3x03 - Badlands Damage stills HQ
Falling Skies / Éghasadás (2011- )
2013. július 20. 23:26
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Nem tudom, hogy történhetet de úgy érzem Halből átmentem Benbe..
Ben megjelenéséig Hal volt a mindenem..
Mikor Ben felbukkant már az első évadban szimpatizáltam vele...de a 2. évadba kezdtem igazán belezúgni..
és a 3. évadra már úgy érzem, hogy Hal elé került...és ez nagy szó!
2014. május 28. 18:25
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Már alig várom az új évadot.
Nagyon klassznak ígérkezik.
2014. június 08. 19:28
|
|
|
https://www.facebook.com/photo.php?v=922665731092810&set=vb.142820529077338&type=2&theater
Mik lesznek itt
És még két hét..nem bírom..
Mik lesznek itt
És még két hét..nem bírom..
1 felhasználónak tetszik:
mikieger
2014. június 10. 22:16
|
|
|
Kutakodás közben találtam rá
Még nem láttam itt, szóval felraktam.
Még nem láttam itt, szóval felraktam.
2014. június 17. 14:08
|
|
|
Hoppsz...kiszivárgott a 4x01!
2014. június 17. 16:44
Most vagy kihagy a memóriám vagy annyira semmilyen volt az évadzáró, hogy nem emlékszem rá
2014. június 17. 17:19
|
|
|
Idézet (Solarian @ 2014.06.17. 16:44)
Most vagy kihagy a memóriám vagy annyira semmilyen volt az évadzáró, hogy nem emlékszem rá 
Azzal zárult, hogy a kicsi Alexis eltűntette azokat a férgeket Lourdesből a puszta kezével
2014. június 17. 19:19
Idézet (Average Girl @ 2014.06.17. 17:19)
Azzal zárult, hogy a kicsi Alexis eltűntette azokat a férgeket Lourdesből a puszta kezével
És az emberek elindultak a Volm által kialakított menedékhelyre. 
Hm, valami rémlik ^^
Ejha, nemsemmi módon alábbhagyhatott a lelkesedésem a sorozat iránt az előző évadban
2014. június 17. 20:25
|
|
|
Idézet (Solarian @ 2014.06.17. 19:19)
Hm, valami rémlik ^^
Ejha, nemsemmi módon alábbhagyhatott a lelkesedésem a sorozat iránt az előző évadban
Szerintem is a 3. évad a leggyengébb az eddigiek közül, de engem a 4. évad előzetesei nagyon felcsigáztak.
2014. június 23. 13:49
|
|
|
2014. június 25. 14:51
Egy barátnőm által fedeztem fel ezt a sorozatot kb. egy éve, és nagyon megszerettem. Már láttam mind a három évadot, most a negyediket várom izgatottam.^^ (letöltést) A történet érdekes és izgalmas, ahogyan a szereplők is. Kedvencem mint gondolom sokaknak is, Hal.<33 Avagy Drew Roy.
[img]http://www.soundonsight.org/wp-content/themes/arts-culture-new/timthumb.php?src=http://www.soundonsight.org/wp-content/uploads/2010/12/falling-skies-logo.jpg&q=90&w=630&zc=1[/img]
Magát a színészt imádom, nagyon jól hozza minden filmben a szerepét igaz még nem sokban láttam, de biztos vagyok bene hogy még többre viheti.^^
Viszont a sorozatban Hal "partner választásaival" sosem értettem egyet...Már rég néztem a sorozatot..hú és már nem emlékszem a nevére az orvos csajszinak..na mindegy szerintem vele remekül összeillene, de nem jöttek össze
( De talán majd a negyedik évadban
[img]http://www.soundonsight.org/wp-content/themes/arts-culture-new/timthumb.php?src=http://www.soundonsight.org/wp-content/uploads/2010/12/falling-skies-logo.jpg&q=90&w=630&zc=1[/img]
Magát a színészt imádom, nagyon jól hozza minden filmben a szerepét igaz még nem sokban láttam, de biztos vagyok bene hogy még többre viheti.^^
Viszont a sorozatban Hal "partner választásaival" sosem értettem egyet...Már rég néztem a sorozatot..hú és már nem emlékszem a nevére az orvos csajszinak..na mindegy szerintem vele remekül összeillene, de nem jöttek össze
2014. július 02. 22:38
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Őszintén szólva, totálisan a sorozat rabjává váltam. Anno párommal kezdtem el nézni angolul olyan három éve, de valami miatt abbahagytam, viszont nemrég elkezdtem, mert minden szirsz*rt bedaráltam és kellett volna valami. Szerintem egy hét alatt végeztem az összes epizóddal. Bár az igaz, hogy a harmadik szezon zárója iszonyatosan béna volt, de nekem mégis ezek a részek tetszettek a legjobban. Fordulatos (és oké, néhol kiszámítható) sorozat, amelyben nem tudhatod, hogy ki fog legközelebb meghalni. A Volm behozását először borzasztóan elleneztem, sőt normális magyarázatot sem kaptunk a második évadzáróra, aztán a 03x01-ben nagy nehezen választ kaptunk arra, hogy ezek olyan idegenek, akik segíteni akarnak azoknak, akiket leigázott az Esfeni. Ezer sebből vérzik a széria, de nekem mégis az egyik legnagyobb kedvencemmé nőtte ki magát. Noah bácsi amúgy extraübermega favorit volt a Vészhelyzet óta, bár nekem Pope a legnagyobb kedvencem. Hatalmas karakter még hatalmasabb színésszel. Kíváncsi vagyok a negyedik évadra, bár még nem kezdtem bele.
