A házasság náluk nem számít
2010. július 19. 20:17
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Úgy gondolom mindenkinek saját joga eldönteni, hogy kivel és hogyan éli az életét, ha akarnak összeházasodnak, ha akarnak nem. Nem ér kevesebbet a kapcsolatuk, ha nem állnak oltár elé. Valakinek sokat jelent a házasság, valakit meg teljesen hidegen hagy, valakinek csak papírt jelent... Tiszteletben kell tartani mások döntését, az ő életük, az ő meggyőződésük.
2010. július 19. 22:44
*S*Star* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.04. Hozzászólás: 760 Csatolások: 0 Azonosító: 95033 offline |
Van aki így gondolja, van aki úgy. Aki azt hiszi, hogy az esküvő után "tündérmese" jön...az talán nem elég felnőtt hozzá. Ha valaki azt mondja, hogy komolyan gondolja az örökké és csak veled dolgot, akkor döntse el a pár, hogy mi akar.
Én úgy vagyok vele, hogy a házasság se nem rossz, se nem jó. Mivel ez sem véd meg attól, hogy megcsaljanak. De ha mondjuk gyerekben gondolkodunk...hát akkor talán jobb lenne az a "papír". Szerintem úgy mégis "védettebb" a dolog, mivel a törvény összeköti őket, és lehet, hogy van akinek ez elég ahhoz, hogy megpróbálja "megjavítani ami elromlott", mielőtt beadja a válást. De azért egyből nem engednék, ha valamikor én házasodnék: szerződés. Tudom, hogy erről is mindenki mást gondol. Én azt mondom, hogy...ha pénzről van szó, csak józanul szabad gondolkodni...mindegy mennyire vagy szerelmes.
Én úgy vagyok vele, hogy a házasság se nem rossz, se nem jó. Mivel ez sem véd meg attól, hogy megcsaljanak. De ha mondjuk gyerekben gondolkodunk...hát akkor talán jobb lenne az a "papír". Szerintem úgy mégis "védettebb" a dolog, mivel a törvény összeköti őket, és lehet, hogy van akinek ez elég ahhoz, hogy megpróbálja "megjavítani ami elromlott", mielőtt beadja a válást. De azért egyből nem engednék, ha valamikor én házasodnék: szerződés. Tudom, hogy erről is mindenki mást gondol. Én azt mondom, hogy...ha pénzről van szó, csak józanul szabad gondolkodni...mindegy mennyire vagy szerelmes.
2010. július 20. 00:51
MutantNinjaPonyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 122997 offline |
Naggggyyyyyyyyyon cseles! Ami nincs, az nem mehet tönkre! XD
2010. július 20. 01:05
de mért van az ha valaki össze házasodik akkor minden csak szarabb lesz?
2010. július 20. 12:31
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline |
Am fura, hogyha egy átlagos szerelmespár összeházasodik és jönnek a gyerekek utána minden rosszrafordul és váláskövtkezik. Vajon mi miatt megy tönkre?
2010. július 20. 14:48
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
hát ők tudják mondjuk így legalább nem kell elválni ha vége
2010. július 25. 23:50
Zsaklinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.24. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 67145 offline |
Ez így teljesen oké.Végül is ha reálisan gondolkodunk akkor mi értelme a házasságnak,mi változik meg attól h valaki megesküdik a másikkal?Ha valaki szereti a másikat akkor nem tök mind1 h van-e papír vagy nincs?Ha valaki együtt él a másikkal már évek vagy évtizedek óta nem feltétlenül a papír miatt,hanem mert ők valószínűleg tényleg szeretik egymást.A házasság még nem ígéret arra h tényleg örökké tart.Szóval szerintem teljesen felesleges és csak "megfojtja" az embereket,mintha egy lánc lenne(persze csak képletesen).
2010. július 27. 12:12
Doriihvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 256 Csatolások: 1 Azonosító: 124296 offline |
Szerintm ez teljesen jó. Semmi nem változik meg attól az életükben ha van egy papír ami igazolja h házasok. Sztem igy is ugyis szeretik egymást és az nem baj h nincs rola papiruuk....Szval mind1 hogy összeházasodnak vagy nm.
2010. július 31. 19:26
tiffanybabeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.10. Hozzászólás: 95 Csatolások: 12 Azonosító: 104645 offline |
Szerintem teljesen igazuk van.
Én max a ruha miatt házasodnék meg
Ha így is jól megvannak akkor minek kellene az a papír?!
Én max a ruha miatt házasodnék meg
Ha így is jól megvannak akkor minek kellene az a papír?!
2010. augusztus 01. 11:49
Barbykaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 516 Csatolások: 0 Azonosító: 132362 offline |
egy házasság nem tesz semmit jobbá csak pillanatnyi öröm de csak gondoljatok bele ha ne adj isten még is szakítanak akk azt papíron is meg kéne tenniük igy viszont...szal értitek
2010. augusztus 08. 10:16
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline |
Én most nem fogok itt pattogni.
Szerintem ha 2 ember igazán szereti egymást, akkor nem fognak azon gondolkozni, hogy mi lesz, ha nem. Számomra kiskoromtól nagyon nagy álom a házasság, bár néha én is azzal idegesítem anyámékat, hogy nem megyek férjhez, nem lesznek gyerekeim, és vicaverza. De szerintem igenis van értelme.
Szerintem ha 2 ember igazán szereti egymást, akkor nem fognak azon gondolkozni, hogy mi lesz, ha nem. Számomra kiskoromtól nagyon nagy álom a házasság, bár néha én is azzal idegesítem anyámékat, hogy nem megyek férjhez, nem lesznek gyerekeim, és vicaverza. De szerintem igenis van értelme.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.