Csatolások: 60 Azonosító: 130240 offline |
Idézet (Nessi @ 2010.06.29. 19:27)
Meg van a tökéletes test forrása.Nagyon aranyos *.*
De tőle se szeretnék egy pofont kapni azt biztos :S
De tőle se szeretnék egy pofont kapni azt biztos :S
Én sem szeretnék pofont tőle de akik nagyon rajonganak érte azok még az arcukról a piros foltból is pénzt csinálnának.
2010. június 29. 19:31
Miss Sportyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 130225 offline |
Olyan jó teste van.
2010. június 29. 19:35
Idézet (Liafen @ 2010.06.29. 18:14)
@Cynthia
Naigen, sok a Taylor-fan cool.gif Egyéb iránt itt a sztárlexikonba az életrajzába is benne van, amúgy minden vele foglalkozó oldal említi ahol biográfiát közölnek róla
Csak az a helyzet, hogy én nem vagyok Taylor fan, ezért sem tudtam róla, ezért is lepődtem meg. És ezek szerint mások is páran.
Naigen, sok a Taylor-fan cool.gif Egyéb iránt itt a sztárlexikonba az életrajzába is benne van, amúgy minden vele foglalkozó oldal említi ahol biográfiát közölnek róla
Csak az a helyzet, hogy én nem vagyok Taylor fan, ezért sem tudtam róla, ezért is lepődtem meg. És ezek szerint mások is páran.
Nem kifejezetten rád céloztam, hanem mert olyan sokan lepődtek meg.
2010. június 29. 19:41
Robstenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.15. Hozzászólás: 378 Csatolások: 42 Azonosító: 127169 offline |
Hát én eddig utáltam Taylor-t, mert én mindig a Jacob szerepével azonosítottam. Amióta láttam a Valentin Nap c. filmben azóta már nem annyira utálom, inkább már a semleges résznél tartok vele kapcsolatban, de ez a karate videó nagyon komoly. Be kell vallani nagyon ügyes.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.