Múlt hétvége óta sok helyen téma a focista "pórul járása". Senki sem sejtette, hogy Cristiano nem véletlenül lett apa.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb fordulatok Ronaldo gyermekét illetően
2010. július 07. 10:13
Nesze neked szappanopera. Az meg, hogy nem védekezik egyik luknál sem, meg őt jellemzi. Annyi nővel már a nemigondozó örökös tagja lehetne...
2010. július 07. 10:19
.Fan.ni.^^butterscotch. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 938 Azonosító: 90885 offline |
De minek kellett nekik béranya?
2010. július 07. 10:22
Azért, mert manapság már mindenkinek fontosabb a saját karrierje, mint a család. A lánnyal is így van ez, mivel modell.
2010. július 07. 10:32
Látom ez az Irina a diplomamunkájáért vetkőzik KIZÁRÓLAGOSAN, csak úgy sugárzik belőle az értelem.......
2010. július 07. 10:36
erdeikristof94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.21. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 127767 offline |
lehet egy kicsit mostmár visszaveszi a nagybetűs életet, és családot alapít!!hát ezt egy kicsit nehéz elhinni,de hajrá!Ám akkor miért nem lett a gyerek közös a barátnőjével..hát ez a béranya dolog sztem gázzzz
2010. július 07. 10:38
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline |
Lehet, hogy a nő nem tudott teherbe esni, nem kell rögtön szétszedni. Ha így van, az nagyon szomorú. Ha viszont önzőségből tette, az valahol elítélendő.
Egyébként én nem ismerem a fiú karrierjét, de nekem kísértetiesen hasonlít a sorsa Ricky Martinéhoz. Neki is voltak barátnői, sőt jegyese is, mielőtt egy béranya kihordta az ikreit és bevallotta másságát.
Egyébként én nem ismerem a fiú karrierjét, de nekem kísértetiesen hasonlít a sorsa Ricky Martinéhoz. Neki is voltak barátnői, sőt jegyese is, mielőtt egy béranya kihordta az ikreit és bevallotta másságát.
2010. július 07. 10:45
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline |
Nem hiszem, hogy Cristiano homoszexuális lenne... vagy lehet, hogy csak azért hajszolja a nőket, mert nem biztos benne, hogy hetero...vagy az akar lenni.
Szerintem Cristiano nem akar semmit Irinától (semmi komolyat, pl. esküvő...), és ezért úgy döntött, hogy egyedül alapít családot.
Szerintem Cristiano nem akar semmit Irinától (semmi komolyat, pl. esküvő...), és ezért úgy döntött, hogy egyedül alapít családot.
2010. július 07. 11:30
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Szerintem Ronaldo maga alá ásta azzal a fát, hogy semmit sem árult el a gyerekről és annak anyáról.
Így persze, hogy jönnek a mindenféle találgatások. Ezt csak magának köszönheti.
Így persze, hogy jönnek a mindenféle találgatások. Ezt csak magának köszönheti.
2010. július 07. 11:42
Jennifermonkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.30. Hozzászólás: 254 Csatolások: 116 Azonosító: 42530 offline |
emberek ne ítéljetek már ilyenekből.....én nem vagyok rajongó hogy védelmezném ezt a csávót de simán lehet hogy nem tudott teherbe esni a bnője, vagy egyéb más okok is közrejátszhattak....sztem nem véletlen ha a bnője is kiírta hogy gyereke született, valószínűleg azért mert közösen fogják felnevelni.
És kizártnak tartom hogy hiúságból nem vállalta a babát. Ilyet mondana a srácnak és sztem azonnal elhagyná....
És kizártnak tartom hogy hiúságból nem vállalta a babát. Ilyet mondana a srácnak és sztem azonnal elhagyná....
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.