Ha jól láttam akkor még nincs ilyen.
Itt mindenki leírhatja hogy miért kedveli/nem kedveli Robert Pattinsont.
Én imádom, olyan cuki. A Twilight igazán beindította a karierét. Amikor a Harry Pottert néztem és maghalt még sírtam is. Az új haja meg nagyon bejön!
Robert Pattinson
2010. július 29. 23:09
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
A Twilght Sagában nem tetszik a játéka, viszont az Eclipse sátras jelenetében felcsillant valami, amikor kicsit hanyagolta a szenvedős arcát. Magánemberként nekem egyre jobban szimpatikusabb a fura nyilatkozatai alapján, jó fej lehet. Viszont mint már írtam színészként még nem győzött meg, bár több filmjét még nem láttam a Sagán és a HP-n kívűl, de meg fogom nézni a többit is és remélem változik a véleményem.
2010. július 29. 23:43
Hát nekem nagyon bejön szerintem cuki nagyon is én már a Twilight elején Imádtam
Szerintem nagyon jól alakítja a szerepeit.Szerintem nagyon összeillenek Kristen-nel
Szerintem nagyon jól alakítja a szerepeit.Szerintem nagyon összeillenek Kristen-nel
2010. július 30. 14:57
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline |
Nagyon jó színésznek tartom.Cuki és szexi!!!
Sztem nagy esélye van Hollywood-ban,és ki fog tudni törni a "vámpírfiú" skatulyából!!
Csak így tovább bébi!!!
Am a HP-n én is sírtam mikor meghalt!
Azt meg különösen sajnálom h a Vanity Fair-be(Hiúságok Vására) nem került bele a jelenete,pedig ott is Reese-vel játszott.Asszem csak a DVD-n lehet látni.
Sztem nagy esélye van Hollywood-ban,és ki fog tudni törni a "vámpírfiú" skatulyából!!
Csak így tovább bébi!!!
Am a HP-n én is sírtam mikor meghalt!
Azt meg különösen sajnálom h a Vanity Fair-be(Hiúságok Vására) nem került bele a jelenete,pedig ott is Reese-vel játszott.Asszem csak a DVD-n lehet látni.
2010. július 30. 20:11
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline |
Idézet (Sweet Dreams @ 2010.07.29. 23:43)
Hát nekem nagyon bejön szerintem cuki nagyon is én már a Twilight elején Imádtam
Szerintem is összeillenek Kristennel!! És nekem tetszik a színészi alakítása is azon kívül, hogy nagyon cuki és szexi!!!
Eddig az összes filmjét láttam és a következőket is meg fogom nézni (kivéve:HP)
1 felhasználónak tetszik:
csenii
2010. július 30. 20:16
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline |
Én is nagyon kedvelem Rob-t!
Sztem is sexi és helyes,összeillik Kristen-nel...de ezt majd ők eldöntik http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://assets.nydailynews.com/img/2010/01/06/alg_kristen-stewart_ro...iw=1024&bih=588
Sztem is sexi és helyes,összeillik Kristen-nel...de ezt majd ők eldöntik http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://assets.nydailynews.com/img/2010/01/06/alg_kristen-stewart_ro...iw=1024&bih=588
csenii
2010. augusztus 05. 19:21
Szerintem Robert nagyon jó színész,de egyáltalán értem,hogy lányok 1.000.000.-i mit esznek rajta!1000 bocs a rajongóknak,léccy most ne szálljon rám senki!
2010. augusztus 18. 20:44
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline |
Robert végzett az első helyen a Glamour 2010-es "Legszexibb férfiak" listáján. Pattinson olyan sztárok előtt foglal helyet, mint Brad Pitt, David Beckham.
1. Robert Pattinson
2. Taylor Lautner
3. Ian Somerhalder
4. Xavier Samuel
5. Kellan Lutz
6. Johnny Depp
7. Justin Bieber
8. Gerard Butler
9. Hayden Christensen
10. Channing Tatum
1. Robert Pattinson
2. Taylor Lautner
3. Ian Somerhalder
4. Xavier Samuel
5. Kellan Lutz
6. Johnny Depp
7. Justin Bieber
8. Gerard Butler
9. Hayden Christensen
10. Channing Tatum
2010. augusztus 18. 21:52
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline |
Hát én személy szerint undorítónak tartom pattinsot, mert én rühellem a szakállas embereket. Nem tom miért, de ez van és bocs a fanok miatt. Inkább tayt helyezném 1. és justin sztem helyes srác, de nem szexi xD
2010. augusztus 18. 21:52
Idézet (Karina197 @ 2010.08.18. 21:51)
Joe nincs itt
Hát jah. Mondjuk Bíbör helyére simán beférne. Vagy előrébb.
brigibaba1999
2010. augusztus 18. 21:56
Idézet (Kiraac @ 2010.08.18. 21:52)
Hát én személy szerint undorítónak tartom pattinsot, mert én rühellem a szakállas embereket. Nem tom miért, de ez van és bocs a fanok miatt. Inkább tayt helyezném 1. és justin sztem helyes srác, de nem szexi xD
Szakálla a Télapónak van. Robnak max borostája. Az is csak akkor, ha borotva-hiányban szenved
2010. augusztus 18. 21:59
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline |
szerintem Iannak kellene a legelsőnek lennie. Ez így van rendjén
2010. október 10. 11:45
csenii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.03. Hozzászólás: 504 Csatolások: 43 Azonosító: 134262 offline |
Robert Pattinson hmm
Rob egyszerűen fantasztikus színész,énekes és modell.Cuki,helyes,szexi.Lehet hogy nem egy izomkolosszus,de szexii
Őt nem lehet nem szeretni Aki a filmbeli alakítása miatt nem szereti,akkor annak a való életben lesz szimpatikus,hiszen Rob csendes,szerény,olyan aminek lenni kell,és főként botrányoktól mentes
Fantasztikusan összeillenek Kristennel,igazi álompár.
team Edward,team Robert
Rob egyszerűen fantasztikus színész,énekes és modell.Cuki,helyes,szexi.Lehet hogy nem egy izomkolosszus,de szexii
Őt nem lehet nem szeretni Aki a filmbeli alakítása miatt nem szereti,akkor annak a való életben lesz szimpatikus,hiszen Rob csendes,szerény,olyan aminek lenni kell,és főként botrányoktól mentes
Fantasztikusan összeillenek Kristennel,igazi álompár.
team Edward,team Robert
2010. október 10. 11:49
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline |
Idézet (Strawberry03 @ 2010.08.18. 20:44)
Robert végzett az első helyen a Glamour 2010-es "Legszexibb férfiak" listáján. Pattinson olyan sztárok előtt foglal helyet, mint Brad Pitt, David Beckham.
1. Robert Pattinson
2. Taylor Lautner
3. Ian Somerhalder
4. Xavier Samuel
5. Kellan Lutz
6. Johnny Depp
7. Justin Bieber
8. Gerard Butler
9. Hayden Christensen
10. Channing Tatum
1. Robert Pattinson
2. Taylor Lautner
3. Ian Somerhalder
4. Xavier Samuel
5. Kellan Lutz
6. Johnny Depp
7. Justin Bieber
8. Gerard Butler
9. Hayden Christensen
10. Channing Tatum
azt látjátok ugye,hogy szinte csak alkonyatos pasik vannak az első helyeken? hát nem tudom hogy ez így mennyire igaz...az a furcsa,hogy Robertben elsőre nem látni semmi különöset,egyesek szerint színésznek se jó,szerintem nem jó pasi,és mégis van egy olyan kisugárzása ami miatt döglenek utána:D
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.