Starity

Adatlapcsere

156 oldal 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 05. 10:47 #1121
Zsanika 20
Zsanika 20

StátuszI Love you ♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 548
Csatolások: 962
Azonosító: 167369
Idézet (Zsanett.Zsüliett @ 2011.08.08. 18:17)
Én is úgy döntöttem,lemondanék pár sztáradatlapomról felelős,megbízható szerkesztőknek.
Jelentkezés:indokokkal elátott üzenetben lehet(az indok ne 1-2 sor legyen)A jelentkezéseket folyamatosan várom,határidőt nem szabok meg.Aki meg akar dobni e témával üzibe,annak írom,hogy nem az összes lapomra értem.Van olyan lapom is,amit nem ingyen adok,hanem cserével,de legnagyobb kedvencre.Ha megvan kinek adom az adott sztáradatlapot,ebbe a topikba teszem közzé.
Szerk.:Ha nem találok megfelelő szerkesztőt a laphoz,a lap  automatkusan marad nálam.

néhány lapot cseréltem
2012. április 05. 10:58 #1122
- törölt felhasználó -    
Elcserélném Whoopi Goldberg-et az Apáca show 1-2-ből, valamint Nkuya Soniát a Megasztár 4-ből. Akit érdekel, az írjon privit! smileeee.gif Ja, és csak kedvencekre cserélem őket! smileeee.gif wink.gif
2012. április 05. 17:13 #1123
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Néhány lapomat cserélném/átadnám, felelős szerkesztő részére!

Csere tárgyát képezi:
Bicskey Zsófi
Ivana Baquero
Yu Phoenix
Romeo Nightingale
Strify
Shin
Paul Thomas
Billy Martin
Barbara Windsor
Joy Lauren
Mason Vale Cotton
Michael Seater
Christopher Masterson

Ha bármelyik lap felkeltette az érdeklődésedet, írj egy levelet, és írd meg, melyik lapodat adnád cserébe, minden ajánlatot meghallgatok, sőt, talán ingyen is lemondok egy-egy lapról!
Két kérésem van mindössze: NE cseréld tovább! Ha továbbcseréled azt a lapot, amit kértél tőlem, visszatetetem magamhoz, és nem azért, mert szemét vagyok! Másik: bent hagyom az általam írt életrajzot, aminek az alján a nevemet csak akkor töröld ki, ha SAJÁT magad írsz az adott sztárnak egy életrajzot! H miért kérem ezt? Mert egyik lapot sem két perc alatt csaptam össze, mindegyikkel dolgoztam, és nem szeretném, ha más villogna a saját munkámmal, én sem teszem ezt!
Megértésedet köszönöm!
(a többi lapomat NEM cserélem, kérlek, ne kérd se BooBoo Stewart, se Natasha Hamilton, se más lapját, aki nincs a felsorolásban! Köszönöm!)
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, Adel007, Kyra99
2012. április 05. 20:41 #1124
- törölt felhasználó -    
cserélem az adatlapjaimat, ha érdekel írjatok!Livush
2012. április 06. 20:08 #1125
andiii
andiii
Hozzászólás: 703
Csatolások: 1497
Azonosító: 135838
Idézet (andiii @ 2012.03.25. 20:27)
Sergio Busquets adatlapját cserélem !

Sergio-t továbbra is cserélem illetve még pár adatlapomat :
Pixia Acia
Bojan Krkic
Gülcan Kamps
Sarah Connor

Ha valamelyik érdekelne és van csere ajánlatod akkor nyugodtan írj üzenetet. Minden üzenetet elolvasok , minden csere ajánlatot átgondolok ,és azt hiszem eddig még senkinek sem haraptam le a fejét ha írt. Pixia adatlapját akár ingyen is odaadom ,hiszen már többször jeleztem , hogy ha kell valakinek akkor ingyen is adom , de lemondani nem fogok róla csak úgy.
A többi adatlapomat amit nem jeleztem azt nem cserélem , mivel ők a kedvenceim ...
2012. április 08. 13:20 #1126
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Cserélem az alábbi adatlapjaimat:
Kim Smith
Almudena Fernández
Eva González
Csak kedvencre:
Canan Ergüder
Minden ajánlatot átgondolok és nem harapok, szóval ha érdekel valaki, nyugodtan írj! wink.gif
2012. április 10. 15:51 #1127
cintia0023
cintia0023
everybody needs a little poison ivy
Hozzászólás: 6399
Csatolások: 1056
Azonosító: 85065
Cserélem az adatlapjaimat. Ha esetleg valaki cserélni szeretne, örülnék, ha olyat ajánlana, aki a kedvenceim között is ott van. beer.gif
1 felhasználónak tetszik: kriszti145
2012. április 10. 22:00 #1128
- törölt felhasználó -    
Az ajánlatom még áll, és a lista kibővül Edward Furlonggal, The Gameel, Llyod Bankszel, és Brian Friedmannel!
Érdeklődni továbbra is privátban lehet! wink.gif

