Lady Gaga nem tud viselkedni!
2010. június 30. 20:43
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline |
Nem ő az 1. sztár, aki bemutatott vkinek, de a káromkodás és a melltartó már túlzás
2010. június 30. 20:46
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline |
ez a nő nem normális!
most nem arra mondom amit ott csinált ,hanem össze vonva mindennel amit eddig csinált!
a klipjei jók,csak ő szerintem azzal hívja fel magara a figyelmet ,hogy milyen csúnya!
na és ahogy öltözik.......hát inkább hagyjuk!
most nem arra mondom amit ott csinált ,hanem össze vonva mindennel amit eddig csinált!
a klipjei jók,csak ő szerintem azzal hívja fel magara a figyelmet ,hogy milyen csúnya!
na és ahogy öltözik.......hát inkább hagyjuk!
2010. június 30. 21:08
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline |
hát Lindsay Lohan utódja lesz vajon?
2010. június 30. 21:12
De azért nem kéne ieneket csinálni...Viszont van tehetsége neki.....
2010. június 30. 21:27
Gaga ha nem lenne ki kéne találni! Csúcs ez a nő! xD
2010. június 30. 21:52
Eléggé bedurvult a csaj! Egyébként a középső ujj felmutatása csak egyet jelenthet!
2010. június 30. 22:15
Dark Angel 96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.16. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 127261 offline |
A meccseken mindenki mutogat. És? Amúgy meg, ha azért csinálná a botrányt, hogy több albumot adjon el akkor az sem az ő ötlete lenne, hanem a managerré. Mellesleg, ha ez néhány embernek bejön, és többet ad el, akk be kell ismerni, jól csinálja.
2010. június 30. 22:20
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
Idézet (Liafen @ 2010.06.30. 20:02)
Ezt nem értem, hogy ez miért lenne botrány. Kimész egy meccsre, ahol vannak is, mit látsz? A stadion egyik fele szitkozódik, mutogat, üvöltözik és köpköd, amikor történik valami "rossz" a csapatukkal. Ez normális emberi viselkedés. Most üljön végig unottan egy meccset? Ő ilyen, el kell viselni xD Nálam az volt a botrány amikor egy hazai meccsen egy pasi és egy csaj... na le se írom, guglizzatok ha akartok.
Teljesen igazad van!
Mellesleg valahol máshol én ezt a sztorit úgy hallottam, hogy pont a paparazzók voltak a bunkók, mert fogták magukat, és beültek, beálltak Gaga elé, ami miatt ő nem látta a meccset, és tök pipa lett. Ekkor mutatott be nekik, és szólt be, hogy bassz**ok meg... LOL Szóval akkor nem tudom, melyik sztori a valós...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.