Adatlapcsere
2012. augusztus 12. 16:19
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline |
Őket cserélném - lehetőleg - nagyobb kedvencekre Az ajánlatokat üzenetben várom, nem harapok, ha írsz
Juliet Landau (színésznő; Buffy - Drusilla)
Bordás Barbara (az Operettszínház egyik művésznője)
Jonathan Crombie (színész; Anne - Gilbert Blythe)
Megan Follows (színésznő; Anne - Anne Shirley)
És esetleg még Anthony Head lapját is cserélem, de őt tényleg már csak nagyobb kedvencre!
Juliet Landau (színésznő; Buffy - Drusilla)
Bordás Barbara (az Operettszínház egyik művésznője)
Jonathan Crombie (színész; Anne - Gilbert Blythe)
Megan Follows (színésznő; Anne - Anne Shirley)
És esetleg még Anthony Head lapját is cserélem, de őt tényleg már csak nagyobb kedvencre!
2012. augusztus 12. 22:47
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7039 Csatolások: 1417 Azonosító: 147096 offline |
Cserélem néhány adatlapomat, érdeklődni privátba lehet.
2012. augusztus 13. 14:29
Cserélem az adatlapjaimat! Érdeklődni PM-ben tessék.
2012. augusztus 14. 13:36
Zsanika 20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 548 Csatolások: 962 Azonosító: 167369 offline |
cserélném
Paul Rae
Lugosi Claudia
Doris Roberts
Carlos Vives
Paul Rae
Lugosi Claudia
Doris Roberts
Carlos Vives
2012. augusztus 15. 01:51
Kiaraagame over™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 2 Azonosító: 145209 offline |
Sziasztok!
Gondolkoztam kicsit és úgy döntöttem,hogy pár adatlapomat cserélném Szóval ha bármelyik felkelti érdeklődésedet akkor írj nekem egy üzenetet.Íme ők:
Lisa Rinna-amerikai színésznő
Kim Jisook-Rainbow nevű koreai lánybanda tagja
Oh Seungah--Rainbow nevű koreai lánybanda tagja
És miután gondolkoztam vagy egy órát arra a döntésre jutottam,hogy nagy kedvenceimért akár róluk is képes lennék lemondani...
Kierstin Koppel--Hajrá csajok 4-ből Sarah illetve az Amerikai Hófehérkéből is ismerős lehet
Takashima Kouyou/Uruha-The Gazette egyik gitárosa
Daniel Curtis Lee--Zeke és Lutherből Kojo
Gondolkoztam kicsit és úgy döntöttem,hogy pár adatlapomat cserélném Szóval ha bármelyik felkelti érdeklődésedet akkor írj nekem egy üzenetet.Íme ők:
Lisa Rinna-amerikai színésznő
Kim Jisook-Rainbow nevű koreai lánybanda tagja
Oh Seungah--Rainbow nevű koreai lánybanda tagja
És miután gondolkoztam vagy egy órát arra a döntésre jutottam,hogy nagy kedvenceimért akár róluk is képes lennék lemondani...
Kierstin Koppel--Hajrá csajok 4-ből Sarah illetve az Amerikai Hófehérkéből is ismerős lehet
Takashima Kouyou/Uruha-The Gazette egyik gitárosa
Daniel Curtis Lee--Zeke és Lutherből Kojo
2012. augusztus 15. 11:32
sziasztok! Gubik Petra adatlapját cserélem(bárkire!), úgyhogy ha valakit érdekel írjon üzenetet!
2012. augusztus 16. 13:58
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Cserélném a következő lapokat:
-Park Sun Young "Hyomin"- T-ARA tag
-Song Ju Hee "Alice" - Hello Venus tag
-Jeon Boram - T-ARA tag
-Park Sun Young "Hyomin"- T-ARA tag
-Song Ju Hee "Alice" - Hello Venus tag
-Jeon Boram - T-ARA tag
2012. augusztus 16. 15:15
Cserélem Benjamín Rojas adatlapját.
Olyan sztárra cserélném akit jobban szeretek nála.
Jelentkezni priviben!
