Idézet (SelenaGirl @ 2012.05.04. 21:05)
Sziasztok kedves fórumozók!
Arra a döntésre jutottam, hogy már eléggé sok lapom van és inkább cserére küldeném őket. Természetesen a lapjaim többségét átadom bárkinek, ha kell de csak a kedvenceimre, vagy ha éppen olyan ajánlat jön akkor arra. Természetesen a lapjaimmal igencsak sok munkám volt és még mindig van így eléggé nehéz vagy 25 lapra figyelni hogy rendben legyen így a felesleges lapokat és az olyan lapokat amelyeket nem annyira kedvelek vagy nem ismerek annyira és bármely kedves tag tudja bővíteni a róla kapcsolatos információkat átadom, de ahogyan említettem csak kedvencemre. Így ez az jelenti hogy az összes lapomat cserélem ami van. Mindemellett olyannak is szeretném átadni őket akik tényleg szerkesztik is!!
Amely lapjaim cserére valóak:
Park Soo Young "Lizzy" / jelenleg az After School énekesnője.
Jeong Hye Sun "Trinity" / a GP Basic rappere, és énekese.
Hong Yoo Kyung / APink énekese, és táncosa.
Oh Ha Young / APink énekese.
Kim Nam Joo / APink rappere, és énekese.
Byeon Seung Mi "Janey" / a GP Basic vezető rappere, és énekese.
Ryu Hyoyoung / Ikertestvére T-ara tag ő a COED School tagja.
Kana Nishino / Japán énekesnő
Shin Se Kyung / Színésznő, és modell a SHINee egyik tagjával alkotott egy pár. ( egy kis ösztönzés SHINee rajongóknak)
Yo Won Lee / Koreai színésznő.
Whitney Port / Amerikai kőszereplő, és tervező.
Song Hye Kyo / Színésznő.
Lapok amelyeket ingyen átadok:
Pittman Cristofel "VV Cristofel" / VV játékos.
Deena Nicole Cortese / Jersey Shore húsi golyója.
Ezekről lenne szó. Remélem azért lesznek jelentkezők. Viszont annyi kérésem lenne, hogy az üzeneted tárgyaként írd oda "Adatlapcsere" v. az "Érdeklődés" szót. Azokra a levelekre hetente válaszolok majdan, vagy pénteken vagy egy szombati napon mindig. Természetesen ha nem kapsz választ és olvastam írj újra, mert akkor lehet hogy elfelejtettem. A lapokért természetesen privát levélben kérem a jelentkezéseket. Ha olyan lapért jelentkezel ami nincsen ebben az üzenetben feltüntetve vagy több ilyesfajta üzenetemben akkor kérlek ne is írj. Normális szerkesztőket szeretnék a lapjaimnak.
Nos ha bármi kérdésed van akkor írj majdan!
Köszönöm, és további szép napot és kellemes fórumozást kívánok minden tagnak.
Arra a döntésre jutottam, hogy már eléggé sok lapom van és inkább cserére küldeném őket. Természetesen a lapjaim többségét átadom bárkinek, ha kell de csak a kedvenceimre, vagy ha éppen olyan ajánlat jön akkor arra. Természetesen a lapjaimmal igencsak sok munkám volt és még mindig van így eléggé nehéz vagy 25 lapra figyelni hogy rendben legyen így a felesleges lapokat és az olyan lapokat amelyeket nem annyira kedvelek vagy nem ismerek annyira és bármely kedves tag tudja bővíteni a róla kapcsolatos információkat átadom, de ahogyan említettem csak kedvencemre. Így ez az jelenti hogy az összes lapomat cserélem ami van. Mindemellett olyannak is szeretném átadni őket akik tényleg szerkesztik is!!
Amely lapjaim cserére valóak:
Park Soo Young "Lizzy" / jelenleg az After School énekesnője.
Jeong Hye Sun "Trinity" / a GP Basic rappere, és énekese.
Hong Yoo Kyung / APink énekese, és táncosa.
Oh Ha Young / APink énekese.
Kim Nam Joo / APink rappere, és énekese.
Byeon Seung Mi "Janey" / a GP Basic vezető rappere, és énekese.
Ryu Hyoyoung / Ikertestvére T-ara tag ő a COED School tagja.
Kana Nishino / Japán énekesnő
Shin Se Kyung / Színésznő, és modell a SHINee egyik tagjával alkotott egy pár. ( egy kis ösztönzés SHINee rajongóknak)
Yo Won Lee / Koreai színésznő.
Whitney Port / Amerikai kőszereplő, és tervező.
Song Hye Kyo / Színésznő.
Lapok amelyeket ingyen átadok:
Pittman Cristofel "VV Cristofel" / VV játékos.
Deena Nicole Cortese / Jersey Shore húsi golyója.
Ezekről lenne szó. Remélem azért lesznek jelentkezők. Viszont annyi kérésem lenne, hogy az üzeneted tárgyaként írd oda "Adatlapcsere" v. az "Érdeklődés" szót. Azokra a levelekre hetente válaszolok majdan, vagy pénteken vagy egy szombati napon mindig. Természetesen ha nem kapsz választ és olvastam írj újra, mert akkor lehet hogy elfelejtettem. A lapokért természetesen privát levélben kérem a jelentkezéseket. Ha olyan lapért jelentkezel ami nincsen ebben az üzenetben feltüntetve vagy több ilyesfajta üzenetemben akkor kérlek ne is írj. Normális szerkesztőket szeretnék a lapjaimnak.
Nos ha bármi kérdésed van akkor írj majdan!
Köszönöm, és további szép napot és kellemes fórumozást kívánok minden tagnak.
Hello
priviben beszélhetnénk meg cserét? ha van számodra olyan lapom amit érdemes elcserélnem.
üdv. Évi