[code][/code]
Idézet (Thora_90 @ 2012.04.05. 17:13)
Sziasztok!
Csere tárgyát képezi:
Bicskey Zsófi
Ivana Baquero
Yu Phoenix
Romeo Nightingale
Strify
Shin
Paul Thomas
Billy Martin
Barbara Windsor
Joy Lauren
Mason Vale Cotton
Michael Seater
Christopher Masterson
Ha bármelyik lap felkeltette az érdeklődésedet, írj egy levelet, és írd meg, melyik lapodat adnád cserébe, minden ajánlatot meghallgatok, sőt, talán ingyen is lemondok egy-egy lapról!
Két kérésem van mindössze: NE cseréld tovább! Ha továbbcseréled azt a lapot, amit kértél tőlem, visszatetetem magamhoz, és nem azért, mert szemét vagyok! Másik: bent hagyom az általam írt életrajzot, aminek az alján a nevemet csak akkor töröld ki, ha SAJÁT magad írsz az adott sztárnak egy életrajzot! H miért kérem ezt? Mert egyik lapot sem két perc alatt csaptam össze, mindegyikkel dolgoztam, és nem szeretném, ha más villogna a saját munkámmal, én sem teszem ezt!
Megértésedet köszönöm!
(a többi lapomat NEM cserélem, kérlek, ne kérd se BooBoo Stewart, se Natasha Hamilton, se más lapját, aki nincs a felsorolásban! Köszönöm!)
2012. április 10. 22:39 #1129
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7039
Csatolások: 1417
Azonosító: 147096
Sziasztok! beer.gif

Pár lapomat cserélem, de olyannak adnám, aki törődne, szerkesztené őket, így csak olyan írjon nekem, aki tud róla és ismeri a sztárt.Ezekről lenne szó:
-Alexis Neiers
-Sam Skarsgård
-Gusztos Bence
-Naomi Campbell
és az összeset, nem nagy sztáradatlapok, úgy hogy ezeket olyanra szándékozom cserélni, akiket ismerek, vagy tudok róla dolgokat.Írjatok bátran, határidőt nem szabok beer.gif
2012. április 11. 16:44 #1130
- törölt felhasználó -    
Billy Martin lapja gazdára lelt, a többi lapomért még lehet jelentkezni wink.gif

[quote=Thora_90,2012.04.05. 17:13~2952975]Sziasztok!
Csere tárgyát képezi:
Bicskey Zsófi
Ivana Baquero
Yu Phoenix
Romeo Nightingale
Strify
Shin
Paul Thomas
Billy Martin
Barbara Windsor
Joy Lauren
Mason Vale Cotton
Michael Seater
Christopher Masterson
Edward Furlong, The Game, Llyod Banks, és Brian Friedman[/quote]
Megértésedet köszönöm!
(a többi lapomat NEM cserélem, kérlek, ne kérd se BooBoo Stewart, se Natasha Hamilton, se más lapját, aki nincs a felsorolásban! Köszönöm!)[/quote]
2012. április 11. 16:55 #1131
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Idézet (Corby @ 2012.04.10. 22:39)
Sziasztok! beer.gif
Pár lapomat cserélem, de olyannak adnám, aki törődne, szerkesztené őket, így csak olyan írjon nekem, aki tud róla és ismeri a sztárt.Ezekről lenne szó:
-Alexis Neiers
-Sam Skarsgård
-Gusztos Bence
-Naomi Campbell
és az összeset, nem nagy sztáradatlapok, úgy hogy ezeket olyanra szándékozom cserélni, akiket ismerek, vagy tudok róla dolgokat.Írjatok bátran, határidőt nem szabok  beer.gif

Akkor te is szerkeszd őket csere előtt, mert nem hinném, hogy bármelyik adatlaphoz is nyúltál volna. Pl. Gusztos Bence adatlapjánál az életrajzot egytől-egyig én írtam, mielőtt még anno Zsanett.Zsülietthez átkerült volna. Aztán most valahogy nálad van, és te sem csináltál vele semmit az ég világon. És ami Alexis és Sam adatlapjánál van, az sem életrajz. Először légy te felelős szerkesztő, és csak utána add át egy másik "felelős" szerkesztőnek, aki szerkeszteni is fogja. Nekem is van pár adatlapom, amelyik életrajzra vár, de azt pár héten belül le is rendezem, és bár pár hétbe kerül, de legalább foglalkoztam velük, és én írtam az életrajzukat (amik nem szoktak kurtára sikerülni).
7 felhasználónak tetszik: kriszti145, Lizania, Thora_90, Enaa, Kyra99, Bessie, Beba13
2012. április 11. 16:59 #1132
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7039
Csatolások: 1417
Azonosító: 147096
Idézet (Vegas @ 2012.04.11. 16:55)
Akkor te is szerkeszd őket csere előtt, mert nem hinném, hogy bármelyik adatlaphoz is nyúltál volna. Pl. Gusztos Bence adatlapjánál az életrajzot egytől-egyig én írtam, mielőtt még anno Zsanett.Zsülietthez átkerült volna. Aztán most valahogy nálad van, és te sem csináltál vele semmit az ég világon. És ami Alexis és Sam adatlapjánál van, az sem életrajz. Először légy te felelős szerkesztő, és csak utána add át egy másik "felelős" szerkesztőnek, aki szerkeszteni is fogja.