Olyan sztárra cserélném akit jobban szeretek nála.
Jelentkezni priviben!
2012. augusztus 18. 16:17
Sziasztok! Ingyen adom Joe Trohman lapját, akit érdekel irjon. Valamint cserélek párat a lapjaim közül is szivesen, üzenetben kérdezhettek.
üdv. malna90
üdv. malna90
2012. augusztus 19. 16:06
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline |
Sziasztok!
Ismét egy listával készültem. Néhány lapomra már nem igazán tartanék úgy igényt, így cserére bocsátanám őket. Jelenleg nagyon sok időm nincs szerkeszteni a lapokat ezáltal is jutottam erre a döntésre. A lapokat általában olyanokra cserélem el akit jobban kedvelek, de az is előfordult már, hogy egy olyas vállaltam el akit ismerek, kedvelek, de nem annyira mint amit átadok. Jelentkezni priviben ha lehet mivel ezután az üzenetemig nem fogok járni ide. A lapokért jelentkezni 1 hétig lehet utána nem lehet csak ha ismét írok ide így aki gyors az gyors, aki nem az vár egy kicsit.
Nos akkor következő lapjaimat cserére bocsátanám, de csak azokért lehet jelentkezni ami ide írok, a többire nem!:
Kim Yu Jin "UEE"
Park Ji Yeon
Ahn So Hee
G.NA
Kang Ji Hyun
Gong Min Ji
Nos ennyi lenne a lista. Rájuk egy hétig lehet jelentkezni. Lehetőleg olyas lapokra cserélem el akiket náluk jobban kedvelek, kb. ugyanolyan helyen álljanak. Kérem azoknak a megértését akinek az ajánlatát elutasítanám, azoktól előre is bocsánatot kérek!
Ismét egy listával készültem. Néhány lapomra már nem igazán tartanék úgy igényt, így cserére bocsátanám őket. Jelenleg nagyon sok időm nincs szerkeszteni a lapokat ezáltal is jutottam erre a döntésre. A lapokat általában olyanokra cserélem el akit jobban kedvelek, de az is előfordult már, hogy egy olyas vállaltam el akit ismerek, kedvelek, de nem annyira mint amit átadok. Jelentkezni priviben ha lehet mivel ezután az üzenetemig nem fogok járni ide. A lapokért jelentkezni 1 hétig lehet utána nem lehet csak ha ismét írok ide így aki gyors az gyors, aki nem az vár egy kicsit.
Nos akkor következő lapjaimat cserére bocsátanám, de csak azokért lehet jelentkezni ami ide írok, a többire nem!:
Kim Yu Jin "UEE"
Park Ji Yeon
Ahn So Hee
G.NA
Kang Ji Hyun
Gong Min Ji
Nos ennyi lenne a lista. Rájuk egy hétig lehet jelentkezni. Lehetőleg olyas lapokra cserélem el akiket náluk jobban kedvelek, kb. ugyanolyan helyen álljanak. Kérem azoknak a megértését akinek az ajánlatát elutasítanám, azoktól előre is bocsánatot kérek!
2012. augusztus 20. 13:16
Kirstie Alley és Joe Trohman lapját cserélem, minden ajánlatra vevő vagyok üzenetben jelentkezhettek! Üdv. malna90
2012. augusztus 21. 18:27
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline |
Idézet (Saranghae @ 2012.08.19. 16:06)
Sziasztok!
Kim Yu Jin "UEE"
Park Ji Yeon
Ahn So Hee
G.NA
Kang Ji Hyun
Gong Min Ji
Kim Yu Jin "UEE"
Park Ji Yeon
Ahn So Hee
G.NA
Kang Ji Hyun
Gong Min Ji
UEE lapja elkelt, a többi lapot még mindig cserélem!
2012. augusztus 21. 19:36
Gondoltam ide is leírom, hogy pár lappomról felelős szerkesztő javára lemondanék, jelentkezni ha lehet levélben.
