Idézet (Regina @ 2010.08.16. 10:58)
Sajnos ez a helyzet, sokan lecsapnak akár noname sztárok adatlapjaira is, csak hogy cserélgethessenek. Főleg, hogy lelkesen írogassanak pl. nekem is, hogy a legnagyobb kedvenceimet nem cserélem-e el valamelyik noname adatlapjára...
Szerintem viszont ha nem szerkesztik az adatlapot, de valaki más igényt tart rá, akkor úgyis átadjuk, ha a szerkesztő valóban nem frissíti azután sem, hogy szóltunk neki. Ha viszont senkinek nem kell az adatlap, akkor mindegy, hogy gazdátlan vagy egy olyan ember kezében van, aki nem szerkeszti. Sajna...
Látod az egészben a legrosszabb! Én nem egy olyan adatlapot átvettem/felvettem, aminek még biója sem volt. Megírtam, leadtam. Azóta csere tárgya, vagy azóta is úgy áll.
Én nem kritizálom a zöldiket, azt csinálnak amit akarnak. Csak kicsit sajnálom ezt a 60-as limitet, mert én szeretek az adatlapokkal foglalkozni, és még ha 100 lenne (vagy több) a limit, szerintem azt is simán lehetne frissíteni.
Az adatlapok kitöltése is elég siralmas. Van, hogy elmagyaráztam az illetőnek, hogyan találhat adatokat, még linket is adtam, erre nem csinált vele semmit, inkább leadja. Erre mit mondjak?
Egyébként az ilyen divat-adatlapcserélés miatt írtam azt az ötletdobozba, hogy ha valaki felvesz egy adatlapot, határidőhöz kéne kötni a megtartását.