Sokkoló képek jelentek meg Angelináról
2010. július 29. 20:24
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
höh ez durva : )
2010. július 29. 22:12
ezek a képek
hát...
nem vami guztusosak h finom legyek
hát...
nem vami guztusosak h finom legyek
2010. július 29. 22:14
Szerintem ez a kép eggyeltalán nem durva láttam már sokkolóbbat is.
2010. július 29. 22:23
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline |
Idézet
fujjj azert mar ez undorito!!!
Szerintem meg az undorító, hogy valaki ilyen képek megosztásával akkar keresztbe tenni másnak.
Az undorító, hogy ilyen képek alapján itélünk meg valakit, érdekes az ember, mert általában a vélemény ami kialakul negatív. Nem vagyok egy nagy Angelina Jolie fan, de szerintem igenis tiszteletre méltó, hogy ilyen mélyről lábra tudot állni és feltudot épiteni egy ilyen karriert. Most sikeres a szakmájában, gyerekeket nevel, jotékonykodik. Aki a képek miat elkönyveli rossz embernek annak grat.
2010. július 29. 22:28
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline |
De nagy... semmi nincs ezekben a képekben. Akik szeretik Angie- t, azokat nem érdekli az ilyen, akik mégis lenézik, azok nem igazi rajongói.. Engem például nem érdekel, mert ugyanúgy szeretem, ahogy eddig is... és az is nyilvánvaló, hogy miért hozták nyilvánosságra a képeket. Szóval itt nem ő az undorító, hanem az, aki más kárából akar meggazdagodni.
1 felhasználónak tetszik:
raspberry
2010. július 29. 23:27
Én mindigis tudtam, hogy voltak ilyen esetei, így egyáltalán nem sokkolt. Egyébként sok hírességnek vannak mocskos titkai, csak nem mindegyikről tudjuk
2010. július 29. 23:29
úristen..
hát nekem mindegy, attól még nagyon nagyon szép,és tehetséges színésznő
hát nekem mindegy, attól még nagyon nagyon szép,és tehetséges színésznő
2010. július 30. 09:02
sokan drogoztak a sztárok közül fiatalon mint például johnny depp meg ilyesmi.... én nem ítélem meg őket
2010. július 30. 11:08
Sztivi2107visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 124436 offline |
azt én is halotam h jonny depp is drogozt de leszokott róla és milyen jó színész lett én imádom azért amit csinálál és ahogyan csinálja , nem fogom se őt se mást ezért elitélni mert azért valjuk be h sokk híreség ki (még ha nem is tudjuk ,még ) próbálta mégis bálványozzuk őket
2010. július 30. 12:01
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline |
Áh, minek ezt előhozni?!
A lényeg, hogy már teljesen jó úton van. Nekem nagyon szimpatikus, ahogy jótékonykodik. Látszik, hogy nem ezért csinálja, hogy reflektorfényben legyen, hogy jaj de milyen angyal, hanem szívből. Mellesleg ott van neki a gyönyörű nagy családja...
Mi kell még?
A lényeg, hogy már teljesen jó úton van. Nekem nagyon szimpatikus, ahogy jótékonykodik. Látszik, hogy nem ezért csinálja, hogy reflektorfényben legyen, hogy jaj de milyen angyal, hanem szívből. Mellesleg ott van neki a gyönyörű nagy családja...
Mi kell még?
1 felhasználónak tetszik:
raspberry
2010. július 30. 18:31
az a lényeg hogy már normális akkor még fiatal volt :D
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.