~Sim Jong Su
~Park So Jin
~Woo Hyunmin
~Kim Ha Neul
~Shin Go Eun
~Yu Yamada
~Matsumoto Jun
~Oguri Shun
~Pyo Jihoon
~Woo Taewoon
~Sim Jong Su
~Park So Jin
~Woo Hyunmin
~Kim Ha Neul
~Shin Go Eun
~Yu Yamada
~Matsumoto Jun
~Oguri Shun
~Pyo Jihoon
~Woo Taewoon
2012. augusztus 21. 20:44
Újra lemondanék pár lapomról. Mindenki alku tárgyát képezi, leszámítva:
- Pierre Bouvier
- David Villa
- Chris Evans
- Billie Joe Armstrong
- Madden ikrek
- Tyson Ritter
- Ryan Follese
- Juan Mata
(Schumacher és Massa lapja pedig csak megőrzésre van nálam.)
A feltételek a korábbiak, életrajz nélkül kerülnek áthelyezésre a lapok. Privátban várom az üzeneteket. Nem fogok mindenkinek válaszolni, csak annak, akinek átadom a lapot. Első körben vasárnap mondjuk este 19:00-ig várom a jelentkezéseket.
- Pierre Bouvier
- David Villa
- Chris Evans
- Billie Joe Armstrong
- Madden ikrek
- Tyson Ritter
- Ryan Follese
- Juan Mata
(Schumacher és Massa lapja pedig csak megőrzésre van nálam.)
A feltételek a korábbiak, életrajz nélkül kerülnek áthelyezésre a lapok. Privátban várom az üzeneteket. Nem fogok mindenkinek válaszolni, csak annak, akinek átadom a lapot. Első körben vasárnap mondjuk este 19:00-ig várom a jelentkezéseket.
2012. augusztus 22. 23:24
xxstarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 73 Csatolások: 4 Azonosító: 177967 offline |
Cserélném ezeket a lapjaim:
Nicole Fiscella-színésznő,modell
Jillian Leigh Murray-Sonny With a Chance
Adrian Lux -DJ
Jennifer Parkin -énekesnő
Chantal Kreviazuk -énekesnő
KayCee Stroh -High School Musical 1-3
Anahi Gonzales -modell
Kiss Tünde (II)-modell
Sajnos ezekhez vagy már nem tudok hozzárakni vagy nem tudom őket már frissíteni.
Soknak bevan írva az életrajza akinek bevan annak NEM törlöm ki,akárhogy is adják át az újat!
Fontos én nem íratok át ,te írsz privit hogy mit miért adnél-én válaszolok hogy kell-e ha kell akkor te átíratod a nevet az enyémre,ha látom megvan akkor csak neked megmondom hogy mikor(óra,perc) mondok le az adatlapról így te feltudod venni:))
Célszerű listát írnod kiket cserélnél aki megtetszik írok...
Vannak 0-1-2 csillagosam is a listában akár 2-ről 3-ról is lemondanék 1 általam kedvelt sztárért.
Hayley Hasselhoff -ot is cserélem de érte szintén közkedvelt sztárt kérek!)
Nicole Fiscella-színésznő,modell
Jillian Leigh Murray-Sonny With a Chance
Adrian Lux -DJ
Jennifer Parkin -énekesnő
Chantal Kreviazuk -énekesnő
KayCee Stroh -High School Musical 1-3
Anahi Gonzales -modell
Kiss Tünde (II)-modell
Sajnos ezekhez vagy már nem tudok hozzárakni vagy nem tudom őket már frissíteni.
Soknak bevan írva az életrajza akinek bevan annak NEM törlöm ki,akárhogy is adják át az újat!
Fontos én nem íratok át ,te írsz privit hogy mit miért adnél-én válaszolok hogy kell-e ha kell akkor te átíratod a nevet az enyémre,ha látom megvan akkor csak neked megmondom hogy mikor(óra,perc) mondok le az adatlapról így te feltudod venni:))
Célszerű listát írnod kiket cserélnél aki megtetszik írok...
Vannak 0-1-2 csillagosam is a listában akár 2-ről 3-ról is lemondanék 1 általam kedvelt sztárért.
Hayley Hasselhoff -ot is cserélem de érte szintén közkedvelt sztárt kérek!)
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.