David Tennant, Catherine Tate and John Barrowman at the Radio 2 and at capital with fans (2008.04.04.)
2010. július 11. 11:22
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
David Tennant, Catherine Tate and John Barrowman at the Radio 2 and at capital with Doctor Who fans (2008.04.04.)
2010. július 11. 13:55
lulcsy90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 129188 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.11. 11:22)
David Tennant, Catherine Tate and John Barrowman at the Radio 2 and at capital with Doctor Who fans (2008.04.04.)
Én csak David Tennant színészi teljesítményét ismerem, és nagyon jó! Ha látta(d) a Harry Potter és a Tűz serlege című filmet, ott kiválóan alakította ifjabb Barty Kupor-t!
2010. július 11. 16:06
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline |
nem is tudtam, hogy John szemüveges
milyen lehet már egy ilyen rajongói gyűrűben? "Nem mehetsz tovább amíg nem adsz autogrammot"
milyen lehet már egy ilyen rajongói gyűrűben? "Nem mehetsz tovább amíg nem adsz autogrammot"
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. július 11. 19:28
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Szívesen a képeket. Én is szívesen útját álltam volna amúgy... Kár, hogy Catherineről csak egy kép van.
Bessie
2010. július 11. 21:16
Idézet (Sixy @ 2010.07.11. 16:06)
nem is tudtam, hogy John szemüveges
John már nagyon rég óta szemüveges. Akárcsak David, ő sem lát semmit szemüveg nélkül. Úgy tudom mindketten rövidlátók.
2010. július 11. 21:19
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline |
Idézet (kateblock @ 2010.07.11. 21:16)
John már nagyon rég óta szemüveges. Akárcsak David, ő sem lát semmit szemüveg nélkül. Úgy tudom mindketten rövidlátók.
Amúgy ez milyen már, ha egy színész rövidlátó és nem hordhatja a szemüvegét, mert a "szerep úgy kívánja" :/ szegény meg vaksiskodjon a kamera előtt
2010. július 11. 21:42
Idézet (Sixy @ 2010.07.11. 21:19)
Amúgy ez milyen már, ha egy színész rövidlátó és nem hordhatja a szemüvegét, mert a "szerep úgy kívánja" :/ szegény meg vaksiskodjon a kamera előtt
Sajnos ez van ebben a szakmában. Azt mondják az illető hordjon kontaklencsét, de arra nem gondolnak hogy mi van, ha jelenetforgatás közben kiesik a kontaklencse vagy az utolsó pillanatban eltűnik. Minden elismerésem Davidnek, aki a harmadik évadban a legutolsó résznél lencse nélkül vette fel a sziklás Master jelenetet, mert kiesett a lencséje és nem engedték meg neki hogy másikat hordjon. Úgy vette fel a jelentetet hogy semmit sem látott a szerencsétlen ...
2010. július 15. 19:53
Szegénykém...
Amúgy Davidnek piszkosul jól áll a pápaszem. Tudom, hogy szemüveges Dokit is szeretett volna alakítani, de ugye ezt sem engedték... Pedig annyira jóóó szemüvegben... Imádom az intellektuális pasikat. (amúgy a párom is szemüveges )
Amúgy Davidnek piszkosul jól áll a pápaszem. Tudom, hogy szemüveges Dokit is szeretett volna alakítani, de ugye ezt sem engedték... Pedig annyira jóóó szemüvegben... Imádom az intellektuális pasikat. (amúgy a párom is szemüveges )
Idézet (kateblock @ 2010.07.11. 21:42)
Sajnos ez van ebben a szakmában. Azt mondják az illető hordjon kontaklencsét, de arra nem gondolnak hogy mi van, ha jelenetforgatás közben kiesik a kontaklencse vagy az utolsó pillanatban eltűnik. Minden elismerésem Davidnek, aki a harmadik évadban a legutolsó résznél lencse nélkül vette fel a sziklás Master jelenetet, mert kiesett a lencséje és nem engedték meg neki hogy másikat hordjon. Úgy vette fel a jelentetet hogy semmit sem látott a szerencsétlen ...
kateblock
2010. július 16. 09:24
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.15. 19:53)
Szegénykém...
Brainy specs-nek hívják a szemcsijét.
És egyetértünk, szemcsivel is nagyon jól néz ki
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.