Köszönöm a tanácsot wink.gif, majd eldöntöm én, hogy mit csinálok a mostani lapjaimmal.
2012. április 12. 15:29 #1133
- törölt felhasználó -    
Kedvhiány miatt szeretnék egy-két lapomtól megválni. Alan Ball-ról csere nélkül is lemondanék.
Akiket viszont csak cserével adok oda (bár nyomós okkal, ingyen is rolleyes.gif ):
- Sean O'Pry
- Biros Péter
- Saskia de Brauw
- Michelle Forbes
- Coco Rocha

Várom a válaszokat, minden ajánlatot megfontolnék!! beer.gif
2012. április 12. 19:22 #1134
- törölt felhasználó -    
Idézet (Enaa @ 2012.04.05. 10:58)
Elcserélném Whoopi Goldberg-et az Apáca show 1-2-ből, valamint Nkuya Soniát a Megasztár 4-ből. Akit érdekel, az írjon privit! smileeee.gif Ja, és csak kedvencekre cserélem őket! smileeee.gif wink.gif

Nkuya Soniáról lemondtam, aki azóta már elkelt, de Whoopi továbbra is szerkesztőre vár! Lemondani róla nem fogok, őt cserélni fogom.
2012. április 13. 16:34 #1135
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Jó ajánlat ellenében - azaz igazság szerint a kedvenceim érdekelnének - elcserélném néhány adatlapomat.

Az alábbi négy hölgyet felelős szerkesztőnek INGYEN odaadom:
Amy Acker
Stephanie Honore
Jessica Heap
Aimee Fortier

Őket pedig csak csereként:
Amanda Michalka
Lauren Cohan
Tori Spelling
Victoria Justice
Ashley Benson
Troian Bellisario
Nádai Anikó

Jelentkezni privátban lehet.
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, Pöttömke, Kelly
2012. április 13. 22:20 #1136
- törölt felhasználó -    
Az ÖSSZES adatlapomat cserélem. Ha akadna jelentkező, a leveleket privát üzenetben várnám. laugh.gif
2012. április 13. 23:05 #1137
picilány.
picilány.
visszatérő vendég

Státuszez nem egy mámor, mi egyszer csak elillan, millió emlék agyamba bevillan..♥!
Hozzászólás: 315
Csatolások: 2692
Azonosító: 142120
Sziasztok.!

Akad pár lap, amit elcserélnék vagy megválnék tőle/tőlük.!smileeee.gif

ha valakit érdekel valamelyik lapom, privátban érdeklődhet smileeee.gif

xoxo. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Dominica J
2012. április 14. 09:46 #1138
- törölt felhasználó -    
Idézet (ChanelGirl @ 2012.03.24. 10:07)
Cserélem Oliver James lapját. Érdeklődni priviben. cool.gif

Még mindíg áll a csere. Ha olyan sztárt ajánlasz akit jobban szeretek biztos megtudunk majd egyezni. wink.gif
2012. április 15. 18:47 #1139
- törölt felhasználó -    
Ingyen odaadom, felelős szerkesztőnek!
Bicskey Zsófi
Ivana Baquero
Yu Phoenix
Romeo Nightingale
Strify
Shin
Paul Thomas
Barbara Windsor
Joy Lauren
Mason Vale Cotton
Michael Seater
Christopher Masterson
Edward Furlong
The Game
Llyod BanksBrian Friedman

Ha bármelyik lap felkeltette az érdeklődésedet, írj egy levelet! Az a kérésem lenne, h ha már felveszed, vagy írj új életrajzot, vagy ne töröld ki a nevem az adott sztár életrajzának aljáról! Ha nem találnak szerkesztőre, a lapok nálam maradnak! Határidő - egyenlőre - nincs!
(a többi lapomat NEM cserélem, kérlek, ne kérd se BooBoo Stewart, se Natasha Hamilton, se más lapját, aki nincs a felsorolásban! Köszönöm!)[/quote]
2012. április 20. 16:09 #1140
- törölt felhasználó -    
Cserélném:
Marenec Fruzsina
Meagan Good
Monica Potter
Akon
Khloe Kardashian
Privátban várom a jelentkezőket, nem harapok. smileeee.gif
156 oldal 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!