2014. július 13. 02:20
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Spoiler tartalmú hozzászólás
Na, én speciel belekezdtem a negyedik szezonba és megnéztem az elmúlt hetek összes epizódját. Számomra kellemes meglepetés volt, hiszen izgalomban abszolút bővelkedett. Az évadnyitót megnézve, hát azért elgondolkodtam, hogy a továbbiakban érdemes lenne e időt pazarolni rá, de mivel nem bírtam ki, így megnézésre került a másik két epizód is. A kínai negyednek kikiáltott békés övezet nekem már az első perctől fogva gyanús volt - háború dúl és mindenki a békéről hablatyolt. Aztán azt sem vágtam, hogy Weavert és Tomot mi a rákért zárták be egy-egy szobába. Tom mindig ki tudott szökni, de agyafúrt pókok és halfejűek ebből az ég világon semmit sem vettek észre. Pope pedig hozta a formáját - ugyanakkora s*ggfej, mint amilyen volt, bár az meglepett, hogy önként jelentkezett az oszlop mászására. Pluszban nekem ez a túlfejlesztett Lexi sem jön be a platina hajával. Azt meg már végképp nem értem, hogy hogyan lett belőle hibrid - Tomot ugye fogságba ejtették és akkor ő vele csináltak valamit amitől ilyen gyermeket nemzett, vagy mindez Karen műve lenne?
Lourdes meg sosem volt szimpatikus számomra, szóval enyhén szólva az "úgy felrúgnám" érzést váltotta ki belőlem, amikor elkezdett a negyedben mindenkit manipulálni. A harmadik epizódban amúgy nagyon-nagyon izgultam, hogy sikerül a szökés vagy sem, bár a készítők részéről gondolom, pont ez volt a cél. Már a monitoromra förmedtem, hogy "Robbantsd má' fö' bémeg!". Hihetetlen, hogy mennyit sz*rakodtak vele. Egyébként a Mason tesók nekem nem igazán jöttek be (még Hal sem), de azt be kell látnom, hogy az x év alatt Benből egész jó pasi lett.
Na, én speciel belekezdtem a negyedik szezonba és megnéztem az elmúlt hetek összes epizódját. Számomra kellemes meglepetés volt, hiszen izgalomban abszolút bővelkedett. Az évadnyitót megnézve, hát azért elgondolkodtam, hogy a továbbiakban érdemes lenne e időt pazarolni rá, de mivel nem bírtam ki, így megnézésre került a másik két epizód is. A kínai negyednek kikiáltott békés övezet nekem már az első perctől fogva gyanús volt - háború dúl és mindenki a békéről hablatyolt. Aztán azt sem vágtam, hogy Weavert és Tomot mi a rákért zárták be egy-egy szobába. Tom mindig ki tudott szökni, de agyafúrt pókok és halfejűek ebből az ég világon semmit sem vettek észre. Pope pedig hozta a formáját - ugyanakkora s*ggfej, mint amilyen volt, bár az meglepett, hogy önként jelentkezett az oszlop mászására. Pluszban nekem ez a túlfejlesztett Lexi sem jön be a platina hajával. Azt meg már végképp nem értem, hogy hogyan lett belőle hibrid - Tomot ugye fogságba ejtették és akkor ő vele csináltak valamit amitől ilyen gyermeket nemzett, vagy mindez Karen műve lenne?
2014. augusztus 25. 14:34
|
Beylacarter |
|
R.I.P Tector, Lourdes és Kadar! Nem gondoltam volna, hogy bármelyiküket is kinyírják. És úgy tudtam, már a tüske átültetésnél, hogy Maggie és Ben kamatyolni fognak, aminek annyira nem örültem. Valahogy a Maggie-Hal párosra tudok bólintani. Nekem amúgy tetszik a sorozat történetvezetése, bár az tény, hogy az első két évadhoz képest lejjebb adtak valahogy. Fordulatosnak fordulatos, izgalmasnak is izgalmas, ám az első epizódok sokkal jobban voltak.
1 felhasználónak tetszik:
mikieger
2015. január 01. 10:00
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Véletlenül találtam rá, de annyira örülök hogy megtettem. Egyszerűen imádom minden egyes pillanatát, már amikor az első perceknél jártam, tudtam hogy ez az én sorozatom lesz. A 3. évadnál tartok, pedig még csak pár napja ismerem... nem haragudnék meg ha egy évad több lenne 10 résznél
Kapcsolódó sztárok
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.