Sokak szerint Kylie szándékosan kerüli a találkozást húga újszülött gyermekével. Attól fél, képtelen lenne leplezni a fájdalmát, amiért neki nem született gyereke.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nincs ideje Kylie Minogue-nak a családjára
2010. július 19. 16:39
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline |
Én Kylie-ből nem néztem eddig se ki sokat,szóval megtapsolhatja magát!!!!Éljen az összetartás!!! "-.-
2010. július 19. 16:47
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline |
Ezek után nem csodálnám ha a húga se lenne ott, hogyha szüksége lenne rá...
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. július 19. 17:36
Ha nem tud egyensúlyt fenntartani a család és a sztárélet közt, akkor el kellene döntenie, melyik számára a fontosabb, és csak arra koncentrálni. Azért remélem, megtalálja a módját a kettős élet kiegyensúlyozására.
2010. július 19. 18:19
ayette10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 598 Csatolások: 0 Azonosító: 131035 offline |
megértem, hogy elég rosszul eshetett neki, hogy neki nincs gyereke, a húgának meg igen, de szerintem egy családban nem szabadna féltékenynek lennie, inkább örülnie kellene, hogy a húgának van gyereke...
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. július 20. 14:33
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
lehet köpködni Kylie-t de ez azért elég fájdalmas lehet neki, ha ti is mindennél jobban vágynátok valamire és a testvéreteknek már meglenne ti se viselnétek túl jól én nagyon sajnálom őt ezért
ennek ellenére meglátogathatta volna Dannit és próbálhatott volna jópofátvagni az egészhez
ennek ellenére meglátogathatta volna Dannit és próbálhatott volna jópofátvagni az egészhez
2010. július 20. 16:04
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline |
@Cheryl Cole fan:lehet köpködni Kylie-t de ez azért elég fájdalmas lehet neki, ha ti is mindennél jobban vágynátok valamire és a testvéreteknek már meglenne ti se viselnétek túl jól én nagyon sajnálom őt ezért
Én 100%-osan egyetértek veled!
Én 100%-osan egyetértek veled!
2010. július 20. 21:31
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
Dommeee_Chan:Én 100%-osan egyetértek veled!
köszi
köszi
2010. július 22. 16:53
sajnálom őt hogy nem született gyermeke, de attól sztem még ugyanúgy látogathatná és szeretheti nem kell azt szégyenleni sztem.....
2010. július 23. 11:07
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline |
a családra mindig kell fordítani időt..
2010. július 24. 15:24
szalka66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.11.03. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 19668 offline |
A kritikát mindenki kezdje magánál és próbáljon meg egy kicsit elrugaszkodni a saját (nem sértésnek szánom) hétköznapi életvitel felfogásától. Lehet, hogy úgy egész más eredmény jön ki.
Az ilyen cikkeknek egyébként általában a valóságtartalma megáll a névelők és kötőszavak szintjén.
De hát a pletyka annyira népszerű....
Az ilyen cikkeknek egyébként általában a valóságtartalma megáll a névelők és kötőszavak szintjén.
De hát a pletyka annyira népszerű....
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.