hát ha Zac lenne akkor vennék egy ien kukker-t vagy valami hasonlót és egész nap őt nézzném..Össze haverkodnánk ha sikerülne.De elég elfoglalt lenne.
Meg ienek..De ha más sztár lenne az se okozna gondot..
Te mit csinálnál ha egy világsztár lenne a szomszédod?
2010. július 15. 11:04
kriszty_14♫Zac Efron♫addict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 442 Azonosító: 130680 offline |
2010. július 19. 10:42
Rurikoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 36 Csatolások: 4 Azonosító: 130911 offline |
Hmmm... mondjuk ha Miyavi lenne a szomszédom akkor mindent elkövetnék, hogy valahogy megismerkedjek vele.. xD és végig figyelném, hogy mibe ajánlhatom fel neki a segítségemet.. De húú ez egy álom marad sajnos.. xD Élőben azért jó volt látni tavaly októberben.. igaz, hogy messziről.. de jó érzés volt nagyon mikor megjelent a színpadon.. Ő az álom pasim! ♥ nála jobb pasit nem is ismerek..
2010. július 19. 16:26
Selliiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 127393 offline |
hát ja, van benne valami, de am összehaverkodnék vele, főleg ha helyes és naggyából velem egykorú de nem úgy hogy húú ó most egy világsztár és akkor én is hires leszek:D hanem normálisan
2010. július 19. 16:27
Selliiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 127393 offline |
Idézet (Selliii @ 2010.07.19. 16:26)
hát ja, van benne valami, de am összehaverkodnék vele, főleg ha helyes és naggyából velem egykorú de nem úgy hogy húú ó most egy világsztár és akkor én is hires leszek:D hanem normálisan
amúgy itt mindenki pasizni akar:D
2010. július 19. 16:29
attól függ, hogy melyik sztár lenne az
mindenképp próbálnék összebarátkozni vele
mindenképp próbálnék összebarátkozni vele
2010. július 23. 09:26
christine14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 327 Csatolások: 36 Azonosító: 129650 offline |
Fú.Hát nem mondanál el senkinek az biztos! Összehaverkodnék vele,bemutatnám neki a várost.És minden nap átmennék hozzájuk és minden nap leesne az állam.Ha egy világsztárt lehetne választani,hogy ki legyen a szomszédom,én egyértelműen Selena Gomez-t választanám,hiszen iszonyat kedves és Ő igenis törődik a rajongóival,nem úgy mint egyes magyar sztárok.Sokkal egyszerűbb lenne az Élet ha Amerikában élnénk,legalábbis nekem.Sokkal többször találkozhatnánk a sztárokkal és ott mindenki kedves mindenkivel.Jó néha vannak csalódások,de jobb mint Mo.Ja meg hát jó lenne vele elmenni nyaralni,bulizni és minden hasonló közös dolgot csinálni! Sohasem mondanám el senkinek mert akkor mindenki rászállna.Hisz már az is elég ha Én rajta lennék. De meghiszem azt,hogy Selena olyan aki bárkivel barátkozik,bármikor ad interjút autogrammot és egyéb hasznos mondatokat,melyeket sohasem felejtenénk el!Nos,nekem ennyi.Azért remélem lesz aki végigolvassa.=) Egy kicsit hosszúra sikeredett,de nem így szántam,de hát istenem a lényeget mindig ki kel emelni =3
2010. július 24. 23:55
Fjucitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 163 Csatolások: 52 Azonosító: 131865 offline |
mivel világsztár tuti ott lenne egy csomó lesifotós :D ha olyan sztár lenne akit szeretek akkor megpróbálnék vele jóba lenni.. de ha olyan lenne akit utálok akkor leskedlődnék utána a távcsövemmel és ha megtudnék róla valami rosszat elmondanám valami híres újságírónak :D
2010. július 25. 00:06
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline |
semmit extrát csak áthívnám egy sütire és összebarátkoznánk. de ne idős legyen xD
2010. július 25. 12:03
Minden nap át mennék hozzá és autógrammot kérnék de csak akkor ha Justin Bieber lenne!!!
2010. július 25. 19:18
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline |
Mindenféle képen függ attól, hogy ki az illető.De tuti próbálnék jó viszonyt kialakítani vele.Hívnám bulizni haverokkal össze hoznám,mit tom én...úgy kezelném mint egy hétköznapi embert.Elvégre az, csak közismert, és több a pénze.Attól még ugyan olyan esendő mint bármelyikőnk. És ezek az emberek nem szeretik ha úgy kezelik őket mint az Isteneket...ezért viselkednék természetesen vele, ami talán segítene a szimpátia kialakulásában.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.