@Fuller
alap^^ hát egy kicsit:D
*
Én szeretem a zenéjét és igaz gáz a nőverés, de ő is ember, és ezért nem kell megkövezni...és CSAK a zenéjét..na jó a pasi is bejövős:D
Chris Brown összeomlott koncert közben!
2010. július 01. 00:05
2010. július 01. 00:08
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (gertii @ 2010.07.01. 00:05)
@Fuller
*
Én szeretem a zenéjét és igaz gáz a nőverés, de ő is ember, és ezért nem kell megkövezni...és CSAK a zenéjét..na jó a pasi is bejövős:D
*
Én nem vagyok oda a stílusért amit képvisel, a Rihannás dologgal kapcsolatban meg már kifejtettem a véleményemet, de végig futott a hátamon a hideg, ahogy néztem, hogy mit művel a színpadon.
2010. július 01. 11:19
Tőlem akármennyit bőghet a színpadon és játszhatja az agyát, akkor is egy mocsok marad. És amúgy azután kezdett így öltözködni Rihanna, miután Chris megverte. Erről ennyit.
@Liafen: Ilyen pasik kellenek nekünk
@Liafen: Ilyen pasik kellenek nekünk
2010. július 01. 13:40
Én csak azt nem tudom elképzelni, hogy ennek a pasinak vannak érzései... De tény, hogy van hangja, és jól táncol.
2010. július 01. 14:42
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline |
Én már nem láthattam a videót mert kiírta hogy a BET letiltotta szerzői jogok miatt.De tudom hogy jó a hangja.Biztosan jól énekelt.Az hogy megrendezett vagy spontán csak igazán ő tudhatja igazán.Neki is lehetnek érzései.Nem tudhatjuk mit jelentett neki Michael ill. az ,hogy itt felléphetett
De nem tudom miért kell minden mögött a kritikusoknak valamit keresni.
De nem tudom miért kell minden mögött a kritikusoknak valamit keresni.
2010. július 01. 16:02
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline |
Nekem is azt írta ki, szóval nem láttam a videót, de olvastam egy riportot vele, azt mondta, hogy még mindig szereti Rihannát és a legjobbat kívánja neki. Nem érti, miért tette azt, mondjuk azt is mondta, hogy a fotó tuti fel volt egy kicsit tuningolva, és bánja, amit tett. Én nem tudom ezért utálni, utálja ő magát szerintem eléggé, szóval nem hiszem, hogy megjátszotta volna magát, bár ki tudja már manapság...
2010. július 05. 19:51
jerika58új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 103994 offline |
Lehet, hogy verte Rihannát, de ez már történelem. Nem tudom ezt megérteni, miért kell egy nőt megverni. Ha normálisan nem lehet megbeszélni valamit, az nagy gond, a veréssel nem ér el semmit. MJ-t lehet, hogy tényleg gyászolja és Man In The Mirrort biztos nehéz volt elénekelnie. Nem tudom miért kell mindjárt azt mondani, hogy megjátszotta magát. Nem lehet, hogy tényleg kiborult??? Ha szereti és tiszteli Michaelt tényleg előfordulhat ilyen. Én is biztos sírva fakadtam volna. Mindig a kritika a fontos, a belső érzésekkel senki nem törődik!!!! Elég nagy baj ez!!!!!
2010. július 07. 02:26
lulcsy90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 129188 offline |
Tegyük félre Rihanna esetét! Amiatt elítélem, mert egy védtelen nőt bántalmazni felér egy rossz döntéssel! Viszont itt van az a tény, hogy egy olyan számot énekelt, ami M.J.-re emlékeztette! És mivel M.J. már nincs köztünk(Amiatt a kuruzsló miatt), meg lehet érteni, hogy Chris is elsírta magát! Ebből is látszik, hogy nem egy érzéketlen tuskó!
2010. július 08. 15:58
nagyrajongovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 128457 offline |
én nagyon szeretem sajnálom!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.