Megkezdődtek a 2010-es karácsonyi különrész forgatási munkálatai a Ki vagy, Doki? című népszerű sci-fi sorozathoz Matt Smith főszereplésével. Az új részt decemberben mutatják be a televízióban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ki vagy, Tata?
2010. július 17. 14:37
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
2010. július 18. 09:28
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Sziasztok! De jó, hogy legalább Ti, fanok kiszúrtátok a cikket... Elég hülyén jelent meg, kb. 3 percig volt fent csak a főoldalon, és nagy hírbe ki sem került...
2010. július 18. 19:50
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.18. 09:28)
Sziasztok! De jó, hogy legalább Ti, fanok kiszúrtátok a cikket... Elég hülyén jelent meg, kb. 3 percig volt fent csak a főoldalon, és nagy hírbe ki sem került...
Pont nem voltam itt mikor kint volt a cikk. Véletlenül rákattintottam a nevedre és láttam hogy új témát nyitottál amit még nem láttam ezért klikkeltem
2010. július 18. 19:52
Nem is volt kint, csak kb. 3 percig, és akkor is csak kis hírként... Egyszerre hagytak jóvá vagy egy tucat hírt, úgyhogy...
Idézet (kateblock @ 2010.07.18. 19:50)
Pont nem voltam itt mikor kint volt a cikk. Véletlenül rákattintottam a nevedre és láttam hogy új témát nyitottál amit még nem láttam ezért klikkeltem
2010. július 19. 13:50
Nos, fejlemény van. Úgy tűnik vissza akarnak hozni egy dokit a múltból. Első jelöltünk egyből kiesett, a hetedik doktor, úgy hallottam ő játssza majd a Hobbitot és nemsokára kezdődik a forgatás, tehát ő szerintem már kiesett. Bent maradt a nyolcadik és a 10-ik Doki, aki amerikai pályafutására koncentrál és esze ágában sincs visszamenni a DW-ba, maradt a nyolcadik Doki. Tegnap óta pedig azt terjesztik hogy a negyedik Doki tér vissza, valaki írta twitteren hogy látta a stáblistát és Tom Baker neve volt rajta
2010. július 22. 20:36
Áááá, akkor mégis teljesül a kívánságom???!
Idézet (kateblock @ 2010.07.19. 13:50)
Tegnap óta pedig azt terjesztik hogy a negyedik Doki tér vissza, valaki írta twitteren hogy látta a stáblistát és Tom Baker neve volt rajta
2010. július 23. 00:08
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.22. 20:36)
Áááá, akkor mégis teljesül a kívánságom???!
Az én kívánságom is teljesülne akkor
2010. július 25. 19:40
Debbyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 131895 offline |
jujj már nagyon várom!
csak kár, hogy David-et lecserélték Matt-re persze ő is jó, de David az örök favorit
de viszont Karent nagyon szeretem
csak kár, hogy David-et lecserélték Matt-re persze ő is jó, de David az örök favorit
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. augusztus 06. 16:01
Idézet (Debby @ 2010.07.25. 19:40)
jujj már nagyon várom!
Pedig milyen messze van még innen December. Azért csak hiányzik nekem a DW, miért csak 13 rész van egy évadban?
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.