Miley Cyrus új albuma megbukott?
2010. augusztus 06. 14:00
Alízúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 68 Csatolások: 3 Azonosító: 132337 offline |
Brigitte, ezt én sem értem, szinte mindenki (leszámítva azt aki nem) szidja Miley-t, de mégis ő az első a Starity-n... akkor most, hogy van ez??
Én nem bírom, az egyetlen száma ami bejött az a Can't Be Tamed. :/ Aminek a klippje nagyon hasonlít két másik előadó klippjeire. -.-
Eminem grat! ^^
Én nem bírom, az egyetlen száma ami bejött az a Can't Be Tamed. :/ Aminek a klippje nagyon hasonlít két másik előadó klippjeire. -.-
Eminem grat! ^^
2010. augusztus 06. 14:27
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline |
Ha fel akar nőni legyen felnőtt. AQz a gond h a Disney ezt nem vette figyelembe,sé úgy alakította ki az imázsát,hogy egy elég fiatal közönséget szólítson meg. A stílusváltással a régi fanok elpártolnak tőle,akiket megfoghatna a zenéje,azok még nem ismerik. Remélem nem adja fel.
2010. augusztus 07. 22:25
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline |
Nekem ez az albuma tetszik a legjobban.
De eddig se vettem meg egyet se , szóval ezután se fogok.
De eddig se vettem meg egyet se , szóval ezután se fogok.
2010. augusztus 08. 13:49
Cutte_Sziszyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 128745 offline |
Sztem non jó a can't be tamed és a többbi száma is.sztem az amerikaiak túl kritikusak hiszen máshol imádják az uj albumot
2010. augusztus 08. 14:02
Hát most ez így alakult.a Can't Be Tamed-el sok rajongót nyert,de legalább 2× annyit vesztett el.Például én az elején szerettem, de utána egyre jobban,háát,hogy is mondjam... ri*ancosodni kezdett.a csók a csajjal nekem már sok volt,így elpártotam mellőle.
2010. augusztus 08. 16:05
kendrawilkinsonfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 128481 offline |
sztem ez a stílusa 1000szer jobb mint a régi! nekem jobban bejönnek az új számai!
2010. augusztus 09. 10:19
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline |
Demi Lovato őrült:
Nem is csodálom!
ezmiez?-.-"
cőő
Nem is csodálom!
ezmiez?-.-"
cőő
2010. augusztus 09. 10:23
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline |
ó kérlek mindenki azt irja h selena jobb.
holott a nyomába sem ér.:'DDDDDDD.
miley hangja sokkal jobb.
és nem kéne fikázni Miley.-t.
Én sem szeretem Selenát de nem megyek az ő hírei közt irogálni h hála istennek h vége a wowp.-nek vagy pl h kurvára nincs hangja.-.-".
szal antik véleménye ..tartsátok meg magatokban.
holott a nyomába sem ér.:'DDDDDDD.
miley hangja sokkal jobb.
és nem kéne fikázni Miley.-t.
Én sem szeretem Selenát de nem megyek az ő hírei közt irogálni h hála istennek h vége a wowp.-nek vagy pl h kurvára nincs hangja.-.-".
szal antik véleménye ..tartsátok meg magatokban.
2010. augusztus 10. 19:13
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline |
én nem szeretem Mileyt..eddig se ezután se(fogom megszeretni)..de nekem ez az albuma tetszik eddig a legjobban.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.